Bedankt voor je reactie, en fijn dat je onze mail er volledig bij hebt gezet, want die laat precies zien hoe onze retourafhandeling werkt.
Je had gewoon je volledige wettelijke retourrecht: het artikel terugsturen en 100% van het aankoopbedrag terug. Geen onderhandeling, geen voorwaarden buiten de gebruikelijke voor badmode (ongedragen, hygiënesticker intact, dat geldt ook bij grote warenhuizen). Daarnaast hebben we je in dit geval uit coulance een alternatief geboden waarbij terugsturen niet nodig was. Dat is maatwerk per situatie, geen standaardregeling, en bedoeld als extra service, niet als drempel. Er is dus op geen enkel moment sprake geweest van een situatie waarin je je geld niet terug kon krijgen. Inmiddels heb je zelf een keuze gemaakt en is de afhandeling met je geregeld.
Tot slot: deze review beschrijft dezelfde bestelling als een eerdere review op ons profiel, geplaatst onder een ander account. Trustpilot gaat uit van één review per ervaring, dus we hebben Trustpilot gevraagd hiernaar te kijken.