Meget fin service. Modtog varen hurtig, flot pakket ind og med en sød personlighed hilsen. Desværre måtte jeg sende varen retur, da jeg havde modtaget samme design i gave. Der gik kun få dage, så ha... Voir plus
Hurtig betjening. Blusen jeg købte havde fejl ved halsen, ville have den byttet til anden model, men måtte selv betale returneringen. Blusen er i størrelse "one size", men er lidt lille til mig, som e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg var i tvivl om, hvilken størrelse, jeg skulle vælge i en skjorte. Jeg ringede til butikken i Skagen, og Sanni gav mig brystmålet på de to mulige størrelser. Jeg fik valgt den perfekte størrelse, o... Voir plus
Helt igennem FANTASTISK og over forventning oplevelse. Produkt er så meget ok,service nærmest ubeskriveligt og vedkommende på den BEDSTE måde. Jeg takker mange gange og vender HELT KLART tilbage. Tusi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Vi sælger designer fashion på vores webshop og i vores fysiske butik i Skagen.
Sct. Laurentiivej 49A, 9990, Skagen, Danemark
- mail@soulfulculture.com
- soulfulculture.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Ekstraordinær god service
Ekstraordinær god personlig service med vejledning og fremsendelse. Hurtige svar på spørgsmål.
Jeg følte mig meget hjulpet ❤️

Skønt tøj
Skønt tøj!
Jeg bestilte online, men det er også et besøg værd, at besøge butikken i Skagen ❤️

Lækre vare men kjolerne er meget lange
Lækre vare men kjolerne er meget lange
Og og retur kompliceret 😅

Réponse de Soulfulculture.com
Jeg købte en kjole og 2 “Happy or…
Jeg købte en kjole og 2 “Happy or not”-hoveder på jernstativ.
Jeg modtog hurtigt det hele hele.
De to hoveder var pakket ind i silkepapir og lagt ind i kjolen. Det ene “Happy or hot”-hoved var desværre helt smadret, da jeg pakkede det op, og metalstativet vredet rundt. Indpakning i lidt bølgepap var måske en idé til en anden gang.
Jeg ringede omgående til Soulful Culture og talte med en medarbejder, der venligt svarede, at hun sad i toget men ville lave en kreditnota til mig hurtigst muligt.
Det er nu to uger siden, og jeg kan endnu ikke se, at der skulle være tilbagebetalt noget som helst på MobilePay, som jeg overførte pengene på.
Øv, øv. Kjolen r smuk, og jeg er glad for den, men der skal følges op på det andet. Så ville I have fået topkarakter.
Venlig hilsen
Anne Hjortshøj, Horsens.

Réponse de Soulfulculture.com
Hurtig levering og super lækkert tøj af…
Hurtig levering og super lækkert tøj af høj kvalitet! - kræs for sjælen ❤️

Réponse de Soulfulculture.com
Super lækkert og anderledes tøj
Super lækkert og anderledes tøj, som levede helt op til forventningerne - godt med oplysninger om mål på str. - så tøjet også passer ved modtagelse!!

Réponse de Soulfulculture.com
God service og hurtig levering.
Jeg har lige købt den lækreste jakke. Super kvalitet og god service.

Réponse de Soulfulculture.com
Jakken var flottere end på foto
Jakken var flottere end på foto. God pris og top kvalitet. Hurtig levering og i pakken en personlig hilsen

Réponse de Soulfulculture.com
De støvler jeg købte, var blevet slidt, “til et modeshow på hendes betongulv”, men solgt som nye!?
Har foretaget to køb fra liveshowene det første køb var fint.
MEN de støvler jeg købte efterfølgende, var slidt skævt på hælen og klistermærket i bunden var gået af og der sad snavs på det klister der sad tilbage på støvlen. Jeg ringer og spørger undrende, svaret var, at de var blevet brugt til modeshow på hendes betongulv.

Réponse de Soulfulculture.com
Det mest lækre Kvalitetstøj samt hurtig…
Det mest lækre Kvalitetstøj samt hurtig levering.

Super god service
Super god service, lækre varer, hurtig ekspedition på Web indkøb. Min varmeste anbefalinger.

Réponse de Soulfulculture.com
God kommunikation med sælger og hurtig…
God kommunikation med sælger og hurtig levering. Jeg vil handle der igen.