Sock On Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Hebben een geen service desk!

Na bestelling vrijdag binnen een uur mail gestuurd met uitleg aan servicedesk. Zouden binnen 24 uur contact opnemen (Door internet hickup twee keer zelfde naam). Daatna nog 3x contact gezocht. Maandagavond ! Mail dat het verpskt en verzonden is. Pet kan de prullenbak en geld slecht besteed

26 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

We hebben een gepersonaliseerde deurmat…

We hebben een gepersonaliseerde deurmat besteld. Hier is iets misgegaan. 3 minuten na bestellingen hebben we dit doorgegeven dat deze geannuleerd mag worden zodat we een nieuwe bestelling konden plaatsen.

Dit was niet mogelijk.

We hebben dus betaald voor een gepersonaliseerd product. maar krijgen gewoon een blanco product toegestuurd...

Graag een passende oplossing dan kan ik de revieuw verwijderen.

29 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zien er niet uit! Vormeloos en verschillende afm.

Na het ontvangen van de sokken bleken ze allemaal een andere afmeting te hebben. Ook 2 van hetzelfde paar. (2paar bestelt in dezelfde maat)
Er zit geen hiel in de sokken.
Dus het zijn eigenlijk geen sokken.
Ze hebben geen vorm.
Als je de sokken aan hebt rekt de print zo uit dat de afbeelding wazig wordt.
Ondanks dat de maat klopt.
Er zitten ook een lelijke streep aan beide zijkanten waar het bedrukte stuk overlapt.
Na onze teleurstelling te hebben geuit. En gevraagd om ze direct ja ontvangs retour te sturen. Werden we afgewezen.
En toonden ze totaal geen coulance...
Omdat het een persoonlijk bedrukt product is.
Ook niet terwijl de afmetingen van de sokken anders waren.
We moesten ze maar eerst wassen...
Dan zou de maat hetzelfde worden.
Dure koop dus!
Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

7 novembre 2025
Logo de Sock On

Réponse de Sock On

Het spijt ons oprecht dat jullie ervaring met de sokken zo teleurstellend was. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is wanneer de maat of vorm niet lijkt te kloppen en de print er anders uitziet dan verwacht. Dat kan echt afdoen aan het plezier van het ontvangen van een gepersonaliseerd product.

Bij dit type sokken kan het helaas voorkomen dat ze na het bedrukken tijdelijk in formaat of vorm verschillen. Dit komt door de warmte en rek tijdens het productieproces. Meestal trekken ze bij na de eerste wasbeurt, of door ze heel even in de lengte uit te rekken zodat ze weer gelijk worden.

We vinden het vervelend dat dit jullie vertrouwen heeft aangetast en willen benadrukken dat we jullie feedback echt waarderen. Het helpt ons om producten en processen verder te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Verspeel uw geld niet aan de troep die…

Verspeel uw geld niet aan de troep die ze op deze site verkopen. De advertentie weten ze mooi te maken maar bij ontvangen van uw product komen kleuren niet overeen met hetgeen ze adverteren. Daarbij is de kwaliteit nog slechter dan de action maar is de action wel goedkoop.

Contact met de verkoper was er dan wel. Nadeel is alleen dat ze geen idee hebben wat ze verkopen. Kan deze site dan ook niet serieus nemen. Dacht een leuk cadeau te kopen maar tkan de prullenbak in.

9 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Sokken die je niet wilt dragen

Product is helaas niet zoals ze omschrijven op de website. Het zijn sokken zonder model en zitten totaal niet lekker. Op de website wordt met verkeerde afbeeldingen geadverteerd en is erg misleidend. Helaas geeft de verkoper geen gehoor aan de klacht.

12 janvier 2025

Oplichting!

Oplichting!! Besteld, betaald maar nooit een bevestiging van de bestelling en nooit de bestelling ontvangen! Doen nu alsof ze mijn betaling nooit ontvangen hebben, terwijl het geld zeker van mijn rekening af is!

1 novembre 2024
Logo de Sock On

Réponse de Sock On

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen heel goed dat de situatie destijds ontzettend frustrerend voor u was. Gelukkig is alles uiteindelijk opgelost en hebben we samen stap voor stap kunnen achterhalen dat het probleem aan de iDEAL-zijde lag.

Omdat dit inmiddels een kwestie van vorig jaar is en volledig is rechtgezet, zouden we het enorm waarderen als u uw review zou willen herzien. Het helpt ons als bedrijf om een eerlijk beeld te geven van de service die we wél geleverd hebben en van hoe we samen het probleem hebben opgelost.

Dank u wel voor de samenwerking destijds en voor het overwegen van een update.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service!

30 maart mijn deurmat besteld,vandaag 12 April binnen gekregen!
Blij met onze super leuke deurmat en super goede service!
Bij iedere situatie vanaf bestellen tot bezorgen word je op de hoogte gehouden via mail door Sock On.
Zeker een aanrader!

12 avril 2024

waardeloos

Per ongeluk verkeerde maat aangegeven. Per direct een mail verstuurd. Maar geven aan niets te kunnen doen. Ook het wettelijke herroepingsrecht vann14 dagen geldt bij dit bedrijf niet?

12 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus