Lisez les avis des autres
Zij gewoon truien uit China net zoals een Shine of Ali Express. Schandalige prijzen en retour heeft weinig zin eerst gaat er 30% standaard af voor verwerking en dan nog zelf verzendkosten betalen. Koo... Voir plus
Ik ga niet liegen; Mijn tandenborstel met paarse tandpasta was raar, maar ik ben blij dat ik ruimdenkend ben gebleven. Het serum van smilewise heeft me geholpen mijn saaie oude tandpasta om te zetten... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service de blanchiment des dents
- Magasin de produits de beauté
- Dentiste cosmétique
- Industrie cosmétique
- Magasin de cosmétiques
- Magasin d'articles dentaires
Écrit par l'entreprise
SmileWise is dé partner voor een stralende glimlach. We bieden hoogwaardige tandenbleekproducten en -oplossingen die veilig, effectief en gemakkelijk thuis te gebruiken zijn. Met ons innovatieve Colour Corrector Serum en geavanceerde technologieën helpen we mensen wereldwijd hun zelfvertrouwen te vergroten door een heldere, witte glimlach te bereiken.
Coordonnées de contact
De Nieuw Erven 3, 5431NV, Cuijk, Pays-Bas
- info@smilewise.nl
- smilewise.nl
Les gens ont aussi consulté
OPLICHTERS!!! SCAM!!!
Nou als ik zo naar de reviews kijk, ben ik nog best wel de gelukkige dan. Alleen ik heb natuurlijk dan weer zo een namaak product ontvangen ( SmileEase) wat echt niks is naast een betaalbare drogist tandpasta. Mijn 24 euro is weggegooid. Ik zou nooit vuil geld willen verdienen, vraag me af hoe ze slapen. Kleurt totaal niet mijn tanden, toen wist ik al dat ik absoluut 0 resultaat zou zien. Op Instagram verwijderen ze direct je slechte beoordeling.. Ik had voor Klarna gekozen en ook bij Klarna een melding hierover gedaan ze hadden 2 maanden verlengd, maar ik moest dus deze waardeloze tandpasta alsnog betalen.. Ook jammer van Klarna, dat ze zo met oplichting omgaan. Had wel echt een duidelijke melding gemaakt met foto en al dat ik ben opgelicht door SmileWi…*Stupid*.
Leveren niet, laten niets horen, krijg geen contact, leveren waarschijnlijk niet, geld kwijt
Wacht al meer als een week op de bestelling. Geen bevestigingsmail gekregen, geen levering, geld kwijt waarschijnlijk, klopt iets helemaal niet!!!!!
Kreeg vandaag een mailtje dat mijn…
Kreeg vandaag een mailtje dat mijn pakketje is geleverd, niks gezien of ontvangen! Dit kan ik ook bewijzen met de camera voor de deur..
Het pakketje heb ik meer dan een maand geleden via klarna besteld
Het gaat om een smile wise tandpasta voor wittere tanden!
Ik schrik van de slechte reviews van het bedrijf, ik ben dus niet de enige die opgelicht is! Ik heb dit ook gemeld bij klarna, hopelijk komt er een oplossing
Inmiddels het pakker ontvangen
Inmiddels het pakker ontvangen, nog niet geprobeerd. Maar alsnog veel te laat ontvangen
producten worden niet geleverd
3x contact gehad zonder respons. Producten worden niet geleverd.
Een week geleden besteld en zie slechte…
Een week geleden besteld en zie slechte reviews hier dus even afwachten maar zo dat ik hier lees ben ik denk ook ingetuimd jammer als dat zo is maat vind het schandalig dat zo'n site dan nog bestaat en dat ze hier niks tegen doen
Niks bestellen, oplichters
Bestelling gedaan, track en trace geeft aan geleverd maar totaal niks ontvangen. Ze hebben klarna "bewijs" gestuurd dat het in mijn brievenbus zou zitten. Bewijs mag Klarna niet delen zeggen ze. Reageren niet op mails of op het contact formulier op de webiste. Hele slechte service.
Misleading advertisement
Misleading advertisement, no real whitening. Just incredibly expensive purple toothpaste.
schandalige prijs voor China kwaliteit
Zij gewoon truien uit China net zoals een Shine of Ali Express. Schandalige prijzen en retour heeft weinig zin eerst gaat er 30% standaard af voor verwerking en dan nog zelf verzendkosten betalen. Koop hier niets
Dit zijn weer oplichters
Dit zijn weer oplichters. Ze hebben zelfs nu Klarna. Kijk uit niet bestellen hier!!!!
Waarom blijft dit bedrijf nog bestaan
Waarom blijft dit bedrijf nog bestaan, wel betalen en niks ontvangen , na betaling totaal geen reactie, KIJK UIT OPLICHTERS, SVP NIKS BESTELLEN HIER!
Pas op! Misschien is dit oplichterij.
Week geleden besteld en een vraag via de mail gestuurd. Nog geen antwoord, track en trace blijft nog altijd bij dr 1e icoon...
Verlies nu al vertrouwen en dit is de eerste ervaring met smilewise. Erg slecht dit
Als iedereen aangifte doet, dan gaan ze hier mee verder vanuit de banken in NL en wordt het bedrijf aansprakelijk gesteld! Dus doe je aangifte!
Tijd dat Tim Hofman van het programma…
Tijd dat Tim Hofman van het programma Boos maar ze eens aan de tand komt voelen.
Zak leggers
17 mrt 2024
OPLICHTERS
OPLICHTERS! honderden mailtjes al gestuurd dat ik product niet heb ontvangen maar ze reageren helemaal nergens !!
Echt zak leggers zo gezegd is geleverd maar nooit ontvangen !!
Heb het na paar weken ontvangen
Heb het na paar weken ontvangen . Alleen het werkt niet zoals ze het aangeven op hun video . Heb het al paar dagen gebruikt . Totaal geen verschil . Product is waardeloos . Voor de gene die het willen kopen , zou ik zeggen niet doen want het is weggegooid geld .
Geen tel nr en geen adres…
Op hun site staat geen telefoonnummer en geen adres. Als dat er niet staat, moet je daar nooit iets kopen! Dit is een tip voor iedereen. Ik heb daarom het product gelukkig ook niet gekocht.
OPLICHTERS
OPLICHTERS! honderden mailtjes al gestuurd dat ik product niet heb ontvangen maar ze reageren helemaal nergens op. En verwachten wel dat je gaat betalen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.