Väldigt trevlig och professionell tekniker som kom ut. Super nöjd med kalibreringen som utfördes. Saknar dock utlovat dokument på kalibreringen som skulle mailas i efterhand, vilket inte dykt upp ännu... Voir plus
Vi beställde en 5G-router med utomhusmottagare från Telenor och en tekniker från Smartify kom idag och monterade upp utomhusmottagaren på väggen. Han var trevlig och gjorde ett väldigt proffsigt job... Voir plus
Vi gör teknik i hemmet enkel, trygg och tillgänglig. Vi hjälper privatpersoner och företag med installation, konfigurering och support av TV. Installation av ljudsystem, nätverk, datorer och smarta hem-lösningar. Vårt mål är att du som kund inte bara ska få tekniken på plats, utan också förstå hur den fungerar och känna dig helt trygg med den. Våra specialutbildade tekniker arbetar pedagogiskt och serviceinriktat, med fokus på kvalitet i varje uppdrag. Vi erbjuder både enstaka installationer och löpande support, och där det är möjligt använder vi RUT-avdrag för att göra våra tjänster mer prisvärda. Vi samarbetar med ledande aktörer inom retail och bostadsutveckling och hjälper både nyinflyttade och etablerade hushåll att få en smidig teknikvardag. Som en del av KEYTO Group fortsätter vi att utveckla vårt erbjudande och höja nivån på teknisk service i hemmet. För oss handlar det inte bara om teknik, utan det handlar om människor. Vi vill att varje kund ska känna sig sedd, lyssnad på och helt nöjd när vi lämnar hemmet.
Dalvägen 16, 16956, Solna, Suède
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Han glömde att sätta igång pannan igen. Märkte detta eftersom det blev svinkallt inne.

Réponse : Smartify Sverige AB
Teknikern som kom - som alltid - är väldigt kunnig och serviceinriktad.
fick svar på alla frågor jag hade samt mycket proffsigt och trevligt bemötande
Väldigt trevlig och professionell tekniker som kom ut. Super nöjd med kalibreringen som utfördes. Saknar dock utlovat dokument på kalibreringen som skulle mailas i efterhand, vilket inte dykt upp ännu?

Réponse : Smartify Sverige AB
Mattias gjorde ett snabbt jobb och förklarade hur tv-en fungerar
Jättebra och proffsig service. Värt varenda krona att f TVn hemkörd, monterad på väggen och alla funktioner, kanaler, appar etc på plats. Bara att börja titta- Superbra service, jag är så nöjd.
Operstören var noga med detaljer som att ordna kablaget.
Snabb tid, trevligt bemötande och bra information. Bra slutresultat.
Dåligt beteende på gatorna! Jag väntar på parkering och det här företagets bil ignorerar det bara. Jag är förskräckt över det här beteendet.

Réponse : Smartify Sverige AB
Smartify avbokade samma dag som tiden var bokad. Teknikern skulle komma på eftermiddagen nån gång, och avbokningen kom på morgonen. Tyder på att företaget är litet, eftersom dom tycks ha en tekniker på orten Jönköping. Jag avbokade då och anlitade ett annat företag.

Réponse : Smartify Sverige AB
Skulle ha hjälp m byte av operatör för Wifi, kanaler befintlig TV och en installation av ny mindre tv.
3 besök o fortf tappar mindre TVn Wifi trots köpt förstärkning.
Betalat ca 3000 kr o staten lika mycket.
Nu var tiden slut o jag skulle boka ny tid.

Réponse : Smartify Sverige AB
För äldre personer är det svårt att nå er lätt när vi skulle få våran tv var det ingen som sa att man skulle bekräfta inbokad tid så vi fick ingen tv förrän ett barnbarn fick ringa för ny tid hade varit bra om någon hade ringt om vi ville ha leverans första gången vi fick vänta över envecka

Réponse : Smartify Sverige AB
Ett perfekt serviceföretag, trevliga och kunniga 🌺
En savoir plus sur les différents types d'avis.