1. Fournisseur de cours de langues étrangères

Altijd al Spaans willen leren? Bij ¡Quillo! in Venlo ben je aan het juiste adres! Hier volg je Spaans op diverse niveaus.

4,4

Spaans in Venlo...

Rick is erg kundig in het geven van Spaanse les. De afwisseling tussen het werken in de studieboeken, spel, communiceren en opdrachten vind ik erg fijn. Rick bezit over een goede dosis humor en enthousiasme dat ervoor zorgt dat het nog leuker is om deze taal te leren. Ik ben nu klaar met de eerste 10 lessen en ga volgende week gelijk door naar het tweede deel van deze cursus.

7 mars 2026

Rick es in exelente profesor porque…

Rick es in exelente profesor porque entra la especifico problemas con parende espangnol !

Rick is een perfecte leraar omdat hij ook tijd maakt voor specifieke problemen waar je met je studie tegenaan loopt

2 janvier 2026

Na jaren zeggen “ik ga Spaans leren”

Na jaren zeggen “ik ga Spaans leren”
In september dan eindelijk de daad bij t woord. Inmiddels 20 lessen gehad bij Quillo. Laagdrempelig- aan de eettafel- prettige lessen- duidelijke uitleg- veel conversatie!
Verheug me op de komende 10 lessen.

16 juillet 2025

Geweldige Spaanse les bij Rick

Ik heb drie lesblokken Spaans bij Rick gevolgd. Wat een feest was het om er elke week naar toe te kunnen gaan! Rick is enthousiast en weet veel over Spanje te vertellen. Ook is het tempo dusdanig dat het makkelijk te volgen was. Verder worden er ook nog extra "spaanse' activiteiten georganiseerd, zoals een paëlla avond en een wijnproeverij. Ik zou iedereen die Spaans wil leren aanraden om dat via Rick te doen.

26 mai 2025

Spaanse les

Rick geeft superfijn les! Goed tempo, legt duidelijk uit, goed gebruik van verduidelijkende materialen. Hij vertelt ook leuke weetjes.

24 mars 2025

top plek om Spaans te leren

Ik was op zoek naar een plek om Spaans te leren.
Zodoende kwam ik uit bij Quillo.
Rick geeft op een leuke en duidelijke manier les.
Het zijn ook kleine groepjes waarmee je les hebt , dus je krijgt genoeg persoonlijke aandacht .
Ikzelf ga binnenkort met veel enthousiasme al aan het 3e blok beginnen.

19 mars 2025

Aanrader voor Spaanse les

Rick geeft op een leuke manier les, adhv 2 boeken waar hij met eigen materiaal en spellen op een leuke manier aanvult. Het anderhalve uur is altijd zo voorbij. Zeker een aanrader als je spaans wilt leren en vooral het leren praten mist

20 novembre 2024

Absolute aanrader!

Rick is een enthousiaste docent, de lessen zijn gevarieerd en er is veel aandacht voor de Spaanse cultuur. Heldere uitleg, goede verhouding van leren tijdens de les en huiswerk. Rick weet zijn enthousiasme over Spanje en de taal goed over te brengen!

19 novembre 2024

Basiscursus Spaans

Wij hebben de basiscursus Spaans gevolgd in privé les vorm. De interactieve manier van lesgeven, aangevuld met Rick zijn enthousiasme zorgde ervoor dat de 1,5 uur per week voorbij zijn gevlogen. Hierdoor hebben we op een plezierige manier de basis van de Spaanse taal geleerd.

We raden iedereen ¡Quillo! aan! ☀️🇪🇸🍻

1 septembre 2024

Rick geeft op een goede manier les

Rick geeft op een goede manier les, hij is erg duidelijk en behulpzaam. Hij geeft duidelijke opdrachten om te oefenen, en hierdoor kan ik de taal goed leren.

24 juin 2024