Laderne virker ikke efter 6mdr. Skrev en mail d 27/6 og fik først et svar d14/7 efter jeg havde skrevet en mail om de ikke skulle svare. I deres mail var eneste spørgsmål om laderen havde været i v... Voir plus
Fragten var hurtig men… Jeg synes virkelig ikke der er nogle forskel på mine tænders farve efter brug i 5 dage (jeg gør præcis som der står på pakken). Desuden ligner beholderen alle de andre på ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
5 stjerner herfra, kan virkelig se en forskel på blot 3 uger. Levering inden for 3 dage, super service.
Fik en miroooo pulse x1 tandbørste i gave, 2/3 uger efter den blev taget i brug så ville den ikke lade længere. Alt er prøvet, men tandbørsten virker ikke. Jeg tog derefter kontakt til firmaet... Voir plus
Écrit par l'entreprise
V34 fra SmileBoost neutraliserer gule toner på tænderne.
Danemark
- smileboost.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dårlig og langsomt svar tid på mail
I deres mail var eneste spørgsmål om laderen havde været i vand. Skrev mit svar d 15/7 og har endnu ikke modtaget et nyt svar ( 26/7) eller en ny lader.
Smileboost purple toothpaste is a SCAM
I have been using Smileboost purple toothpaste for 3 weeks, and my teeth haven't changed color at all—not the slightest difference.
This product is a scam!!!
Don't buy it; it's a waste of your money.
El tandbørste virkede ikke efter 14…
El tandbørste virkede ikke efter 14 dage.
Returportalen virkede ikke.
Efter negativ anmeldelse her på Trustpilot kom jeg i dialog med firmaet og efter en uges mail korrespondence, refunderes mine penge.
Smile boost hold jer væk
Smile boost har hævet penge for tandbørster 7/10. Jeg har ikke set tandbørster, skrev at de var på vej ser dem nok aldrig.
Nu har jeg opgivet, sendt politianmeldelse og indsigelse til banken
Det er det største fup.
Hold jer væk
Tandbørsten er smidt ud og gået tilbage til min gamle Oral B som man fysisk kan købe børster til
Dårlig oplevelse

Réponse : SmileBoost
Super godt produkt og hurtig levering!
Hurtig levering og jeg er meget glad for produktet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos smileboost! 😃

Réponse : SmileBoost
Tandbørste virker ikke, samt ingen kundeservice..
Jeg tog derefter kontakt til firmaet for at få hjælp, men kundeservice er ikke eksisterende hos firmaet..
Har sendt adskillige mails, men aldrig fået svar fra dem.
Spar dig selv besværet og lad vær med at handle hos Smileboost.dk
Ærligt så er jeg MEGA skuffet efter…
Ærligt så er jeg MEGA skuffet efter nogen dagen nu med en pæn dyr og falsk reklame tandpasta er mine tænder ikke en dyt hvidere det er simpelthen for dårligt man reklamere med noget der ikke virker det burde betales igen for den falske reklame ØV
Mine tænder blev gennemsigtige
Jeg oplevede lidt hvidere tænder. Men til gengæld begyndte mine tænder at blive mere gennemsigtige efter et stykke tids brug. Det var som om plakken på tænderne er gået væk... Så ikke en positiv oplevelse herfra
Køb IKKE produkter hos dette firma.
Køb IKKE produkter hos dette firma.
Har modtaget et produkt, som jeg har fortrudt og ønsker at returnere. De svarer ikke på mine efterhånden utallige henvendelser og deres elektroniske returportal virker ikke! (Smart måde at sikre at vi kunder ikke kan returnere varer). Mega dårlig service!
Glad kunde 🤗
Jeg troede det var endnu et scam, men næ nej, efter 4 uger kan jeg slet ikke genkende mine tænder. Fedt produkt - Tak for at lokke mig i “fælden”🤩
Har nu brugt den som skulle gi hvis…
Har nu brugt den som skulle gi hvis tænder i Ca 14 dage nu og det virker overhovedet ikke.
Har skrevet en mail til dem tirsdag d 30 april og har i dag d 4 maj.
Ingen tilbage melding.
Virkelig god service og hurtig levering
Virkelig god service og hurtig levering! Super produkt med effektiv virkning. Kan klart anbefales

5 stjerner herfra
Fake beskrivelse…
Modtog relativt hurtigt varen, men….
Efter at have brugt produktet i 3 dage - og uden virkning, er fl. tom.
Et dyrt produkt, når det dels ikke virker og indholdet er heller ikke svarer til beskrivelse.
Det skal derudover siges, at der er skrevet til @smileBoost - uden reaktion.
Hurtig levering og produktet levet op…
Hurtig levering og produktet levet op til alle mine forventninger :)

Fragten var hurtig men…
Fragten var hurtig men…
Desuden ligner beholderen alle de andre på markedet så man kan undre sig.
Jeg giver det 5 dage mere også laver jeg en opdatering her.