Zamówiłem personalizowaną koszulkę biegową z użyciem kreatora i własnych grafik. 1. Możliwości zaprojektowania koszulki bardzo szerokie, wyszło mi chyba pięć projektów, z których wszystkie mi... Voir plus
Po 2 szt. zamówiłem kolejne 2 koszulki. Swietnie dopasowane rozmiarowo, kapitalna kolorystyka. Dobre na treningi i jako pierwsza warstwa na motocykl (choć niekoniecznie w największe upały, pow. 25... Voir plus
Faktycznie długo czekałam na swoje zamówienie bo 11dni ale mimo to wystawiam 4 gwiazdki bo jestem mega zadowolona. Ubrania są świetnie uszyte,kolorystyka super. Także mimo długiego oczekiwania polecam... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Totalna januszerka i podejście do klienta z lat '90
Zamówienie złożone dnia 03.07, na stronie napisane "realizacja zamowienia 3 dni". Jest 16.07 zamowienia dalej nie ma (ale kasa wzięta z góry oczywiście). Dzwonie do nich trzy dni z rzedu to pani sie na telefonie tłumaczy, że, uwaga, PRĄDU NIE MAJĄ I ONA NIE MOŻE MI W SYSTEMIE SPRAWDZIĆ co jest z moim zamówieniem. Nazamawiałem u nich rzeczy za 1200 zł dla całej ekipy i teraz jak debil musze się tłumaczyć. Nie polecam sklepu, jest niepoważny, czas realizacji jest chory w XXI wieku, tłumaczenie brakiem prądu w biurze to jest w ogóle szczyt wszystkiego. Na aliexpress bym zamówił to by szybciej doszło. Do tego ich system rabatów w koszyku jest jakiś pogrzany, raz nalicza rabat, innym razem nie - nigdy nie wiadomo do końca ile się zapłaci (musiałem jedno zamowienie przez to anulować). Na zwrot pieniędzy też czekałem długo, bo część kasy mi zwrócili od razu, a na drugą część czekałem ponad tydzień.
Długi czas dostawy ..
Zamówienie złożone 26.06 dotarło dopiero 11.07 po interwencjach… szybciej idą paczki z Chin ! Totalna porażka … pierwszy i ostatni raz zakupiłam !
Nic dodać, nic ująć
Jeśli chodzi o odzież sportową, to według mnie, Smmash jest bezkonkurencyjny. Kapitalna jakość materiału, gwarantuje wysoki komfort podczas aktywności fizycznej - świetne odprowadzanie wilgoci, rozciągliwy materiał, który jednocześnie nie prześwituje w newralgicznych miejscach, za to pracuje razem ze mną naprawdę zasługuje na miano drugiej skóry. Do tego wszystkiego dochodzi piękne wzornictwo, które sprawia, że z przyjemnością kupiłam swoją trzydziestą drugą parę leginsów Smmash i wiem, że kupię kolejne.
En savoir plus sur les différents types d'avis.