Banner for SNP Natuurreizen & Trail Markers

SNP Natuurreizen & Trail Markers Avis 1 937

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

De Venntrilogie was overall goed geregeld. Het was fantastisch weer in april en het waren fijne wandeltochten, soms met wat lange saaie kilometers, maar dat was te hebben en we verbleven in een keur a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige wandelingen vanuit een heerlijke gite. Gastvrouw Anne kent de omgeving en wandelde zelf ook de meeste wandelingen en kan daar goed over vertellen. Antraigues sur Volane is precies goed als u... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alájar is een mooi rustige locatie midden in de natuur. We zijn heerlijk verwend met een rijkgevulde koelkast en heerlijke maaltijd op de eerste dag. Wandelingen waren mooi en goed te doen. Veel bloe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere communicatie in het boekingsproces en in de verdere begeleiding naar onze fietstocht. We reden in Portugal met behulp van de SNP Reis app en ook dat werkte naar genoegen. De partners waarmee S... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste
  2. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Top organisatie

Top organisatie, duidelijk informatie vooraf, heb je een vraag dan snel antwoord. Soms wel prijzig, maar alles wel top geregeld.

27 juillet 2025

Super goed georganiseerde reis

Super goed georganiseerde reis. Prachtige wandelingen, afwisselend qua natuur. De slaapplekken (hotels, refuge en hotel) waren gezellig, het eten goed en de mensen zeer vriendelijk. Zou het zeker aanraden!

23 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Service laat te wensen over

De wandeling is prachtig en we hebben goede weersomstandigheden gehad. De service en de specifieke aanpassingen aan gezelschap was moeizaam en viel tegen. Informatie over de plaatsen en de activiteiten ter plaatse zijn niet (meer) kloppend.

22 juillet 2025
Logo de SNP Natuurreizen & Trail Markers

Réponse de SNP Natuurreizen & Trail Markers

Beste Mieke,

Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de prachtige wandeling en het goede weer!
Jammer om te vernemen dat de service en aanpassingen aan jullie gezelschap niet naar verwachting zijn verlopen. We vinden het belangrijk dat onze informatie actueel is, dus het spijt ons te horen dat deze niet meer kloppend was.

We zullen even persoonlijk contact met je opnemen om dit verder te bespreken.

Robin

Noté 5 sur 5 étoiles

Wandelvakantie op Kreta ... doen!!

Wandelvakantie op Kreta ... doen!!
We hebben onze wandelvakantie op Kreta in april 2025 gemaakt (gezin met 2 kinderen (18 en 21 jaar)). Geen reisgezelschap of reisleider. Voor het eerst via een reisorganisatie geboekt: SNP Natuurreizen. Er werd bij het uitzoeken van de reis goed meegedacht door SNP-medewerkers (verlengen van de reis, bezoeken extra stadje, tijden en route van de reis). Als er vragen waren werd er snel gereageerd per telefoon of e-mail. Ook vanaf het vakantieadres werd bij een onvoorziene wijziging snel de juiste informatie gezocht en werden we direct teruggebeld door een medewerker.
Mooie reis, goed georganiseerd, duidelijke informatie vooraf en tijdens de reis. Mooie landschappen, pittige wandelingen, gastvrije mensen, heerlijk eten en drinken. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Een aanrader om via SNP Natuurreizen deze reis te boeken!

26 avril 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie rustige landwegen

Mooie rustige landwegen, soms zelfs vrijliggende fietspaden door een prachtig deel van Schotland! Leuke overnachting plaatsen, soms hele rustieke hotels. Helaas kan SNP het weer niet even regelen….veel laagjes kleding en regenpakken en extra schoenen meenemen!
Soms best pittige klimmetjes!
Houdt er rekening mee dat niet overal goed internet is, de route ook op GPS tracks zetten is aan te bevelen!
Je hebt eigenlijk nergens contant geld nodig, overal kun je terecht met pinpas en creditcard.

21 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus