1. Entrepreneur
  3. Entreprise de construction
  4. Service de restauration de bâtiments
  5. Bureau de construction et d'entretien
  6. Société de construction

Informations provenant de diverses sources externes

Vårt lilla byggföretag Stockholm har vuxit sig till ett väletablerat och omtyckt snickeri. Detta har möjliggjorts av vår personals dedikerade inställning och kunskap om olika material och hur man använder dem på bästa möjliga sätt. Vi bygger ekonomiskt och hållfast. Har du ett utmanande arbete så sätter vi ihop precis det team som klarar uppgiften bäst. Vi arbetar snabbt och effektivt och på så vis kan vi hålla priserna nere för dig.

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 avis

Jobbar som snickare

Jag jobbar som snickare och bygg inomhus och utomhus med allt betyder från golv till tak.
Har ni tips och och idéer på arbeten, snickare eller byggfirmor som har behov av att anställa - så hör gärna av er!
Och självklart även om det finns privata uppdrag så är jag intresserad!
Jag har en lång och gedigen arbetserfarenhet, då jag jobbade med allt inom husbygge i mer än än 7 år innan jag kom till Sverige
I Sverige fick jag anställning på ett stora företag som heter,
RM Trämoduler AB där jag var fastanställd i mer än tre 3⃣ år.
I den tid då jag inte varit i en tillsvidare anställning har jag jobbat som snickare åt andra företag eller privat.
Men att jobba så blir ganska ensamt och det är därför jag jag nu vill gå tillbaka och jobba inom ett etablerat företag och åter få vara anställd med den trygghet detta ger på många områden i livet.
Så varför jag skriver till er mina vänner - det är därför att jag hoppas hitta ett riktigt jobb, och då allra helst inom snickare och bygg branschen .
Vet ni något företag eller har hört om något som ni anser är bra och har en bra företagskultur, så hör gärna av er till mig med tips. Stort tack på förhand och ha en fin höst !
Ps.
Saker som jag kan jobba med och känner mig hundra procent att kunna hantera;
Golvläggare & Isolering & takelement & badrumsrenovering & köksrenovering & Träarbetare & panelvägg & altan & Golvvärme & Kakel & takplåt o taktegel & Panel som allt & bygg som nya hus. Och allt inom bygg och snickarbranschen.
{{{{Jag hade fyra st utbildning}}}}
men jag skriver inte i CV och jag kan jobba som helst stan:.... Bygg & Hantverk.

Med hälsningar
ALI AHMED BREESAM

1 septembre 2024
Avis spontané

Jätte nöjd

Jätte nöjd, killar gjörde ett bra jobb på vårt kontor.

16 décembre 2019
Avis spontané