Banner for Soft Revolt

Soft Revolt Avis

1 088
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat heb ik een tijd gezocht naar de perfecte bh! Ik heb een lastige maat, namelijk 70 f en wil niet langer een bh met beugel dragen. Op instagram las ik over soft revolt. Ik heb op de website eenvoud... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de lingerie
  2. aussi dans
  3. Magasin de sous-vêtements
  4. Magasin de vêtements de sport (activewear)

Écrit par l'entreprise

Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.

Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.

Gratis verzending vanaf 100 euro in NL

Niet tevreden? Ruilen is altijd gratis.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 088)

254 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Milou sportbh valt tegen.

Ik draag al jaren alleen nog maar bh's (Cleo) van Soft Revolt. Deze naai ik wel nog een stuk hoger dicht omdat mijn borsten anders boven de rand uitpuilen. Door een operatie waarbij er een flink stuk uit mijn linkerborst is gehaald heb ik nu 2 ongelijke borsten.
Ik heb nu de Milou sportbh besteld maar dat is helaas voor mij geen goede pasvorm. Mijn rechterborst duwt duidelijk te zien mijn linkerborst weg en ook hier puilen mijn borsten aan de bovenkant uit. De Milou is niet hoger dicht te naaien.

2 octobre 2026

Verschillend

Het zijn wat mij betreft de best draagbare bh's. Geen pijnlijke beugels en toch ondersteuning en - heel belangrijk - geen uniboob! Het duurt wel even een paar x dragen en wassen voor het niet meer prikt en kriebelt bij de sluiting en de naad van de bandjes.
Ik koop ze al jaren en wat ik ook wel raar en vervelend vind is dat er geen één hetzelfde is, ondanks zelfde maat en type, ze vallen allemaal weer anders. Bij de één kan je bijvoorbeeld de schouderbandjes prima kruislings op de rug dragen, terwijl je bij een andere de bandjes bij lange na niet lang genoeg kunt maken daarvoor.
En ook de cup valt bij de ene groter uit dan bij de andere.
Daardoor wel elke keer weer een beetje een vraag wat je binnen krijgt, dat zou niet zo moeten zijn.
Maar al met al, je kunt helaas niet zonder bh, en dan vind ik deze nog steeds het prettigst, blij dat ze er zijn!

8 octobre 2026

Inmiddels mijn 6e BH ontvangen

Inmiddels mijn 6e BH ontvangen. De Anna’s bevallen mij heel goed. Service ook heel goed. Wanneer er iets fout gaat met de verzending wordt het snel en adequaat opgepakt. Dank daarvoor.

Réponse de Soft Revolt

Wat ontzettend fijn om te lezen, bedankt voor je review! Heel leuk om te horen dat de Anna’s zo goed bevallen en dat je inmiddels al je 6e bh hebt ontvangen. Ook fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice!

Heel veel plezier met je Anna’s en nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

Geweldig product

Geweldig product
Even wennen in het begin
Je voelt
Niet dat je de bh draagt
Ook prima bij sporten

8 octobre 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! Wat leuk dat je hem ook tijdens het sporten prettig vindt!

Wist je dat we inmiddels ook een nieuwe sport bh hebben, de Milou? Misschien leuk om eens uit te proberen tijdens het sporten.

Heel veel draagplezier!

Noté 1 sur 5 étoiles

De stof is helemaal niet zacht

De stof is helemaal niet zacht. Ik vind het niet prettig aanvoelen. De band is veel te strak en de cups veel te ruim. Ik heb de mij geadviseerde maat besteld. Ik heb de BH teruggestuurd

Réponse de Soft Revolt

Wat jammer om te horen dat de bh niet naar wens zat en dat je de stof niet prettig vond aanvoelen.

De stof kan in het begin wat stug aanvoelen, maar wordt bij het dragen steeds soepeler en vormt zich meer naar je lichaam.

Mocht je in de toekomst nog eens advies willen over de juiste maat of pasvorm, dan helpen we je graag persoonlijk. We bieden zowel online als fysieke pasafspraken aan.

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld, en mocht je nog ergens hulp bij kunnen gebruiken, laat het ons gerust weten!

GOEDE ERVARING

GOEDE ERVARING, ik bestelde onlangs maat 7 bordeaux Cleo maar merk dat die model toch iets groter uitvalt dan de vorige bestelling.

Réponse de Soft Revolt

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met Soft Revolt.

We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer hetzelfde model toch iets anders valt dan bij een eerdere bestelling. Mocht je twijfelen over de pasvorm, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Prachtige bh’s

Prachtige, vrouwelijke bh’s. Mooie kleuren en ze zitten en dragen heerlijk.

2 octobre 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review. Heel leuk dat je zo tevreden bent over de kleuren, pasvorm én het draagcomfort. Veel plezier met je mooie bh’s!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik moest aanvankelijk wennen aan het…

Ik moest aanvankelijk wennen aan het "uitrekken" van de cups bij het aantrekken en merk na 2 weken dragen dat het nog steeds een beetje zoeken is om mijn BH goed te hebben. Maar het weegt wel op tegen de beugel bh's van hiervoor. Fijn zacht en borstvriendelijk

6 octobre 2026

Réponse de Soft Revolt

Bedankt voor je eerlijke en fijne review! Wat goed om te lezen dat je na even wennen de voordelen van onze bh’s ervaart en dat je ze zacht, comfortabel en borstvriendelijk vindt. Veel draagplezier!

Goed materiaal

Goed materiaal, zit perfect

6 octobre 2026

Réponse de Soft Revolt

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe Soft Revolt! Hopelijk tot een volgende keer!

Fijne pasvorm

Fijne pasvorm, comfortabel en heerlijk beugelloos

5 octobre 2026

Réponse de Soft Revolt

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over je aankoop, geniet ervan!

Very comfortable

Very comfortable, good fit

1 octobre 2026

Réponse de Soft Revolt

We're happy to hear that you find the bra comfortable and that the fit is just right. Enjoy wearing it!

Hele prettige bh

Hele prettige bh. Ik heb de Anna genomen in de aanbevolen maat (enigszins ruim). Elastiek knelt ook niet aan einde dag en klapt niet dubbel. Ga er vast nog meer kopen. Hopelijk een keer een leuke actie, vanwege de stevige prijs 😊

5 octobre 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn om te lezen dat de Anna zo goed bevalt! Vooral dat het elastiek aan het einde van de dag niet knelt en niet dubbelklapt, daar worden we blij van.

En wie weet komt er binnenkort een leuke actie voorbij. Houd onze website en socials vooral in de gaten! Heel veel draagplezier en hopelijk tot snel bij je volgende Anna!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat heb ik een tijd gezocht!

Op instagram las ik over soft revolt. Ik heb op de website eenvoudig de keuzehulp gedaan en kwam bij maat 2 uit. Nu inmiddels mijn tweede bh besteld. Ze zitten geweldig, geven goede steun en knellen niet. Ik wil niets anders meer!

4 octobre 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat ontzettend fijn om te lezen! Zeker met een lastigere maat is het extra fijn als je eindelijk een bh vindt die goede steun geeft én comfortabel zit zonder beugel.

Heel veel draagplezier met je nieuwe bh en bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt!

Nog niets ontvangen

update. Gelukkig opgelost. Vandaag (een paar dagen na het sturen van de mail dat ik niets ontvangen heb) het opnieuw verstuurde pakket ontvangen. En de BH zit heel fijn.
Misschien een tip om eerst een mail te sturen waarin de ontvangst wordt bevestigd voordat er meerdere mails voor de beoordeling komen.
Iig bedankt voor het oplossen.

Aangezien ik deze mails maar blijf krijgen dat ik een review moet plaatsen bij deze dan maar...
Niets ontvangen tot nu toe. Mail gestuurd en daarop het antwoord gekregen dat het doorgestuurd werd naar een andere collega die het gaat uitzoeken.. Dus ik wacht nog af.
Maar de mails waarin gevraagd wordt plaats een review zijn wat veel zeker als er niets ontvangen is..

25 septembre 2026

Hi Astrid,

Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten, onze excuses hiervoor! We begrijpen heel goed dat de reviewmails in deze situatie extra vervelend zijn.

Ik heb het nogmaals nagevraagd en kan je gelukkig laten weten dat de ontbrekende bh inmiddels naar je is toegestuurd. Binnenkort ontvang je een e-mail met meer informatie over de verzending en de tracking.

Nogmaals onze excuses voor het wachten en bedankt voor je geduld!

Noté 4 sur 5 étoiles

De levering was keurig verzorgd.

De levering was keurig verzorgd.
Maar ik heb het wel geroutineerd, de slips waren voor mij nog te klein,en bh vond ik teveel om te voelen. En dat is juist wat ik niet wilde.

30 septembre 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat jammer om te horen dat de slips toch te klein waren en dat de bh niet helemaal aan je verwachting voldeed.

Goed om te weten: de bh wordt tijdens het dragen nog wat soepeler en vormt zich steeds meer naar het lichaam. Maar natuurlijk is het belangrijkste dat jij je er prettig in voelt. Fijn om te horen dat de levering in ieder geval goed is verlopen!

Noté 2 sur 5 étoiles

irritatie thv slotje achterkant

Ik draag de beha nu een week en merk dat er thv het slotje op de rug een soort hard hoekje zit dat de hele tijd over mijn huid schuurt. De beha zit verder wel heel comfortabel maar dit is precies niet zo mooi afgewerkt, de naad komt ook los en het zorgt voor wel voor ongemak en huidirritatie.

3 octobre 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat vervelend om te horen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses voor het ongemak!

Wil je alsjeblieft contact met ons opnemen door een e-mail te sturen (hello@softrevolt.com) met je klacht, bestelnummer en een paar duidelijke foto’s van de bh, met name van het betreffende hoekje en de loslatende naad? Dan kijken we graag met je mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Alvast bedankt!

Noté 3 sur 5 étoiles

Snelle levering, comfortabel

Snelle levering. Ik heb de Anna en Cleo in maat 10 gekocht. (Normaal heb ik maat 85F.)

Ik was al maanden op zoek naar fijne bh’s voor dagelijks gebruik. Ik heb ook in een winkel (Superbra) aangemeten bh’s die mooi zijn qua pasvorm maar heel erg strak zitten. Dat vind ik niet zo prettig als je ze de hele dag aanhebt.

Beide bh’s zaten erg lekker, dus ik besloot ze te houden. Strak genoeg, maar niet té. Je moet ze even goed aantrekken (je hele borst goed in de cup doen en de cup dan over je borst verdelen). Maar de Anna gaat na een paar uur pijn doen bij de okselnaad. De Cleo heeft dat niet. Ik weet niet waar het aan ligt. Maar als ik het had geweten had ik de Anna teruggestuurd. (Helaas kan dat niet meer, want ik heb de bh een uur of vier gedragen.) Bij de Cleo is het wel zo dat de onderste band soms opkrult. Maar het zit alsnog comfortabel en strak genoeg. Ik vind het een fijne beha voor dagelijks gebruik.

Al met al is Soft Revolt wel het fijnste merk dat ik in tijden heb ontdekt qua comfort. (En er zijn er heel wat voorbij gekomen…)

1 octobre 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn om te lezen dat Soft Revolt voor jou het fijnste merk in tijden is qua comfort! Jammer dat de Anna na een paar uur toch pijn doet bij de okselnaad.

Als je ons een mailtje stuurt met wat meer details en eventueel een paar foto’s van wat je bedoelt, kijken we graag met je mee wat de mogelijkheden zijn. Belangrijk is wel dat de bh nog als nieuw is (alle labels eraan, ongewassen en zonder make-up- of zweetvlekken).

Wat betreft de Cleo: als de onderste band soms opkrult, kan het zijn dat de band iets te ruim zit. Misschien helpt het om de omvang band wat strakker te zetten! Fijn dat de bh verder comfortabel en stevig genoeg zit!

super dragen

Je kunt je maat goed bepalen door de maattabel en ik was ook verrast door de zachtheid van de bh.
zit goed en je kunt hem een beetje stretchen zodat alles goed en comfortabel zit.

30 septembre 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe bh! Bedankt voor je review en we wensen je veel draagplezier toe!

Snelle levering, mooie bh

Snelle levering, mooie bh, goede ondersteuning zonder beugel. Gebruik gemaakt van de maattabel, maat 6 zit echter, ook na een paar dagen net wel/niet als 4 borsten, op het randje. Bij de bandjes kruislings dragen zit het iets beter, echter striemen de bandjes dan. Nu een maat 8 besteld, ben benieuwd, had echter wel in totaal al 3 bh's gekocht in de euforie waarvan 2 gedragen, en zag nu dat 1 bh na 4 dagen al begint te pillen, dat is wel snel voor zo'n dure bh. De slip zit overigens lekker en is prachtig. Ik ben dus ambivalent over de aankopen...helaas.

29 septembre 2026

Réponse de Soft Revolt

Dankjewel voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je de bh mooi vindt en de ondersteuning prettig vindt. Hopelijk zit maat 8 beter!

Wat betreft het pillen: dat vinden we natuurlijk erg jammer, zeker na slechts vier dagen. Zou je ons hiervan een paar foto’s kunnen sturen en kunnen aangeven welke kleding/materialen je erover draagt? Dan kijken we graag wat we voor je kunnen doen.

We horen graag van je!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus