Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Inmiddels probleem naar tevredenheid opgelost en excuses aanvaard. dus: met goede moed verder en ik ben tevreden zoals ook voor het opgeloste probleem. zie mij reviews daarvoor.

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijk advies op maat. In contact gekomen met Solar Crew omtrent aanvraag voor zonnepanelen welke voldoende moeten opwekken voor een aardgas warmtepomp i.c.m. elektrisch rijden. Kundig, snel en profe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vooraf goed en duidelijk advies, maar ook montage nog alle tijd voor een heldere uitleg en toelichting. Monteurs welke bij ons de installatie hebben geplaatst, zijn ook echte vakmensen. Waarbij zij ti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société d'énergie solaire
  2. Grossiste en batteries
  3. Solutions et équipement énergétiques
  4. Entrepreneur en énergie solaire
  5. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire
  6. Usine de panneaux solaires photovoltaïques

Écrit par l'entreprise

Realisatie zonnepanelen. Advies - Engineering - Installatie - Service & Onderhoud. Wie praat er niet over? Energieneutraal, duurzaamheid, 0 op de meter, slimme energie. Wij bij Solar Crew praten er niet alleen over; we gaan er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Waarom we dat doen? Nederland heeft de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Wij delen deze ambitie en spelen in het verwezenlijken graag een voorname rol. We doen dat voor onszelf én vooral voor onze toekomstige generaties. Veel bedrijven en overheidsinstellingen willen net als wij een rol spelen in de verduurzaming van ons land en hun specifieke (werk)omgeving. Daar waar wij beschikken over alle kennis en kunde, is het voor hen stukken lastiger. Waar begin je? Wat is er nodig? Wat zijn de specifieke mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen? Gelukkig zijn wij er. Want wij, wij halen -voor jou- alles uit de zon. Wij realiseren zonnepanelen projecten in Noord-Brabant, voornamelijk in de plaatsen; Bladel, Eersel, Eindhoven, Bergeijk, Aalst, Best, Brandevoort, Duizel, Geldrop, Heeze, Helmond, Hilvarenbeek, Hoogeloon, Leende, Maarheeze, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Reusel, Riethoven, Son, Son en Breugel, Steensel, Tilburg, Valkenswaard, Waalre, Westerhoven en in aansluitende gemeentes. Voor Zonnepanelen zakelijk, en zonnepanelen op stallen, opereren wij in een groter gebied. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het aanschaffen van zonnepanelen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Weer tevreden

24 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Prachtig verkoop verhaal met gewoon prijskaartje

Prachtig verkoop verhaal met normale prijs afspraak. Belofte prima service en alle mogelijke hulp en ook onze gewenste off grid zou eenvoudig te verwezenlijken zijn. Na enige tijd en andermaal contact toch nog eigen werkzaamheden en eigen kosten levering en installatie 25 meter dubbele 5 x 4mm en utp cad6 ook dubbel - het pakket geleverd en geïnstalleerd. Teruggaaf BTW bleek na installatie en betaling ineens niet mogelijk dus helaas pindakaas. Offgrid mogelijkheid is eigenlijk haast onmogelijk dus Jammer maar helaas ..we moeten het maar bekijken en doei het accupakket staat er en het werkt met de nodige storingen maar we moeten het er maar mee doen ..blijkbaar. Advies heel goed opletten want beloftes en verkoop praatjes daar koop je achteraf niks voor en ze laten je gewoon met de zooi zitten. Uiteindelijk toch na wat heen en weer gedoe en tussenkomst van een neutrale monteur alle vervelende hobbels uiteindelijk netjes opgelost door Solar Crew Beetje jammer dat het in eerste instantie niet gewoon simpel en snel tot ieders tevredenheid lukte maar zoals gezegd..Nu werkt alles wat geïnstalleerd is prima en we zijn blij met het resultaat maar het eigenlijk gewenste off grid gebeuren hebben we maar op de vergeet maar lijst gezet. Soms krijg je gewoon niet helemaal wat je graag zou willen..

5 février 2025

Ik snap nu waarom Solar Crew zo'n goede reviews krijgt

In een markt met een wildgroei aan aanbieders is het erg verfrissend om met een bedrijf te werken die vanuit hun eigen kracht vertelt en te werk gaat. Een aantal andere aanbieders gesproken die veel over de slechte kwaliteit/service van hun concullega's spraken, maar bij Solar Crew ging het over Solar Crew en dat was een goed verhaal.

Als prettig ervaren;
- Eerlijk, beknopt en eenvoudig verhaal mbt product en service
- Zeer heldere, snelle en uitermate concurrerende offerte
- Voorinspectie gedaan door een specialist ipv commerciele man/vrouw
- Installatie op het dak zeer netjes (wij hebben een jaren 30 huis dus niet het makkelijkst)
- Mooie solide materialen gebruikt ook op het platte dak, ziet er fris uit en alsof het een orkaan kan doorstaan
- Werkzaamheden binnenshuis wederom zeer netjes
- Meterkast en app goed uitgelegd door Solar Crew elektricien
- Werkplek schoon opgeleverd
- Solar Crew maakt een foto reportage van wat ze maken en hoe ze het hebben gemaakt, erg handig om als naslagwerk te hebben
- Energieke, zeer beleefde (!!) jonge vakmensen die met trots hun werk uitvoeren

Als onprettig ervaren;
- Alle worstenbroodjes waren op toen ze gingen ;-)

Ik zou hen oprecht zonder problemen aan mijn familie en beste vrienden aanraden.

21 août 2024

Perfectie ten top!

Solarcrew is voor ons het perfecte bedrijf gebleken om zonnepanelen bij aan te schaffen en op lokatie te laten installeren. Zij onderscheiden zich van andere aanbieders op de markt door hun zorgvuldigheid en daadwerkelijke kennis van zaken. Dit werd al direct merkbaar tijdens het verkoopproces. Er werd geluisterd naar de wens van de klant en er werd een duidelijk technisch onderbouwd advies gegeven. Alles werd later ook nog eens uitgebreid in de offerte beschreven. De installatie van de zonnepanelen op het dak en in de meterkast is door technisch zeer bekwame specialisten uitgevoerd, waarbij nauwkeurig en doordacht te werk is gegaan. Als je van plan bent om zonnepanelen aan te schaffen, vergeet dan niet om Solar Crew als mogelijke aanbieder aan je lijstje toe te voegen. Vergeleken met het knutselwerk dat we vaak bij andere huizen hebben gezien, is deze partij absoluut onderscheidend in haar manier van werken en de materialen die zij gebruiken. Het railsysteem waarin onze zonnepanelen zijn gemonteerd, is bijvoorbeeld exact op maat gemaakt waardoor het geheel een mooie en professionele uitstraling heeft gekregen - nergens uitstekende bevestigingsbalken of losse, lange draden. We geven Solarcrew een dikke 10 en bevelen ze aan iedereen aan die een installatie van de allerbeste kwaliteit ambieert.

6 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Enige tijd geleden zonnepanelen laten leggen door Solar Crew. Allemaal prima verlopen. Vorige week een storing gehad op de omvormers, maar door goede service (van Stephanie) weer opgelost ondertussen.

27 février 2024

Reparatie netjes opgelost.

Deze club twee keer panelen laten leggen (garage, later dak). Ze zijn erg flexibel (ik moest ivm verbouwing meermaals verzetten). En ook gedegen werk. Tijdens de tweede installatie beschadigde een boeiboord. Vervelend natuurlijk, maar dit werd keurig gemeld en de reparatie werd ook zonder problemen betaald. Al met al ben ik dus tevreden.

20 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Onze zonnepanelen werken als een zonnetje!

Erg tevreden over onze zonnepanelen welke geïnstalleerd zijn door Solar Crew.
Fijne communicatie op voorhand, goed advies en een nette installatie. Personeel is zeer vriendelijk en weet wat ze doen. Ik ga Solar Crew zeker aanraden bij familie en vrienden!

8 septembre 2023

Top service

We hadden een probleempje met onze zonnepanelen. We werden daarmee zeer vriendelijk, snel en adequaat geholpen. Natuurlijk hoop je dat er niks mis gaat, maar als dat toch gebeurt, is het heel fijn om zo goed geholpen te worden.

30 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Enthousiasme, kennis en vakmanschap!

Vanaf het eerste contactmoment 'loopt de trein'. Afspraken worden nagekomen en telkens opgevolgd. Op de dag van de montage stond er een enthousiaste 'crew' voor de deur. Twee ploegen met technische vakmensen en voor ons als klant 1 duidelijk aanspreekpunt gedurende de dag. Mooi om te zien dat kwaliteit, snelheid, vakmanschap en professionaliteit binnen één bedrijf aanwezig zijn!

7 avril 2023

Goed en betrouwbaar!

Goede ervaring vanwege de duidelijke uitleg en het eerlijke advies, geen verkooppraatje dus! Ook de installatie is vlekkeloos verlopen dus zeer tevreden over Solar Crew!

13 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Solar Crew, waar de klant centraal staat

Solar Crew denkt met je mee over jouw situatie in plaats van verkopen voor de maximale winst. Een tevreden klant staat voorop. Solar Crew levert kwaliteit en komt hun afspraken na, bijvoorbeeld de activering van de zonnepanelen App is binnen enkele dagen geactiveerd. Mooi bedrijf met enthousiaste jonge werknemers.

6 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Solar Crew doet wat ze beloven

Solar Crew is een zeer gewaardeerd bedrijf, wat ze zeggen doen ze ook en gaan niet weg voor alles naar tevredenheid is geinstalleerd en functioneerd. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en de geleverde installatie.

28 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Solar Crew heeft kennis van zaken en…

Solar Crew heeft kennis van zaken en komt een een eerlijk advies. Prijs-kwaliteitsverhouding is goed en de samenwerking fijn. Gedurende het traject worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. De installatie wordt gedaan door een goed op elkaar ingespeeld team en de afwerking is netjes. Solar Crew is absoluut een aanrader!

6 juillet 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus