1. Consultant immobilier
  2. Agence immobilière
  3. Agents immobiliers
  4. Avocat spécialisé en droit immobilier

Écrit par l'entreprise

Snedevind & Ahm - En ny standard for boligkøb. Vi tilbyder køberrådgivning med et sæt helt unikke kompetencer og med et indblik i, hvor køberen traditionelt har stået uden reel repræsentation. Et boligkøb indebærer komplekse beslutninger, korte frister og betydelige værdier. Vi skaber struktur i processen, gennemgår boligen og de tilhørende dokumenter, vurderer pris og marked samt bistår i dialog og forhandling med sælger og sælgers rådgivere. Vores erfaring gør, at vi ser risici og muligheder, før de bliver afgørende. Vi tilbyder både totalløsninger, men bistår også med enkeltopgaver, der understøtter det enkelte boligkøb

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

7 avis

Torben skabte en tryg købsproces med detaljerne på plads!

Jeg engagerede Torben som rådgiver ved køb af et rækkehus i Aarhus C.

Torben er meget professionel, leverer som aftalt og taler forbrugerens sprog.

Også har han fulgt op på hver en detalje vi har aftalt.

Ved et evt. køb en anden gang, vil jeg starte med at engagere Torben allerede i søge/forhandlingsprocessen.

Jeg kendte ikke firmaet i forvejen, men fik specifikt Torben anbefalet af en ejendomsmægler. Man kan godt mærke at Torben kender sin ABC fra den lange tid i mæglerbranchen.

2 avril 2026

Uundværlig i processen

Christian Ahm rådgav os ifm. vores første huskøb. Det gjorde han med oprigtig imødekommenhed, grundig gennemgang og kyndig vejledning. Nem at få fat på til løbende opfølgninger, og han tog hurtigt affære, når det var nødvendigt. Uundværlig i processen og helt afgjort anbefalsesværdig.

20 mars 2026

Vi har været utrolig glade for Torbens rådgivning

Vi har tidligere købt bolig og altid siddet tilbage med en følelse af at have overset noget. Den følelse kender vi ikke denne gang. Torben har hjulpet os med alt – fra det tekniske og værdiansættelse til forhandling og jura – og vi har haft ro i maven hele vejen igennem.

Stor anbefaling herfra!

31 mars 2026

Meget tilfreds med både processen og resultatet

Hele processen blev håndteret meget professionelt og gjort tydelig. Jeg har ikke dansk som modersmål, så alle forklaringer måtte foregå på engelsk, og det gik rigtig godt. Jeg er meget tilfreds med både processen og resultatet.

24 mars 2026

God boligrådgivning til fair pris

Torben Snedevind er en dygtig boligrådgiver som guidede mig igennem mit boligkøb. Han store viden indenfor ejendomshandel var en stor tryghed ift. mit boligkøb. Kan varmt anbefale ham som rådgiver til dit boligkøb, da han har været i ejendomsbranchen i mange år og kender de mange faldgruber som der kan være i et boligkøb.

29 janvier 2026