Erg tevreden met de matching outfit voor het hele gezin. Helaas voor vader was er niks meer in zijn maat dus zelfde kleur maar ander patroon, staat toch leuk. De badpakjes voor mijn jongste viel wat k... Voir plus
Lisez les avis des autres
Die Idee find ich gut. Qualität ist auch gut. Etwas kreativere/modernere Motive fänd ich gut (die sowohl Kindern als auch Erwachsenen gefallen). Und die Verpackung war sehr lieblos. Hätte bei dem Prei... Voir plus
Heldere communicatie. Veel keuze op de website. Positief verrast met de kwaliteit. Super fijn dat de badpakken voor de kleintjes drukknoppen hebben. Heel erg blij mee. Leuk moederdag/vaderdag/ouderdag... Voir plus
Top producten. We hadden eerder voor onze zoon en mijzelf besteld en dit is zo goed bevallen dat we opnieuw twee setjes besteld hebben. De volgende dag kwam het binnen en het is weer top! Ik raad de p... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.
Coordonnées de contact
Retselseweg 12b, 5473 HC, Heeswijk Dinther, Pays-Bas
- info@sonofabeach.nl
- sonofabeach.nl
A répondu à 70 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Super tevreden!
Mooie matchende zwembroeken van goeie kwaliteit! Heel tevreden mee.
Mooie zwembroeken, snelle levering
Ontzettend blij met de mooie matching en fijne vader-zoonzwembroeken (mét ritszak) en ondanks zeer intensief strandgebruik blijven ze mooi
Supersnel
Supersnel, fijne communicatie en leuke producten van goede kwaliteit.
Geweldige matchtende zwembroek en…
Geweldige matchtende zwembroek en zwempak gekocht voor mijn man en onze dochter.
De maten vielen iets kleiner dan verwacht. Een appje (op zondag!) werd gauw behandeld en een paar dagen later lagen de nieuwe maatjes al op de deurmat. Stickertje erbij om gratis de andere maten te retourneren. Echt topservice! Ook mega vriendelijk.
Super leuke matching zwembroeken
Super leuke matching zwembroeken, geven wel erg af in de wasmachine (aan andere kleding ook!)
Enorm goede klantenservice
Er was iets mis gegaan met de bestelling ( 1 zwempakje te weinig) Ik heb meteen gebeld en problemen meteen opgelost. Vergeten item opnieuw opgestuurd en geld terug ontvangen. Net nog op tijd voor de vakantie.
Ontzettend blij
Levering ging zoals gepland, en na het openen van mijn bestelling heb ik ze gelijk gepast en het zat heerlijk! We zijn er helemaal blij mee.
Superfijn bedrijf!
Nog nooit een bedrijf meegemaakt, dat zoveel service biedt en met je meedenkt! Dochter woont met haar man in Australie en ik had in de kraammand vader/zoon zwembroek meegenomen! Nu is die van vader iets te klein en mag hij bij terugkomst in nederland geruild worden, heel erg fijn!
Zwembroeken zijn zo leuk en goede kwaliteit dat ik er nu ook voor mijn zoon en nog niet geboren baby heb gekocht!
Super goed bedrijf!
Super goed bedrijf!
Prijs kwaliteit is super goed, hele fijne zwemkleding.
Bij miscommunicatie word dit heel netjes en goed opgelost!
Alleen maar lof en zeker een dikke aanrader!
Goede prijs / kwaliteit verhouding
Goede prijs / kwaliteit verhouding!
Ik heb een matching zwembroek voor mijn man en zoon gekocht en ze waren zo blij dat ze dezelfde zwembroek hadden samen. Goede kwaliteit voor een zacht prijsje! Ook werden ze zeer snel geleverd, wij blijven klant ;-)
aanrader!
fijne website ,makkelijk bestellen en betalen.heel snel in huis en past prima . was top kado voor vader en zoon
Eigenlijk alleen meer lof
Eigenlijk alleen meer lof! Duidelijk en eerlijke communicatie. En bij fout levering hebben ze dit echt super goed opgelost! Complimenten
Goede communicatie en superaardig.
Goede communicatie en superaardig.
Snelle levering en het is van een hele mooie kwaliteit.
Kortom goed bedrijf!
Goed materiaal!
Leuke combi zwemkleding.
Leuke combi zwemkleding.
Kleur en patroon zeer netjes. Ook is de stof lekker rekbaar dus beweegt goed mee. 90% van de zwemshorts bij andere bedrijven zijn totaal niet rekbaar.
Heren zwembroek
Mooie kwaliteit,vallen goed op maat.
Veel keus,makkelijk te bestellen en snelle levering.
Top.👍
De eerste set die ik besteld heb was…
De eerste set die ik besteld heb was helaas te klein. Gelijk een grotere maat besteld en die was zo snel geleverd. Daar waren we enorm blij mee. Het zijn erg mooie zwembroeken van een mooie kwaliteit.
Heerlijke zwembroeken
Heerlijke zwembroeken, en een feestje om hetzelfde aan te hebben als de kleine man! Zwembroeken zijn van soepele stof en drogen snel, perfecte pasvorm.
Leuke ontwerpen en goede kwaliteit zwemkleding snel in huis
Enorm leuke ontwerpen, kwaliteit van de zwemkleding voelt goed aan en ook nog eens snel geleverd. Wat wil je nog meer?
Super blij dat (als het toch nog zomer wordt) ik in matching retro outfit, samen met mijn dochter van 2, iedereen op het strand een trip down memory lane kan bezorgen :-)
Wat ontzettend gaaf om in matching…
Wat ontzettend gaaf om in matching zwembroeken te lopen op vakantie. Kunnen niet wachten. Bestellen ging easy. En het pakje door de brievenbus dus ook niet wachten op de postbode. Dikke pluim. 😊
En savoir plus sur les différents types d'avis.