SmokeshopAvis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Hurtig levering men varen, to rullemaskiner virker desværre ikke. De var billige ja og nogle gange kan man jo være heldig selvom noget er billigt, men ikke denne gang. Ligemeget hvordan og hvor me... Voir plus

Jeg kan validere, de dårlige anmeldelser. Jeg lavede en ordre og lavede en bankoverførsel, hørte ikke mere derefter. Måtte så sande 5 dage efter, at de havde løjet om lagerstatus og de skriver, at... Voir plus

Jeg bestiller en digital vægt som jeg får dagen efter. Det viser sig at den var defekt måske på grund af Post Danmarks hårde behandling Jeg kontakter Smokeshop og de sender en ny vægt med det samme... Voir plus

Jeg bestilte mine varer torsdag aften, og kunne hente dem i min lokale pakkeshop lørdag formiddag. Alt hvad jeg havde bestilt var som det skulle være, anvender helt sikkert smokeshop.dk en anden gang.... Voir plus

1. Blogger
  2. Magasin de vaporiseurs

Informations provenant de diverses sources externes

Velkommen til Smokeshop.dk, King Size Headshop på nettet, leverer alverdens rygegrej til danmarks rygere, til de bedste priser.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det jeg bestilte var ikke på lager da…

Det jeg bestilte var som ikke var på lager da jeg fik ændret farven på varen og de ville først få varen på lager engang i næste uge,hvorefter jeg annullerede mit køb men det reagerede de slet ikke på selv om jeg pr mail to gange annullerede handlen !
Sjovt nok så kom posten Idag med min bestilling og oven i købet med varen i den rigtige farve som der først skulle komme hjemme engang i næste uge så det, undre mig at de allerede har sendt og leveret vare så hvad kan man regne med fra det firma ??
Deres kominiksion er tret og de skriver IKKE på deres side om varen er på lager eller ej !

30 août 2024

6 sure smileys☹️☹️☹️☹️☹️☹️

De vare jeg bestilte var pludselig ikke på lager så jeg måtte vente 10 dage. På hjemmesiden står at levering sker inden for 1-3 dage. Der bliver også lovet gratis prøver. Nul freebies. De vare der ankom var i små poser hvor der står skrevet med tusch navnet på det jeg har bestilt. Overhovedet ikke som andre butikker hvor varerne er pakket i original indpakning. Jeg har ingen mulighed for at tjekke om det den rigtige vare jeg har bestilt. Det holder ikke og jeg vil anbefale at bruge du andre webshops. Handler aldrig her mere☹️☹️☹️☹️☹️☹️ 6 af de sure smileys

8 juillet 2024

De havde for det første ikke de vare…

De havde for det første ikke de vare jeg skulle ha og der gik næsten 2 uger før de havde min vare hjemme igen og da jeg så modtager min vare mangler der 9 enheder af den ene vare så jeg opfordrer folke til at evt betale 10-20 kr mere og få noget bedre behandling et andet sted fra

28 juin 2024

gaver

god service og ekstra rulllepapir og ganesh klistermærket og god spirings procent på frø.

25 avril 2024

Super!

Meget hurtig svar tilbage fra kundeservice! Super hurtig levering!!! Og varen lever helt sikkert op til forventningerne!!!

28 mars 2024

Jeg syntes jeres behandling af min…

Jeg syntes jeres behandling af min ordrer, og jeres manglende response på at i ikke kunne gennemføre denne beskeden ordre. Hvordan vil I være i stand at behandle større bestillinger ifremtiden vil jeg ikke sætte min lidtil

30 mars 2024

Fra god til dårlig service....

Det er svært at give en god anmeldelse, har tidligere været glad for at handle hos Smokeshop, men de er faldet gevaldigt af på den de sidste par gange jeg har handlet der, nu er der f.eks. gået en uge siden jeg bestilte varer der og ordren er ikke engang sendt til mig endnu, så min oplevelse er ikke særlig god.

29 février 2024

Lyver bevidst om lagerstatusen på deres hjemmeside

Jeg vil ikke anbefale at bruge denne hjemmeside. De lyver bevidst over for deres kunder om lagerstatusen på deres varer på hjemmesiden for at øge salget, og når man konfronterer dem med dette, stopper de med at svare. Det er en dårlig oplevelse

9 janvier 2024