Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Bogen kom ret hurtigt. Jeg ville så gerne sige at den er helt fantastisk. MEN jeg synes at den er ordinær og uinspirerende. Selvom det hele er stille fint op og delt ind under antal kalorier ender... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt Smart Makro bog til overgangsalderen og blev meget positivt overrasket. Det er et fantastisk værktøj når man skal planlægge spisning til flere dage. Min hele familie spiser aftensmad me... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg synes bøgerne er geniale. Så nemme og lækre opskrifter med få ingredienser og så kan man lave til flere dage.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits alimentaires en gros

Écrit par l'entreprise

Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fine bøger og nemme opskrifter…

Super fine bøger og nemme opskrifter der er et pr små fejl i bøgerne men uden betydning 😊

17 décembre 2025

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du er glad for bøgerne og opskrifterne – og tak fordi du gør os opmærksomme på de små fejl. Det tager vi naturligvis med videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er meget tilfreds med produktet kan…

Er meget tilfreds med produktet kan varmt anbefales og meget hurtig levering

14 décembre 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er gode og nemme opskrifter.

Det er gode og nemme opskrifter.

11 décembre 2025

Hej Monica,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at opskrifterne falder i god jord hos dig.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin oplevelse

Fin oplevelse
Ser godt ud, nu er det bare mig der skal i gang
Opskrifter ser godt ud

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse – og held og lykke med at komme i gang. Vi håber, du bliver rigtig glad for opskrifterne.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering , køber gerne igen 🙏🙏🍀😁

Hej Solvejg,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse – og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Nem at overskue opskrifte. Uden alt muligt underligt.

25 novembre 2025

Hej Eva,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du både har haft en god oplevelse med levering og opskrifterne!

Vanvittig god service!

Vanvittig god service og så fin termo flaske til børn - kan kun anbefales!

Hej Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder virkelig meget at høre, at du har haft en god serviceoplevelse, og at I er glade for termoflasken.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg syntes altså I er for længe om at…

Jeg syntes altså I er for længe om at få tingene sendt afsted. Jeg bestilte mandag d. 24 2025 før kl. 12 nogle bøger, og de er ikke afsendt endnu, så holder jeres leveringstider jo ligesom ikke vel? Nu kan I selvfølgelig undskylde jer med Black friday og Jul, men det er faktisk det samme hele året.

Lige en anden ting. Da jeg handlede hos jer første gang bad jeg ikke om at få nyhedsbreve, men det får man så bare alligevel, og det i en grad så det er mega irriterende. Respekter folks ønsker ellers får I bare utilfredse kunder, som ikke gider at handle hos jer igen.

26 novembre 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg kan virkelig godt forstå, at det er frustrerende at vente længere end forventet – det er aldrig sjovt, når man går og glæder sig til at få sine varer.

I forbindelse med Black Week har vi midlertidigt forlænget leveringstiden til 2–6 hverdage, og din ordre ligger stadig inden for den tidsramme. Lageret arbejder hurtigst muligt igennem alle bestillingerne, og din pakke kommer selvfølgelig afsted så hurtigt som muligt.

Angående nyhedsbreve: Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at du har modtaget mails, når du havde fravalgt det. Jeg har lige tjekket dit kundekort, og du står korrekt som afmeldt.

Det betyder, at der må være sket en fejl i systemet, og det beklager jeg virkelig – det er ikke noget, vi normalt oplever og ikke noget, vi gør aktivt, da det er et automatisk system. Jeg er i gang med at undersøge, hvad der kan være gået galt, og jeg har manuelt fjernet din mail helt, så du ikke modtager flere fremover.

Jeg håber, at du bliver glad for dine varer, når de lander hos dig, og du er altid hjertelig velkommen til at skrive til os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Rigtig god dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

Har bogen om 6 ugers kostplan været solgt for 668 kr i mindst 6 uger?

Jeg har svært ved at forestille mig at i har solgt 6 ugers kostplan til 668 kr. Men jeg er interesseret i at købe bogen til 339 med en rimelig rabat. Max 200 kr. Mvh Jette

25 novembre 2025

Hej Jette,

Tak for din henvendelse.

Jeg kan se, at der er tale om en helt simpel misforståelse omkring prisen.

Den pris, du henviser til på 678 kr., er ikke prisen for én bog. Det beløb opstår kun, hvis man lægger prisen for den fysiske bog og prisen for e-bogen sammen. Den fysiske bog koster 349 kr., og e-bogen koster 329 kr., og når man vælger varianten “fysisk bog + e-bog”, så viser systemet den samlede førpris automatisk. Det betyder altså ikke, at vi på noget tidspunkt har solgt 6-ugers kostplanen til 678 kr. – det er blot summen af to separate produkter, som vises samlet, fordi den variant indeholder begge dele.

Du nævner også, at du ikke har købt bogen. Derfor vil jeg venligt gøre opmærksom på, at Trustpilot som udgangspunkt er til anmeldelser af reelle købs- og serviceoplevelser. En 1-stjernet anmeldelse uden at have handlet hos os rammer vores virksomhed unødigt hårdt og giver et misvisende billede af vores service – som rigtig mange kunder ellers er meget tilfredse med.

Vores priser er faste, og vi tilbyder ikke individuelle rabatter mod at ændre eller fjerne anmeldelser. Hvis du på et tidspunkt ønsker at prøve vores kostplaner, vil vi naturligvis meget gerne give dig en god oplevelse, så du får et reelt grundlag at bedømme os på.

Jeg håber, at du vil genoverveje din vurdering ud fra ovenstående.

Rigtig god dag.

Magnus // Smart Makro

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandflasker tåler ikke fald fra 30cm…

Vandflasker tåler ikke fald fra 30cm højde. 150kr for noget så hjernedødt som en vandflaske, det går i stykker ved at blive tabt for så bette en højde er simpelthen pinligt. Så bliver man spist af med en kupon på beløbet eller en 'erstatningsdel' til flasken, hvad fan skal man bruge endnu et stykke plastikragelse der ligevel kan lægges i genbrugsspanden ved modtagelse. Send endelig en, så sender jeg et par sokker der kommer hul i hvis du tager dem på.

Rent fup og fiduser.

17 novembre 2025

Hej Anders,

Jeg kan godt forstå, at du bliver irriteret, når din flaske er gået i stykker – og særligt hvis du oplever, at det er sket ved et lille fald. Det er aldrig sådan en oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have med vores produkter.

Vores vandflasker er lavet i et patenteret højkvalitetsmateriale, Tritan, som vi har valgt, fordi det er fri for uønsket kemi og godkendt til fødevarekontakt. Det er et hårdt og holdbart materiale, og vi har generelt få reklamationer på flaskerne.

Men som med alle hårde materialer kan der desværre opstå skader, hvis flasken rammer jorden i en uheldig vinkel – også selv om højden ikke virker voldsom. Herfra kan vi jo ikke se, hvad der helt konkret er sket med lige præcis din flaske.

Når en kunde oplever, at en flaske er gået i stykker, behandler vi det som en reklamation og følger købeloven, hvor første skridt er, at vi udbedrer problemet.

Derfor tilbyder vi som udgangspunkt at sende en ny flaskedel første gang, så man kan bruge flasken igen uden at skulle købe en helt ny. Det er den løsning, du er blevet tilbudt – ikke som “et stykke plastikragelse”, men som en reel måde at få din flaske til at fungere igen.

Jeg har forsøgt at finde din ordre og har også bedt om flere oplysninger via Trustpilot, men kan desværre ikke finde noget i dit navn. Uden et ordrenummer kan jeg ikke slå sagen op og se, hvad der præcis er sket, eller hvad du konkret er blevet tilbudt.

Hvis du sender dit ordrenummer eller den mail, ordren er lagt på, til kundeservice@smartmakro.dk, så tager vi selvfølgelig gerne sagen op igen og finder den bedst mulige løsning sammen med dig.

Magnus // Smart Makro

Lækker og mættede mad

Lækker og mættede mad, nemme opskrifter med dejlig smag

13 novembre 2025

Réponse de Smart Makro

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har haft en rigtig god oplevelse med maden og opskrifterne.

Noté 4 sur 5 étoiles

8 novembre 2025

Réponse de Smart Makro

Tusind tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition og nogle nemne og…

Hurtig ekspedition og nogle nemne og lækre opskrifter.

25 octobre 2025

Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både ekspedition og opskrifter.

Spændende bøger

Spændende bøger med gode opskrifter, som er nem at bruge. Dejligt at næringsindholdet er udregnet pr portion

27 octobre 2025

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at bøgerne fungerer godt for dig!

Lækker og luksus

Nu har jeg kun brugt bogen i et par dage, men opskrifterne er virkelige lækre og nemme, føler at jeg lever i luksus.

24 octobre 2025

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du allerede har fået en god oplevelse med bogen – det betyder meget for os.

Gode og nemme opskrifter

Gode opskrifter, nemme at overskue og lette at udfører

15 octobre 2025

Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du har en god oplevelse med opskrifterne.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus