0 Stjerner hold jer væk fra denne virksomhed.. Bestilte D. 08-12-2025 og pengene blev trukket med det samme. Har ingen varer modtaget, og de svarer ikke på mine henvendelser..
skulle nok have læst på trust pilot før jeg bestilte vare i start december 2025, ingen vare ingen kontakt.... intet kun en hævning på kortet 339 dkr.
Noll stjärnor. Beställde inneskor 26/12-25, har varken fått skor eller kommit i kontakt med företaget. Blåst på 400kr !!!
Helheds oplevelsen af firmaet er egentligt de er meget "lukket", egentlig ikke særlig kundeservice mindet - på deres hjemmeside vel at mærke. Den kunne som sådan godt betegnes som værende "fake".... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Følelsen af et bamsekram - Snuggles sælger store og bløde hoodies. Hvis du elsker at slappe af på sofaen med et tæppe på, eller at rende rundt i hyggetøj derhjemme, så vil du elske vores Snuggles Hoodies!
Danemark
- snuggles.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
De to piger der har fået dem er meget…
De to piger der har fået dem er meget glad for dem og syntes de er dejlige at have på
5 ⭐️ fra mig…
⭐️ God kundeservice
⭐️ Hurtig svartid
⭐️ Hurtig levering
⭐️ Lækkert produkt
⭐️ Kvalitet og pris hænger absolut sammen

Réponse : Snuggles
Helheds oplevelsen af firmaet er…
Den kunne som sådan godt betegnes som værende "fake".
Leverings vildledende af første skuffe 🤷🏼♂️. Hvis man gider grave lidt i deres informationer, er Jeg er klar over, leveringstiden siges som standard 1-3 hverdage. Men samtidig, reklamere de med "Bestil inden kl. 12.00, og vi sender varen samme dag" - hvilket jeg har taget dem i ikke at være korrekt 🤔.
Bestilte min ordre 11.39 igår mandag d. 3.1.2022, og så skulle den jo gerne i løbet af dagen blive scannet på div. depoter fra fragt leverandøren. Her knap 19 timer efter, er den eneste oplysning. At fragtfirmaet har modtaget information om forsendelsen, og den derfor forsat er hos sælgeren🤷🏼♂️

Réponse : Snuggles
Meget fin, fornem og hurtig handel!
Meget fin, fornem og hurtig handel! Snuggles Hoodie næsten helt perfekt, den er lidt stram i ribben i ærmerne, men ellers flot og en meget lækker varm sag til de kolde vinterdage 🙂

Kun positivt at sige
Kun positivt at sige, nem bestilling, ordrebekræftelse og leveringsinfo fulgte hurtigt, nemt og smertefrit. Kan kun anbefale.
Ekstra plus det søde personlige håndskrevne kort fra Snuggles Teamet - god stil :)

Réponse : Snuggles
Hurtig levering og lækker hoodies😍
Jeg bestilte i tirsdags og torsdag kunne jeg hente min pakke. Super hurtig levering👍
De 2 hoodies er ikke taget i brug endnu, da det er advents gaver til mine piger.
Men kunne ikke dy mig, så jeg klippede et lille hul i pakken ( de er vakuumpakket ved ankomst) og hold da op! De er super bløde!
Det ender med, at jeg bestiller en til mig selv😁

Réponse : Snuggles
Fantastisk service fra Casper..
Har bestilt en Hoodie og der var et problem på grund af GLS...MEN Casper har hjulpet utroligt meget og så får jeg en 150 kr. rabat ompå det hele..God Produkt og Firma..

Réponse : Snuggles
Jeg modtog min pakke ret hurtig og vi…
Jeg modtog min pakke ret hurtig og vi er super glade for vores varme hoodie.

Réponse : Snuggles
Mega dejlig hoddie og god kvalitet også…
Mega dejlig hoddie og god kvalitet også er der også bare hurtigt levering så det hele stemmer og det hele er bare dejligt de gør det godt ❤️💪🏻

Hurtig levering.
Hurtig levering.
Super blød og lækker til en hyggeaften.
En stor anbefaling herfra.