Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden met de matching outfit voor het hele gezin. Helaas voor vader was er niks meer in zijn maat dus zelfde kleur maar ander patroon, staat toch leuk. De badpakjes voor mijn jongste viel wat k... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Die Idee find ich gut. Qualität ist auch gut. Etwas kreativere/modernere Motive fänd ich gut (die sowohl Kindern als auch Erwachsenen gefallen). Und die Verpackung war sehr lieblos. Hätte bei dem Prei... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere communicatie. Veel keuze op de website. Positief verrast met de kwaliteit. Super fijn dat de badpakken voor de kleintjes drukknoppen hebben. Heel erg blij mee. Leuk moederdag/vaderdag/ouderdag... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Top producten. We hadden eerder voor onze zoon en mijzelf besteld en dit is zo goed bevallen dat we opnieuw twee setjes besteld hebben. De volgende dag kwam het binnen en het is weer top! Ik raad de p... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 4 sur 5 étoiles

(Nog) mooier dan op de plaatjes

Het product ziet er eigenlijk mooier uit dan op de website. Goede kwaliteit stof en mooi kleurvast. Wij hebben een hele set voor ons gezin besteld. Wat fijn is voor mijn vrouw, de maten van onder en bovenstuk zijn los te bestellen. Het enige minpunt vind ik dat het vrij prijzig is.

1 mai 2025

Tweede set besteld!

Vorig jaar een set besteld voor mijn man, dochter en zoontje, en net weer eentje. Ik zat te wachten tot de regenboog back in stock kwam maar dat gebeurde helaas maar niet, dus voor de aardbeien gegaan :) Vorig jaar veel leuke reacties gehad en de kleding zit super. Fijn ook dat de zwembroek zakken heeft! Minpunt: de stof van het badpakje slijt erg snel.

30 avril 2025

Leuk printje

Leuk printje, komt overeen met de plaatjes op de site. Vrolijk en fel. Stof voelt fijn aan. Waar manlief even aan moet wennen, is de lengte (de broek is wat korter) en het net-broekje binnenin. Verder valt hij mooi. Hij (en onze dochter) krijgen hun badkleding met vaderdag, vanaf dan worden ze gebruikt. Daar heb ik nu dus nog geen review voor. Wel al even gepast (voor de maat).

18 avril 2025

Wederom perfect!

Dit is al ons tweede setje, als vader en zoon. Wederom helemaal perfect en als gegoten.
Makkelijk om te bestellen en snel bezorgd.
Bedankt en tot de volgende keer

18 avril 2025

Super ervaring

Zwembroeken voor mij en mijn zoons besteld. 1 was verkeerd en niet meer op voorraad. Daarna super netjes afgehandeld met een andere zwembroek. Service geweldig en contact ook goed!
Echte aanrader!

12 avril 2025

Super tevreden

Super tevreden. Handig in retour en nieuwe bestelling. Reageerde binnen de dag op mijn vraag over mijn bestelling. Echt super service!

10 avril 2025

Top service!

Top service! Na een paar dagen stond er bij postNL track en trace dat er nog geen leverdatum bekend was. Son of a beach een berichtje gedaan en dezelfde dag meteen vriendelijk geholpen en de volgende dag was het pakket geleverd. Goed kwaliteit en super leuke producten!

7 avril 2025

Goede kwaliteit

Leuke zwembroeken, goede kwaliteit!
Voor de 2de keer dezelfde broek gekocht zodat mijn zoon kan matchen met papa! Zo ontzettend leuk!

7 avril 2025

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd. Was benieuwd want we waren er niet bekend mee maar bij binnenkomst gelijk enthousiast. Wat een fijne stof en mooie kleuren! Ik zeg zeker een aanrader..

Son of a beach wat gaan wij shinen op het strand.

2 avril 2025

Twee generaties, één zomerstijl

Mijn vader, opa Bram, was ruim 50 jaar geleden een echte bink op de Costa Brava dankzij zijn windsurfkunsten. Deze zomer keert hij terug naar de Spaanse zon — dit keer samen met zijn kleinzoon Thomas van 6 maanden. Gehuld in Son of a Beach staan ze straks samen te stralen op het strand. De set werd snel geleverd en toen ik per ongeluke de verkeerde maat bestelde, werd dat meteen opgelost. Tof merk, top service. Wij tellen af naar de zomer!

4 avril 2025

Super leuke zwembroeken

Super leuke print. Mn man en zoontje zijn heel blij met dezelfde zwembroeken. Was een verjaardagskadootje van ons zoontje aan zn papa.
Top kwaliteit, voelt fijn aan. Snel geleverd.

26 mars 2025

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, veel keuze. Vlot bezorgd. Ik was bij mijn bestelling iets vergeten en dat kon alsnog erbij zonder extra verzendkosten. Heel fijn.

17 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas verkeerde maat geleverd

Helaas zat in het zakje de verkeerde maat. Hierover op verschillende manieren contact proberen te zoeken maar tot heden nog nu reactie, hoop dat we voor de vakantie de juiste maat hebben. Nummer 3782

17 mars 2025
Logo de Son of a Beach

Réponse de Son of a Beach

Hi Jasper,

Dat is vervelend om te horen, excuus hiervoor. Wij gaan uitzoeken waar het contact is misgelopen. Voor nu gaan wij zo snel als mogelijk aan de slag om de juiste maat naar je toe te sturen. Wij nemen contact met je op.

- Team Son of a Beach

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus