Totalt bedrägeri
Totalt bedrägeri. Beställde en exklusiv ljusterapilampa för 2 000:-. Fick en pytteliten skräplampa som man kan köpa för typ 59:- på CO eller Kjell. Går inte att kontakta, mailen bara studsar.
Skicka fel produkten jämför med bilden. Efter 1 år skickar man produkten tilbaka och få aldrig penga tillbaka. Blufföretag
Vilket blufföretag. Skickar trasigt skräp från Kina och sedan går det inte att få ett svar från dom. Rekommenderar er att göra era köp på annat håll.
Varnar för SmileToGo.se – skickar trasiga varor och vägrar ta ansvar
Jag fick hem en produkt som inte fungerade alls från början. Trots att jag reklamerade felet direkt vägrade butiken ersätta varan och skyllde istället på "slitage" – vilket är helt orimligt då produkten var trasig redan vid leverans. De vägrade följa reklamationsrätten och försökte avfärda ärendet som en garanti- eller användarfråga. Otroligt dålig kundservice och nonchalant bemötande. Kommer aldrig beställa härifrån igen. Ärendet kommer anmälas till Konsumentverket om de inte ersätter varan.
Beställde vara mot bättre vetande. Lång leveranstid men fick varor efter ca 2 månader. En vara trasig, hyggligt bemötande och ersättningsvara skickades. Lång leveranstid även på denna. Fick ny vara, som var trasig. Ny kontakt med löfte om att återkomma, för snart 3 månader sedan. Nu väljer företaget att inte svara. Därför förtjänar dom inte mer än en stjärna
Fick en av två produkter. Kontaktade kundtjänst och fick snabbt svar och hjälp. Inom ett par veckor kom det sista. Inga svårigheter att få kontakt med deras kundtjänst. Och idag har jag monterat och provat lamporna.
Lurendrejare!
Betalade 300 kr för några plastbitar.
Beställ inte härifrån.
Saknades en produkt av två.
Nu väntar jag. Både på vettigt svar och en ny produkt.
Som tydligen ska levereras i mellandagarna.
3 månader efter beställning och betalning.
Undvik, varna andra och anmäl Smiletogo, NU!
Jag är djupt besviken över min upplevelse med Smiletogo. Istället för den glädje jag hoppades på att få av min nya lampa, fick jag en massa besvär och frustration. Produkten var helt oanvändbar och den misslyckade returprocessen var en mardröm. Jag känner mig lurad och vill varna andra för att hamna i samma situation.
Riktigt dåliga kina-produkter som är värt soptunnan. Besviken på att betalningen sker via "Klarna" som trovärdighet. Returnera varorna till "Bulgaria" eller England på köparens bekostnad??? Bluff företag som låtsas att vara svenskt företag genom ".se" och "Sweden", fast i själva verket i Bulgarien eller någon annat gömställe för skurk företag.
Har väntat 5 veckor på leverans. Inget svar på mail och telefonnumret är fejkat. Beställ inte från detta blufförtag!
Har beställt lampa för 4v sedan. Har inte fått lampan. Får ingen återkoppling av företaget. Vill ha åter pengarna. Köp inte av dom!
Produkter kom fram trasig såg inte alls ut som de gjorde på hemsidan och var riktigt billigt kina kvalité. När man bad om returadress vägrade dem det och sa jag måste laga trasiga delar först. Till slut fick jag returadress men var tvungen att betala för det själv.
Jag får väl se mig blåst. Hoppas att andra läser omdömet och lär sig av mitt misstag.
S dåligt. Skadade varor , billiga komponenter, måste klaga tusen gånger.
Man vet inte från vilken by i China skickas varor och här I Sverige sitter de och tjänar millioner Skr.
Beställde en lampa via dom den 30/4-2024 inte fått varan ännu 19/5-2024.
Tyvärr betala jag inte via klarna utan direkt så får väl se mig blåst på dessa pengar och lampa!
Har skrivit till deras kundtjänst flera gånger och får till svara att när dom levererat varan till kuriren så är det inte deras ansvar längre enligt dom.
Sjukt oseriöst företag HANDLA INTE AV DESSS!!!!
En bluff sajt som tillhandahåller leksakssolcellslampor. När jag fick hem varan jag beställt blev jag jättebesviken. Min mobiltelefon lyser starkare än den lampa som jag beställt härifrån. De vägrar ta emot dem utan erbjuder först att sälja fler till mig med rabatt. 🤣 🤡
Får tjata till mig en returadress och nu erbjuder de att ge mig 30% tillbaka. Vilket jag naturligtvis tackar Nej till. Som tur är har Klarna pausat betalningen och håller på och utreder företaget.
Har nu med hjälp av Klarna fått tillbaka pengarna 👍🏻
Mitt råd till Er köp från en seriös firma istället.