dårlig service
Vi var et selskab på 8 personer, og da vi skulle betale, kom en ung tjener med regningen, hvor der var opkrævet omkring 300 kr. for postevand. Ingen af os var blevet spurgt, om vi ønskede at købe postevand, og vi havde heller ikke bestilt det.
Da vi gjorde opmærksom på dette, blev vi mødt med en påstand om, at vi havde bestilt det, selvom vi flere gange forklarede, at det ikke var tilfældet. I stedet for at forsøge at løse situationen professionelt, fik vi blot at vide, at “det er bare sådan, det er”.
Da vi valgte at acceptere det for at undgå yderligere diskussion, reagerede tjeneren med kommentaren: “Fed energi, piger” i en tydeligt flabet og nedladende tone, hvorefter hun rev regningen ud af hænderne på os og gik.
Det var en både uprofessionel og respektløs måde at behandle betalende gæster på. Fejl og misforståelser kan ske, men den måde situationen blev håndteret på – særligt den arrogante attitude og den unødvendige kommentar – efterlod et meget dårligt indtryk.
Jeg håber, I tager denne henvendelse seriøst og følger op internt, så andre gæster ikke oplever samme behandling. Serviceniveauet levede på ingen måde op til, hvad man med rimelighed kan forvente.
25 juin 2026
Avis spontané