Kupiłem Airmaxy 97 w świetnych pieniądzach w stanie jak nowe.Wszystko w oryginalnym boxie,zapakowane,odświeżone,na prawdę jak prosto ze sklepu ! Jestem mega zadowolony !! Jak ktoś szuka fajnych skoków... Voir plus
The product came in almost perfect condition for being a refurbished shoe. The shoes are authentic so you don’t need to worry about that. And the communication with the staff was perfect as they even... Voir plus
Bardzo polecam! Mój Facet szukał butów markowych (nie za miliony) i kupił je od tego sprzedawcy na Vinted. Jest niesamowicie zadowolony, a jego ciezko zadowolic 😁 Wiec z całego serca polecam!!!!
Really fast communication, and delivery. The shoes which I bought , it was almost in a brand new condition. I recommend it, if you wanna buy something here!😁
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jedyny taki sklep w internecie... Odkryj buty w niskich cenach! Najlepsze modele Nike, Adidas i Timberland czekają na Ciebie. Sprawdź teraz! Każdy model przechodzi przez rygorystyczny proces odnawiania, co zapewnia doskonały styl i jakość. Dodatkowo, oferowane przez nas buty stanowią atrakcyjną i oszczędną alternatywę w porównaniu z nowymi modelami.
Coordonnées de contact
-, 05-300, Mińsk mazowiecki, Pologne
- +48 733000975
- dawidnowakowski33@gmail.com
- sneakily.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Serdecznie polecam,szybka wysyłka buty…
Serdecznie polecam,szybka wysyłka buty jak w opisie i cena ok
Jak najbardziej polecam
Jak najbardziej polecam , bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka i buty zgodne z opisem w 100%
Gorąco polecam 🙏🫶 szybka wysyłka i…
Gorąco polecam 🙏🫶 szybka wysyłka i odpowiednia cena do jakości 😊
Jestem bardzo zadowolony
Buty są w świetnym stanie, wysyłka ekspresowa, sprawna komunikacja ze sprzedawcą. Gorąco polecam
Zakup na Vinted
Bardzo dobra i rzetelna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam w 100 %
Zamówienie
Buty przyszły w takim stanie jak na zdjęciu. 0 problemów. Polecam
Witam
Witam, polecam sprzedających, rzetelna firma , szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt i towar zgodny z opisem. Polecam i sama również skorzystam.
dziękuję za profesjonalną usługę…
dziękuję za profesjonalną usługę renowacji używanych butów nike air jordan, przewyższyło moje oczekiwania - niska cena, zajebista jakość polecam serdecznie
Polecam bardzo serdecznie!!!
Szybka wysyłka
Nic do zarzucenia
Jestem zadowolona z zakupu
Polecam serdecznie !
mily sprzedawca szybka wysylka i super…
mily sprzedawca szybka wysylka i super cena do jakosci strona godna zaufania
Fanka
Wow,wow naprawdę stałam się Wasza fanką odkąd otworzyłam pudełko z moimi ja je nazywam smerfnymi butkami. Uwielbiam ten model Nike air vapormax, śliczne poprostu śliczne , pełen profesjonalizm, kunszt,estetyka , zrobicie z moimi czarnymi butkami to samo ? Odnowa biologiczna butow, niczym dr Ambroziak i medycyna estetyczna najkow.
Hyle kapelusza,obserwuje i chcec mój model w każdym kolorze .