Så bra bemötande. Enkelt att beställa (dock svårt att välja på allt fint som finns) snabb leverans, snabbt svar på mejl och otroligt bra och proffsig service. Kommer definitivt beställa från SoPoster... Voir plus

Mycket bra tryck på sina posters. Fint paketerat och ett personligt företag. Snabba svar vid frågor. Finns många fina posters som är gjorda av kreatörer där det finns något som passar alla.

1. Magasin de matériel artistique
  2. Résidences pour personnes âgées
  3. Boutique d'affiches

Prints från en samling svenska kreatörer. Affischer för alla rum och stilar.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

39 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Väldigt nöjd!

Snabb leverans, jättetrevlig personal och superbra service!

26 février 2026

Réponse : SoPosters

Så fint att höra! Tack för att du delade med dig <3.

Toppenbra alltihopa!

Toppenbra alltihopa!

4 décembre 2025

Réponse : SoPosters

Tack för att du delade! Härligt att höra att du är nöjd.

Himla trevlig poster och snabbt gick…

Himla trevlig poster och snabbt gick det också. Prisvärt för att få något annorlunda på väggen.
Det enda negativa är väl att nu måste jag ju kika på en till 😄

4 novembre 2025

Réponse : SoPosters

Haha! Du är varmt välkommen tillbaka när dina andra väggar börjar skrika efter mer :) Tusen tack för dina fina ord!

Fina posters och det lilla extra

Så nöjd med våra posters! Jättefin kvalitet och superbra service. Det visade sig att vi bor precis i närheten så istället för att hämta leveransen hos ett ombud fick vi dem personligt levererade hem. Så roligt att kunna stötta lokala företag när de är så bra och verkligen har det lilla extra!

8 octobre 2025

Réponse : SoPosters

Åh så roligt att höra! Hoppas ni får glädje av era nya tavlor :)

Så bra bemötande

Så bra bemötande. Enkelt att beställa (dock svårt att välja på allt fint som finns) snabb leverans, snabbt svar på mejl och otroligt bra och proffsig service. Kommer definitivt beställa från SoPoster igen.

7 août 2025

Tack Rebecca för dina fina ord. Du är mer än välkommen tillbaka <3

Beställde en namnposter

Beställde en namnposter. Väldigt dåligt att det inte gick att förhandsgranska så man kunde se bokstäverna.

25 juillet 2025

Hej Moa

Ledsen att höra att du inte är nöjd med din beställning. Det finns absolut möjlighet att se en förhandsgranskning innan vi skickar. Ta gärna kontakt med oss på info@soposters.com så ser vi till att hitta en lösning.

Allt gott,
Karolin på SoPosters

Leverans i handen

Leverans i handen, vilken service! Fin kvalitet på postern och snabb order.

10 avril 2025

Réponse : SoPosters

Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd med beställningen.

Bra utbud

Bra utbud, snabb leverans och trevlig köpupplevelse.

10 mars 2025

Réponse : SoPosters

Så roligt att höra! Tack för att du delar med dig av din upplevelse och välkommen åter.

Riktigt snabba och fin poster.

Riktigt snabba och fin poster.
Kommer definitivt handla där igen.
Över förväntan

6 mars 2025

Réponse : SoPosters

Hej Anders. Tusen tack för dina fina ord. Roligt att höra att du uppskattade våra posters!

Snabb leverans, snabbt svar och väldigt tillmötesgående.

31 janvier 2025

Réponse : SoPosters

Så roligt att höra. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Snabbt och trevligt bemötande

Snabb hantering på beställning och trevligt bemötande av kundtjänst vid frågor. Hade varit på jakt i flera veckor efter de perfekta posters till mitt kök innan jag snubblade in på SoPoster och hittade de perfekta trycken, så nöjd!

27 novembre 2024

Réponse : SoPosters

Åh så roligt att höra! Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter!

Beställde söndag natt

Beställde söndag natt, fick leverans tisdag, snabbt o smidigt!

19 novembre 2024

Réponse : SoPosters

Kul att höra! Tack för din beställning!

Mycket bra tryck på sina posters

20 août 2024

Tack för dina fina ord!

Snygga bilder/posters

Snygga bilder/posters. Snyggt och personligt förpackade vid leverans.

8 août 2024

Réponse : SoPosters

Tack för att du delar med dig! Hoppas du får glädje av dina posters och välkommen åter <3

SoPosters ♥️

Jag hade inte kunnat bli mer nöjd! Snabb, smidig leverans och ett mycket trevligt bemötande! Supersnygg poster och en stadig ram. Tack!

2 mai 2024

Réponse : SoPosters

Så kul att höra! Tack för att du delade med dig!

En savoir plus sur les différents types d'avis.