Beställde snus från detta företag där bäst före datumet var utgånget. Förklarade detta för deras kundtjänst men fick ett oseriöst svar tillbaka att det minsann framgick vid köp. Ser inget och har inte... Voir plus
Handlade mitt snus på Snushandel.se idag. 100 procent nöjd. Snabb leverans. Bra betalalternativ. Bra priser. Många snussorter. Trevlig och lättöverskådlig hemsida. Snuset som jag beställde var superfä... Voir plus
Beställde 12 dosor lös av olika märken. Leveranser var snabb. Fick det två dagar efter beställning som gjordes på eftermiddagen. En dosa hade gått ut dagen innan och en hade 6 dagar till b.f.... Voir plus
HANDLA SNUS PÅ NÄTET – SNUSHANDEL.SE Välkommen till Snushandel.se – en av Sveriges mest välsorterade återförsäljare av svenskt snus, nikotinpåsar och nikotinfritt snus. Hos oss hittar du alltid de senaste nyheterna inom snusvärlden, med ett sortiment som uppdateras kontinuerligt. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter i olika prisklasser, styrkor, smaker och format – så att du enkelt kan hitta det som passar just dig.
Stenbocksvägen 1 C, 61166, Nyköping, Suède
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
jövla pis företag tog 3 år för att snuset skulle komma och i dosan var det en näve avföring i dosan istället. eran chef kan komma till bräkne hoby och ta ett rejält snack med fabror noah
Beställde Kelly White och dom kom ju snabbt.
Men dom var så sjukt torra så dom knastrade när jag tog i dom.
Gammalt snus är inget roligt.
Mailat och påtalat detta men ingen återkoppling alls.
Kommer aldrig handla härifrån igen.
Tack för kanon snabb leverans och färskt snus!
Jövla pissluffare, beställ inte härifrån. Extremt oseriöst företag.
Hejsan, fick precis hem min beställning av cbdpåsar.
Prillorna va torrare än saharaöknen och man ser att lappen där bak med datum etc har bytts ut. Vet dessutom om att de hade dosor med kort datum innan årsskiftet. Och nu fuskar dem med gamla dosor.
Håll koll på era grejer, hade beställt på andra ställen om jag vore er.
Snabb leverans, varorna var kanon till vettiga priser. ( dock hade det varit trevligt med lite billigare frakt )
Supernöjd oavsett !! Tack å på återseende ❣
Beställde snus med kort datum. Fick snus som hade gått ut TVÅ veckor innan jag fick leveransen. Har mailat företaget, ingen återkoppling alls!!
Färskt och gott snus, Fick mitt snus på 1 dag till Gävle, Har aldrig varit med om så snabb leverans
Väldigt enkelt att beställa, bra kundtjänst och snabb leverans. Inget ont att säga, fortsätt så
Otroligt bra service. Snabbt svar i kundservice och snabb leverans. Rekommenderar!!
Beställning av varor gick i retur på morgonen dag 7. Jag hade olyckligtvis stavat fel på min e-post och fel siffra i tel nr av ren stress. Kontaktade dom 4 dagar efter best och fick svar 2 dagar senare att det skickas tillbaka outhämtat. Fine! När får jag tillbaka mina pengar!?
Det har nu gått 2 månader och dom vägrar att återbetala pengarna med ursäkt att dom inte hanterat returen.
Paketet har legat i Nyköping sedan 9/5 för snushandel att hämta ut. Postnord har skickat påminnelser men det ser fortf ut som att det inte hämtats ut och därmed inte heller hanterats som en retur.
Jag har skrivit ett 10-tal mejl och frågat när mina pengar skickas tillbaka och får bara ursäkter om att returen inte är hanterad. Vad ska jag göra? Polisanmälan för stöld eller bedrägeri. Jag har betalat för varor jag inte fått och som snushandel nu totalvägrar att betala tillbaka.
Det här måste ju vara något mellan postnord och snushandel att hantera. Jag har iaf inga varor men fått betala för dom.
Riktigt uselt hanterat!!!
Blir det fel - förvänta dig att dom blåser dig på pengarna!
Mycket snabb leverans samt färskt snus. bäst priser på nätet också.
Har handlat 2 gånger från Snushandeln och fått gammalt snus båda gångerna. 1:a leveransen svarade de och snabbt åtgärdade felet. Andra gången har de inte svarat på mail eller gjort någon åtgärd
Köpte några snus och e-cigg produkter och på 1 av dom e-cigg produkterna så fick jag bara några bloss på innan den slutade funka ~50 men på deras sida står det att det ska vara cirka 600 så jag har mailat alla deras mailadresser 2 gånger men har ej fått svar från dom. Om man får en felaktig produkt så tycker jag ändå man borde svara och skicka en ny vara! Kommer definitivt inte köpa här igen
Beställde On mint 6mg och fick den utlovade produkten inom några dagar genom PostNords försorg. Men.
bad särskilt om att få det lilla paketet levererat som varubrev, då jag har svårt att ta mig den dryga milen till mitt postombud. Vilket inte alls fungerade.
Efter bekräftelsemejlet hörde jag ingenting, vare sig från Postnord eller Snushandel angående leveransen. Inget spårningsnummer, inget förhandsbesked, ingenting. Förrän det kom en sms- avi om att mitt paket fanns inkommet för uthämtning hos mitt postombud. Dryga milen bort.
Lite dåligt hanterat, kan jag tycka.
Återkommer gärna som kund hos Snushandel.se om de förbättrar sina rutiner angående leveranserna.
En savoir plus sur les différents types d'avis.