Bra och trevlig personal vid utprovning av glasögon i Karlstad. Fick ett av två par på utlovade två veckor. Betalade båda paren då jag skulle få det andra paret hemskickat inom en vecka. Ringde efter... Voir plus
Det var en del problem längs vägen med beställning av 3 olika glasögon (progressiva, progressiva solglasögon samt terminalglasögon) och det krävdes omtag på synundersökningen. Men butiken i Karlstad v... Voir plus
Har både testat synundersökning via länk samt mött optiker på plats i butiken och båda upplevelserna har varit bra. Fick superfin och snabb hjälp med byte av båge då det visade sig att dem inte satt o... Voir plus
Bra mottagande från personal Men nu har jag väntat över 1 månad , samt stött på tre ggr men fortfarande ej fått mina glasögon så det känns lite tråkigt då jag behöver dessa till min semester. Fick... Voir plus
Smarteyes erbjuder synvård och skandinaviskt designade glasögon. Smarteyes mission är att designa prisvärda glasögon till alla och visionen är att vara den mest rekommenderade optikern. Smarteyes finns över hela Sverige med ett 70-tal butiker, från Ystad i syd till Boden i norr.
Jan Stenbecks Torg 17, 164 40 , Kista, Suède
- 08-7088930
- kundtjanst@smarteyes.se
- smarteyes.se
Aucun historique récent de demande d’avis
BLEV UTKASTAD FRÅN BUTIKEN I OSKARSHAMN…
Gärna bevisa om det skrivet ni kan behålla gamla glasögon så det är bra?
Men ni är dåligt dåligt.

Réponse de Smarteyes Sverige
Lurad? När jag skulle hämta mina glasögon idag…
När jag skulle hämta mina glasögon idag så var priset ett annat än när jag beställde dessa. Vid beställningen ingick synundersökningen men den fick jag betala nu. Vi kom överens om ett belopp som biträdet sa och så nu tillkom 500kr för undersökningen. Jag känner mig lurad! Kan inte rekommendera denna affär till ngn.
Smarteyes i Kungsbacka
Smarteyes i Kungsbacka; (kungsmässan)
Fantastiska - bra service och kompetent personal. Lätta att få tag på genom telefon, kan erbjuda snabba tider och toppen bemötande när vi varit där!
Personal har mycket tålamod och är hjälpsamma med ungdomar som behöver motiveras…
Kan verkligen rekommenderas!
Butiken i Luleå behöver gå kurs i hur…
Butiken i Luleå behöver gå kurs i hur man hanterar sina kunder, samt i produktkunskap. Inte bara med att man som "yngre" kund blir totalt ignorerad medan äldre får hjälp direkt är ju obegripligt. Jag stod i butik och skulle kolla glasögon, fick ingen hjälp då andra efter mig fick hjälp direkt. Då jag bad om hjälp så sa dom att jag fick ställa mig i kö. Och där fick jag stå i kö i 10 minuter tills någon ens tittade på mig. Jag fick sen dåliga råd kring glasögon och glas. Då väl solglasögonen dök upp 6 veckor senare så var glasen helt fel pga chansning från butik. Jag fick vänta 4 veckor till att få nya glasögon som sedan va tvivelaktiga i styrka även då. Så efter denna period så orkade jag inte gå tillbaka dit nåmer utan får nu gå med glasögon som är "sisådär" som ändå kostade 2000. Vilket nu såhär i efterhand är HUTLÖST DYRT. Kommer aldrig mer köpa glasögon härifrån.

Réponse de Smarteyes Sverige
Köpte nya glasögonen okt21 var ej nöjd…
Köpte nya glasögonen okt21 var ej nöjd såg bara bra när jag tittade rakt fram, var i butiken i Skövde ett tio tal ggr men fick bara till svar att jag skulle ge det ett tag så man skulle vänja sig. Samma dag fick min sambo en remiss till ögon troligtvis grå starr april -22 blev operationen färdig o nya glasögonen gick ej använda.Aldrig mer Smarteyes
Stefan
Jag va på synundersökning i Växjö
Jag va på synundersökning i Växjö. Blev så trevligt bemött av personalen ute i butiken och när de gick igenom ögat. Sen när jag kom in till optikern där jag blev väldigt dåligt bemött, har nog aldrig upplevt nått sådant, innan vi började så skulle jag berätta om mina SKYDDSGLASÖGON som hon bara dissade mig avbröt mig sa att det fick jag prata med dem som gjort glasen, avbröt mig, jag fick inte en chans att berätta vad jag skulle säga. Säger till henne då att detta va det värsta bemötande jag fått av en läkare /optiker blir faktiskt ledsen få ta en paus, då säger jag att detta är första gången jag byter optiker på 15 år, då säger hon att varför byter du då …. För min har slutat. Hon säger att hon är ganska hårt i sitt sätt… jo tack, sen gör jag ändå klar undersökning fungera bra hon är trevligare. Sen säger hon att hon kan titta på mina arbetsglasen igen . Då säger hon jaha du hade skyddsglasögon jaaa med progasviva glas jaaaaa va det jag skulle säga men du vägrade lyssna på mig… sa när vi va klara DU HAR NOG HAFT EN VÄLDIGT DÅLIG DAG IDAG, det är högt tempo tror jag hon sa….
Tror ni få ta ett snack med era optiker om att lönar sig att vara trevlig…
Men båda säljarna ute i butik väger upp mitt besök så söta och snälla tjejer,
Med vänlig hälsning,
Therese Fransson

Réponse de Smarteyes Sverige
Vidrigt företag - profit slår allt
Efter min systers död sticker Smarteys ut som ENDA företag som inte accepterar kundens död som skäl att avsluta avbetalning. Alla andra företag har beklagat sorgen och givetvis avslutat autogiro, avbetalningar och liknande. Inte Smarteyes, de kräver de sista 2-3 2000 för glasögonen min syster nu aldrig kommer att få möjlighet att använda. Dom accepterar inte heller bouppteckningsmannens skrivelser utan kräver att min gamla mor ska maila med dom. Fullkomligt vidrigt företag, aldrig någonsin att vi kommer att använda Smarteyes i vår familj igen, och vi berättar för alla vi känner hur de agerar.

Dålig kvalité på glasögon
Väldigt trevlig och duktig personal, men tyvärr väldigt dåliga glasögon.
Är inne på glas nr 3, första var felslipat, andra skruvade bågen upp sig hela tiden, glaset trillade ut konstant, för att till slut försvinna när det ramlade ut under semestern. Tredje glasen verkar sakna den smutsavvisande filmen de skall ha, då de är konstant smutsiga. Samtliga glasögon har varit så skeva i synfältet att jag måste ta av mig de i trappor och mörker. Helt värdelösa tyvärr.
Alla byten har varit på garanti, och personalen väldigt trevlig, men vad hjälper det, de kostade 7500 kr och används inte. För att inte nämna all tid samt 2 st synundersökningar. Jag har nu gett upp.
Jag har köpt nya progressiva hos en annan optiker (ej en kedja) som natt och dag, mycket bättre glasögon, OCH lägre pris!
Hade varit 1 stjärna till Smarteyes om det inte vore för trevlig och kompetent personal. (Kungsbacka)
Skärholmen
Jag är föga imponerad av Smarteyes och har bestämt mig för att byta optiker. Har haft mina lins- och glasögonaffären hos butiken i Skärholmen och det första jag kan konstatera är att det är utmanande att förstå varandra då kunskaperna i svenska hos en del av personalen är väldigt begränsade.
Före Corona köpte jag ett nytt par glasögon, dubbelslipade med diverse finesser för en smärre förmögenhet. Kvaliteten var, ärligt talat, redan från dag 1 ”si så där”. Det var svårt att justera bågarna (antingen faller de ner på nästippen, eller så får man skavsår bakom öronen).
Jag skulle även prova nya linser vilket inte alls fungerade för mig och mitt i denna process kom Corona och butiken upphörde med utprovningar. Pengarna för provlinser behöll man så klart men nu, då det är dags att återuppta utprovningarna, krävs en ny synundersökning vars kostnad kunden (som utifrån butikens direktiv inte fått komma dit under två års tid) självklart själv måste stå för. Till råga på allt, gick glasögonen sönder i helgen. Bågarna (en variant av Smarteyes egna) har utgått, så flytta glasen till ett par likadana bågar gick därmed inte. Det enda butiken kunde erbjuda var att köpa ett par nya glasögon till fullt pris – för att laga de gamla bågarna gick minsann inte. Eller rättare sagt, Smarteyes kan inte laga sina egna bågar. DOCK gick det utmärkt att reparera bågarna hos en annan optiker ett par tunnelbanestationer bort!! 350 kronor senare är glasögonen åter hela och fullt fungerande.
Vad lär vi oss av detta? Jo, att det Smarteyes i Skärholmen inte vårdar sina kunder på ett sätt man rimligen kan förvänta sig av en seriös optiker. Med girighetens dollartecken lysande i ögonen möts man av ohjälpsamhet, en personal som far med direkta osanningar och att känna ansvar för sina undermåliga produkter är helt underordnat om de ser minsta möjlighet att roffa åt sig mer pengar ur din plånbok.
VARNING!!! Undvik Smarteyes i allmänhet och för allt i världen butiken i Skärholmen i synnerhet.
Måste ge Smarteyes Lidköping högst…
Måste ge Smarteyes Lidköping högst betyg. Det har varit lite trix att få glasögon som passar. Har inte varit något problem att byta. Stort tack från nöjd kund /Christine
Nyköping
Nyköping
Jag är så nöjd 😄 Snabb och trevlig service. Har aldrig haft bättre glas än vad jag fick! Köpte progressiva vardagsglasögon, solglasögon samt ett par att spela golf i. Alla ger mig ett glasklart seende!
Känner mig trygg att handla där.
Tack, Marie 🤓
Bra priser o jag har utan problem…
Bra priser o jag har utan problem kunnat ångra bågar jag inte gillat. Bra villkor overall.
Kommunikation suger de däremot på. Supersvårt att få fatt i butikspersonalen (Lund C) utan att åka dit. Sen fungerar inte de automatiska sms man ska få när ens glasögon kommit till butik. 3e gången skulle de messa manuellt...även det uteblev.
Smarteyes, Nässjä
Vart inne i butiken i Nässjö, fick hjälp av en otroligt pigg o rapp västgötekvinna som precis som jag tycker det är kul o slänga lite käft. Bokade tid, provade bågar, fick en kaffe och hade en allmänt väldigt trevlig butiksupplevelse. Återkom för synundersökning med en proffsig optiker. Gick sen ett par veckor och hämtade ut mina glasögon, problemfritt och funkar perfekt! När det är dags för nytt nästa gång väljer jag Smarteyes i Nässjö igen, för det var nog bland den roligaste o trevligaste butiksupplevelsen på mycket lång tid. Mer vg-humor i småland!!
Måste bara få säga wow !
Måste bara få säga wow !! Vilken härlig personal på Emporia. Ge dom en chans proffsiga engagerade mm. Är super nöjd än så länge . Har varit runt på flera olika optiker men här var det magi från start till slut . Äntligen !!
Superbra service och kompetent optiker…
Superbra service och kompetent optiker och övrig personal på Smarteyes, Kungsmässan i Kungsbacka. Kan verkligen rekommendera Smarteyes. Bara positivt från min sida. Är nöjd med både läsglasögon och progressiva glasögon. Snygga bågar till bra pris ⭐️🥇
Vad håller säljarna på med på Smarteyes i Haninge???
Totalt uruselt företag. Väntade 2 månader på att få ett par solglasögon som var progressiva. Ringer dit och frågar vad som hänt och får veta att bågen inte passar min styrka så inga solglasögon har gjorts. Jag får åter åka dit, beställa nya och då säger de att bågen visst kunde användas??? Tar för säkerhets skull andra bågar och får då solglasögonen nu efter två veckor - men då utan att de är progressiva!! ARGH! Skitbolag! Nu måste jag kontakta dem - IGEN för att fixa detta. Ingen kompensation får man heller.
Personal och optiker på Smarteyes i…
Personal och optiker på Smarteyes i Linköping Sankt Larsgatan 27 är MYCKET trevliga och serviceinriktade. Man får alltid svar och hjälp direkt. Mycket bra service och bra produkter. Blir något fel åtgärdas detta direkt. Stort +
Ett av dom sämsta företag
Absolut ett av de sämsta företag som jag har handlat hos. Månadsfakturor uteblev dvs ej skickades hem till oss (enligt avtal) och till slut utan några påminnelse eller förvarning skickades vi till Inkasso.
Om vi inte av ren slump gick till butiken för att fråga om nästa leverans skulle vi inte vetat det. När vi frågade för förklaring har personalen varit mycket otrevlig och har inte tagit ngt ansvar. Vi ska aldrig mer handla hos Smarteyes. Så besviken ...ska berätta om min upplevelse till alla bekanta.
Västervik
Varit så nöjd med hjälpen från smarteyes Västervik. Senaste titan glasögonen är superbra. Tunna, lätta och uv-skydd. Sonen fick byta glasögon kostnadsfritt när de han provat inte fungerade. Rekommenderas!
Smarteyes Karlstad
Otrevlig personal som varken besvarade alla mina frågor eller riktigt lyssnade på mina svar under undersökningen. Slutligen fick jag en otydlig och otillräcklig förklaring till varför jag inte uppfyllde kriterierna för terminalglasögon. Fick ringa upp butiken i efterhand och prata med en annan ur personalen för att få en bättre förklaring.