Vi skulle bruge nogle store tryk med billeder til en udstilling og fandt i den forbindelse smuktbad.dk. Anette guidede os hele vejen – både i forhold til valg af stof, tryk og montering – med en meg... Voir plus
Lisez les avis des autres
Opdagede sent at jeg havde skrevet forkert størrelse, men Anette var super flink og imødekommende, så jeg var super heldig at kunne få den i den størrelse jeg havde brug for
Skønt at man kan vælge mange motiver til sit bruseforhæng og kan vælge mange forskellige dimensioner. Man kender desuden ordentligheden af en virksomhed på, hvordan den reagerer, hvis noget går galt,... Voir plus
Anette yder hurtig og god service! Hun var hurtig til at svare og hjælpe med mine spørgsmål, og da jeg desværre var nødt til at returnere badeforhænget pga forkert længde, returnerede hun pengene, s... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dansk webshop med over 2000 designs og hurtig levering. Få smilet frem med badeforhæng/bruseforhæng til dit badeværelse. Kan vaskes og stryges. Her får du alt fra standard designs til unikke designs af danske kunstnere og designere. Få også lavet dit eget. Alle i ønsket mål. Du kan også få tilføjet rynkebånd, tyngdebånd og specielle syopgaver.
Coordonnées de contact
Birkhøjterrasserne 456D, 3520, Farum, Danemark
- info@smuktbad.dk
- smuktbad.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Kan kun anbefale smutbad.
Kan kun anbefale smuktbad.
Den allerbedste service og de smukkeste produkter.
Jeg giver 6 stjerner ud af 5.
Vil helt klart købe varer hos smuktbad igen

Réponse de Smuktbad
Som i de gode gamle dage ;-)
Jeg er meget tilfreds med både købsoplevelse og produkt. Anette svarede lynhurtigt på mit spørgsmål, bestilling var nem at gennemføre, varen kom hurtigt og lever fuldstændigt op til mine forventninger/forhåbninger. Jeg er helt rørt over, at der stadig findes firmaer, hvor man til en meget overkommelig pris kan få en så personlig og kvalificeret betjening. Tusind tak til Anette!

Réponse de Smuktbad
Meget fin service fra Anette og Smukt…
Meget fin service fra Anette og Smukt Bad, vil helt sikkert handle der en anden gang.

Réponse de Smuktbad
Er godt tilfreds med det badeforhæng vi…
Er godt tilfreds med det badeforhæng vi har fået. God kvalitet og fik det inden for den tid der stod. Alt i alt en god oplevelse.

Mega tilfreds🤩👌🏼
Jeg bestilte tre forskellige badeforhæng og hold da op de er flotte og kvaliteten er rigtig god. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert handle her igen🤩👌🏼

Smukt Art deco badeforhæng
Fineste badeforhæng, god pris og fin kundeservice

Meget smukt forhæng
Meget smukt forhæng. God kvalitet og en meget rimelig pris ❤️

Rigtig fint👍🏻
Jeg fik bestilt et specialsyet badeforhæng, rigtig fint og tro på billedet - dog lidt tyndere end hvad jeg havde forventet men ellers rigtig god service 👍🏻😁

Lækre varer, super service
Jeg bestilte 2 badeforhæng. De er super flotte, men jeg havde målt forkert, så de var for korte. Jeg skrev til Anette fra Smukt bad og fik super hurtigt svar. Hun bestilte nogle længere forhæng til mig og jeg sendte de for korte retur.
Ingen bøvl, super sød betjening, virkelig flotte forhæng og hurtig levering :-)

God oplevelse
Da jeg kontaktede firmaet med nogle spørgsmål vedrørende et badeforhæng,
Var der hurtig tilbagemelding super service.
Meget venlig person jeg talte med.
Det kan varmt anbefales at handle der.
Mvh
Svend Erik Frederiksen

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.