Hvis du leder efter en kosmetolog, der kombinerer høj faglighed med ægte nærvær, så kan jeg kun give Ole Storm mine varmeste anbefalinger. Fra det øjeblik man træder ind ad døren, bliver... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det er en super god behandling man får hos Sooul. Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos Ole og så er han et utroligt sødt menneske, som forkæler med hans skønne behandlinger og lækre produkter.... Voir plus
Sooul får den varmeste anbefaling herfra ❤️ Den skønneste varme atmosfære, hvor man absolut føler sig i trygge hænder ved kære Ole. Jeg fik lavet det smukkeste lashlift, som iøvrigt holdte i mange uge... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ole Storm - Hvor Skønhed og Ånd Forenes Træd ind i en verden af forvandling og harmoni, hvor skønhed og ånd går hånd i hånd. Hos Ole Storm handler det ikke kun om at forbedre dit ydre, men også om at nære din sjæl. Velkommen til mit sted, hvor du er i fokus. Min rejse startede i januar 2022 med en vision om at skabe et sted, hvor skønhed ikke kun er overfladisk, men også en refleksion af din indre balance. Udover et omfattende udvalg af ansigtsbehandlinger tilbyder jeg også åndelige tjenester såsom healing, clairvoyance og husrensning. Dit Velvære er min Passion Min oase er nu beliggende på Mukebjergvænget 145, 5230 Odense M, med gratis registreret parkering. Jeg ønsker, at du kan finde fred og ro i denne travle verden, vi lever i.
Coordonnées de contact
Havnegade 23, 5000, Odense C, Danemark
- Ole@sooul.dk
- sooul.dk
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Anbefaling
Fra det øjeblik man træder ind ad døren, bliver man mødt med et stort smil, en rolig atmosfære og en professionalisme, der er helt i særklasse. Ole tager sig god tid til hver behandling og tilpasser altid behandlingen efter ens behov – der bliver aldrig anbefalet mere, end det der giver mening.
Jeg har været hos mange kosmetologer gennem årene, men de største og mest synlige resultater har jeg opnået i de måneder, jeg har været kunde hos Ole. Min hud har aldrig haft det bedre.
Det føles næsten som at træde ind i en anden verden, når man kommer hos ham. Han udstråler en fantastisk ro, men har samtidig en skøn humor, som gør, at man altid går derfra med fornyet energi – både indeni og udenpå.
Jeg er også vild med abonnementsløsningen, hvor man altid har en fast tid og en behandling at se frem til. Det gør det nemt at prioritere sig selv.
Som prikken over i’et er der gratis parkering lige uden for døren.
En kæmpe og meget velfortjent anbefaling herfra – Ole Storm er ganske enkelt en oplevelse ud over det sædvanlige. ⭐⭐⭐⭐⭐
Clairvoyance og afdødekontakt
Jeg kom uden forventninger, men med stor tryghed, da jeg i forvejen får ansigtsbehandlinger hos Ole. Han har på alle måder fundet vej ind i mit hjerte, og da muligheden bød sig for clairvoyance og afdødekontakt, greb jeg den – selvom jeg hverken har erfaring med det eller ser mig selv som særlig spirituel.
Oplevelsen var intet mindre end overvældende. Ole formåede at formidle så præcist, meningsfuldt og helende omkring den afdøde, jeg ønskede kontakt med, at det rørte mig dybt. Det gav både klarhed, indsigt og en følelse af forsoning, som jeg vil bære med mig længe.
Clairvoyancen blev samtidig en kilde til nye refleksioner og forandringer i mig selv. Det er svært at beskrive med ord, for Ole skal simpelthen opleves. Han er noget helt særligt – ægte, umiddelbar og dybt tillidsvækkende.
Har for nylig modtaget en clairvoyant…
Har for nylig modtaget en clairvoyant læsning af Ole og jeg giver hermed mine bedste anbefalinger.
Ole er varm og behagelig og jeg følte mig hurtigt tryg i hans hænder.
Det var en temmelig overvældende oplevelse. Jeg mødte op lettere skeptisk, men hurtigt blev jeg overbevist af Oles helt unikke evner.
Det var en givende og afklarende clairvoyance og jeg gik derfra med nye indsigter. Ole er ærlig og ligefrem, men på en meget kærlig måde. Alt blev leveret med respekt og omsorg. Jeg fik flere konkrete råd som jeg har taget med mig. Jeg vil helt klart gøre brug af Oles evner en anden gang hvis jeg får brug for vejledning eller afklaring. Ole er så spot on at man ikke tvivler et sekund på hans evner!
Jeg havde fornøjelsen af at besøge Ole…
Jeg havde fornøjelsen af at besøge Ole [Sooul] for en SKINPEN behandling, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Ole er utrolig dygtig og jeg følte mig i de bedste hænder hele vejen igennem.
En ekstra bonus var massagestolen – den var simpelthen vidunderlig! Jeg kunne have siddet der hele dagen.🤗 Det var den perfekte kombination af afslapning og velvære.
Skinpen behandling hos Ole skal prøves.
Skinpen behandling hos Ole skal prøves.
Jeg kommer igen og igen.
En tydelig bedring af huden, hver gang.
Har pt fået 4 behandlinger.
Ansigtsbehandling
Har kendt Ole en del år, men indtil for nylig ikke prøvet hans ansigtsbehandling. Ren luxus og velvære i en skøn atmosfære af ro og god energi. Kunne mærke på ansigtshuden flere dage efter at den var mættet af fugt og havde en anden glød.
Fuldstændig fantastisk!
Fuldstændig fantastisk behandlinger jeg har modtaget af ole.
Jeg har både modtaget en læsning af Ole Storm, samt ansigtsbehandlinger - lashlift og brownlift.
Læsningen var SPOT ON! Han fortalte en masse om hvor jeg er i mit liv, samt hvordan jeg kommer videre på min vej og Ole rammer plet hver gang. Han er helt fantastisk til at mærke ind i hvad der foregår i mig. Prøv det - det kan varmt anbefales.
Ang. hans skønhedsklinik, så har hans behandlinger været guld værd for min hud! Jeg føler mig så smuk efter han har haft fat i mig, også ift. vejledning i produkter jeg skal bruge efterfølgende så min hud stadig får den bedste pleje. Tak for dig <3
Oles helt unikke farlighed inden for…
Oles helt unikke farlighed inden for personlig pleje, både på det mentale og fysiske plan er nævneværdig. Ole har været min faste go-too igennem 1,5 år nu. Både ansigtsbehandling, kortlæsning og healing. Jeg har et abonnement hos Ole og det er jeg yderst tilfreds med. Ole er en helt speciel person - som skal opleves 🌸💝 mine allerbedste anbefalinger gives hermed 🤲❤️
Skøn selvforkælelse
Skøn selvforkælelse. Jeg har et abonnement hos Ole og kommer hver måned og får en skøn behandling. Der er mange valgmuligheder til en særdeles rimelig pris og han guider én til at vælge det ens hud har brug for. Ole er virkelig nærværende og jeg føler, at jeg er i de bedste hænder, når jeg får ansigtsbehandling. De produkter der bruges, bliver også forhandlet, men man bliver aldrig “prakket” noget på. Og så er Oles massagestol virkeligt seriøs - den tager virkeligt fat! Jeg kan kun anbefale Ole og hans lille hyggelige klinik, hvis man vil give sig selv og sin hud lidt forkælelse.
Lash og browlift
Jeg har fået både brow- og lashlift flere gange hos Ole - og alle gange har jeg været meget glad. De bliver simpelthen så flotte. Jeg troede slet ikke, at det var muligt, at jeg kunne få så flotte øjenbryn - og jeg vidste ikke at jeg naturligt havde så meget bryn.
Ole er dygtig og sød, og har sin klinik hjemme i nogle meget smukke omgivelser. Han er gavmild med sin viden og sin tid - så man føler sig i meget gode hænder, når man er hos ham.
Alt godt herfra
Ole er et skønt menneske som virkelig…
Ole er et skønt menneske som virkelig tager sig tid til dig. Skøn skøn ansigtsbehandling tilrettet efter mine behov🙏❤️ De varmeste anbefalinger herfra❤️
Jeg blev blæst bagover at hvor vild en…
Jeg blev blæst bagover at hvor vild en oplevelse det var at blive læst af Ole. Så overvældende og vildt, hvordan Ole formår at leve sig ind i mine følelser og livssituation. Sikke en indsigt at få om sig selv gennem et andet menneske. Ole var så rar og varm, at man ikke kan andet end at føle sig tryg i hans hænder. Tusind tak ❤️
Jeg vil varmt anbefale Ole ❤️
Jeg vil varmt anbefale Ole ❤️ - både til behandlinger, kortlægning, healing m.m. Hos Ole får jeg altid en kærlig og varm behandling. Jeg mærker tydeligt, at jeg er i helt trygge og professionelle hænder.
Ole omfavner alle med hans helt unikke person, der er så hjertevarm at det er svært at beskrive. Ole skal og må simpelthen opleves ❤️ Kun rosende ord herfra.
Behandling i særklasse
Jeg blev anbefalet en Chakra læsning ved Ole af en meget nær veninde.
Det var en overvældende, intens session med en faglighed og præcision i særklasse!
Ole er en yderst hjertevarm og unik person med ægte passion for at formidle universets budskaber til sine klienter.
Han formår på et split sekund at skabe tryghed, der gør at han har ens fulde tillid til at lade sig guide af ham.
Jeg giver Ole mine varmeste anbefalinger og vil med 100% sikkerhed vende tilbage for at modtage behandling hos ham.
Bedste hilsner
Bodil Overgaard
Kortoplæg
Kortoplæg. 🩵
Jeg fik et kortoplæg og alt ramte bare plet, selv ned til de helt små detaljer og udtryk han brugte, gav genklang hos mig. 🩵
Super positiv og behagelig oplevelse. Vil til enhver tid bruge Ole igen, samt anbefale ham til andre. 🩵
Smukkeste Clairvoyance💖
Jeg er blevet så velsignet med den mest fortryllende og givende clairvoyance-oplevelse hos den mest vidunderlige og hjertevarme Ole.
Det var en dybt rørende og berigende oplevelse, der åbnede nye døre og fyldte mit hjerte med kærlighed & lys. Jeg kan ikke give Ole nok ros - han er en helt unik sjæl med et enestående talent og et hjerte af guld.
Jeg vil varmt varmt anbefale Ole til enhver, der søger vejledning og indsigter på deres livsrejse. Hans helt unikke evner og kærlige tilgang vil helt berige og oplyse mange mange hjerter♥️
De Bedste hilsner
Jane Helena Kangas Christensen
Jeg er vild med dig og din energi❤️ I et…
Jeg er vild med dig og din energi❤️ I et trygt, healende og kærlighedsfuldt rum, læste du mine chakraer SPOT ON❤️ Budskaber leverede du, så jeg nu kan hjælpe mig selv og heale endnu dybere på mine ubalancer❤️ Tak for dig i verden❤️
Fantastisk healing ❤️
Jeg startede med at mærke varm intens energi, allerede da Ole mærkede ind i mit solarplexus til start, og de ting han sagde var spot on ift de følelser og udfordringer jeg kæmper med. Under healingen blev jeg rolig, varm og vibrerende, og energien påvirkede også min fysiske krop, som boblede og rislede hele vejen op fra maven til halsen. Det var en meget forløsende, afslappende og enormt kærlig oplevelse, og jeg vil anbefale alle der trænger til en kropslig eller energetisk opgradering, til at booke en tid hos Sooul.dk ❤️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Healing og Clairvoyance
Jeg startede med at få en læsning af Ole. Som bare var helt spot on 😍 og det endte med, at jeg kunne mærke Ole var den helt rigtige jeg skulle have en healing fra. 🥰🙏
Jeg har netop fået en fjernhealing, samt clairvoyance fra Ole.
Jeg er helt vild med Ole’s energi.
Autentisk og tryg og dygtig er nok de ord der skinner igennem for mig. ❤️
Jeg har hele vejen igennem følt mig i gode hænder 🙏
Healingen var tydelig at mærke, og beskederne han fik før og efter passede perfekt og har vejledt og givet mig både tryghed og klarhed. Lige hvad jeg havde brug for, i en tid hvor jeg har følt mig i ubalance.
Jeg har fået meget mere, end hvad jeg regnede med. Tak Ole ❤️🙏
Bestemt ikke sidste gang jeg har fået healingen fra dig ❤️
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.