Professionel, struktureret og brugervenlig trænings platform.
Professionel, struktureret og brugervenlig trænings platform.
Jeg har brugt Kasper's online trænings guide med min FT springer hvalp. Den er nu et år gammel.
Jeg er meget imponeret over Kasper's store viden og erfaring og dedikation til spaniels, som gør træningen målrettet og effektiv.
Man har adgang til Kasper's træningsvideoer hvor han gennemgår øvelser og anden vejledning grundigt og forståeligt, og giver alle muligheder for at komme rundt om hele den målrettede træning til både jagt og markprøver på alle niveauer.
Det er en kæmpe fordel, at man kan lægge egne træningsvideoer op og få en god feed-back med både ros og ris og god vejledning til ændring i træning eller andre forhold omkring træningen. Samtidig kan brugerne også se hinandens videoer, og på den måde få ideer til træning eller have fokus på problematikker inden de opstår i egen træning.
Et andet stort plus er at man kan komme med og starte fra bunden i den træningen, der passer til hvalpens alder, uanset hvornår på året man får sin hvalp. Man er ikke afhængig af at skulle vente på en plads på et fysisk hold, der kan betyde, at man kommer for sent i gang med træningen ift. hvalpens alder.
Jeg har også deltaget i online spørgetimer, og det er både hyggeligt og lærerigt. Det skaber fællesskab, og vi lærer alle af hinandens spørgsmål og erfaringer.
Jeg kan kun give stor ros og anbefale Spaniel Akademiet.