Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gjerne gi ros til Sparelys.no for svært god kundeservice. Selv om det oppstod noen utfordringer med leveransen underveis, ble jeg møtt med forståelse, raske svar og en ekte vilje til å finne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Opplevde at min ecoflow generator sporadisk sluttet og lade,tok kontakt med Sparelys hvor apparatet var kjøpt! Jeg har opplevd ekstremt god service fra første kontakt med oppfølging man skjeldent ser... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Hadde en fornuftig og hyggelig prat med tekn.avd.som gjorde at jeg bestilte batterier og annet utstyr. Men noe som ikke er så bra er at Sparelys bruker PostNord som befrakter. Disse har nå kjørt ru... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Veldig fornøyd med at bestilt vare ble fort utsendt slik at det gikk bare 3-4 dager fra bestilling til jeg mottok den. Eneste som kunne ha vært bedre er bestillings / ordre bekreftelse. Fikk ikke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire
  2. aussi dans
  3. Magasin d'électroménager
  4. Magasin d'électronique
  5. Magasin de batteries
  6. Solutions et équipement énergétiques

Écrit par l'entreprise

Sparelys.no® er utfordreren i det norske hyttemarkedet. Vi er eiet og driftet i Distrikts-Norge, og leverer LED-lamper og pærer, solcellepanel og elektronikk både for hus, hytte, båt, bobil og campingvogner. Vi har et bredt utvalg av utstyr som gjør deg uavhengig av strøm. Til våre kunder kan vi tilby hyggelig kundeservice og gunstig frakt. Som en utfordrer i denne bransjen biter vi oss fast og gjør alt vi kan for å levere gode produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Rask levering

Rask levering

22 février 2025

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og 5-stjerner! Vi setter stor pris på positive tilbakemelding og du er hjertelig velkommen tilbake til oss for nok en effektiv og rask handel. :)

Med vennlig hilsen

strømaggregat

Bestilte ett strømaggregat, vekt 62 kg! Sparelys kunne sende for 280 kr, mens andre som lå 2000 over i pris skulle ha 5000 for forsendelsen😱. Attpåtil kom aggregatet i løpet av 4 dager, levert på døra! Så både billigst på pris og forsendelse 😀. Imponert 😀

13 mars 2025
Avis spontané

Hei!

Tusen takk for en meget hyggelig tilbakemelding. Vi gjør alt vi kan for å yte best pris til våre kunder, og er glade for at du har hatt en så god handelsopplevelse hos oss!

Du er hjertelig velkommen tilbake for nok en rask og rimelig handel!

Rask levering.

27 février 2025

Hei!

Tusen takk for en kort og god tilbakemelding. Positiv omtale henger høyt hos oss, og du er hjertelig velkommen tilbake for nok en rask og effektiv handel.

Rask levering👍

27 février 2025

Flott

Flott, nettbutikk. Har det meste på lager. Sender kjapt. Anbefales

31 janvier 2025

Hei!

Tusen takk for en flott tilbakemelding. Positiv omtale henger høyt hos oss, og du er hjertelig velkommen tilbake for nok en rask og effektiv handel.

Grei pris

Grei pris. Bra produkt, Rask levering

27 janvier 2025

Hei!

Tusen takk for en flott tilbakemelding. Vi setter pris på hyggelig omtale, og du er hjertelig velkommen tilbake for nok en rask og effektiv handel.

Rask levering👍

17 janvier 2025

Hei!

En av våre styrker er nemlig hurtig levering etter en bestilling er gjennomført. Vi er svært glade for at du legger igjen en så god tilbakemelding til oss.

Du er hjertelig velkommen tilbake for en trygg og rask handel hos oss.

Supert!!!!

10 janvier 2025

Hei!

Det høres ut som du er godt fornøyd med vår nettbutikk og det gleder oss. Du er hjertelig velkommen tilbake for nok en god handel!

Noté 3 sur 5 étoiles

Hjemmesiden er ok

30 décembre 2024

Hei!

Vi jobber stadig med å forbedre oss, og dette gjelder for selve nettbutikken også. Vi har i senere tid utført flere oppgraderinger som gjør det f.eks enklere å søke seg frem til produktene man er ute etter. Dette, samt flere brukervennlige funksjoner vil vi ha fokus på i år.

Med vennlig hilsen

Greie priser

Greie priser, gode betalingsalternativer og rask levering med flere muligheter til leveringssted.

31 décembre 2024

Hei!

Tusen takk for en super tilbakemelding. Vi utvikler stadig nettbutikken vår og vi håper å ha enda flere betalingsalternativer på plass innen en kort stund. :)

Bra kommunikasjon

Bra kommunikasjon, levert på døra uten problemer, 4 kolli samtidig.

9 décembre 2024

Hei!

Vi setter stor pris på slike hyggelige tilbakemeldinger om vår nettbutikk. Vi verdsetter høyt at våre kunder får varene sine levert raskt og effektivt og har en god kundeservice-opplevelse.

Rask og grei handel!

10 décembre 2024

Hei!

Tusen takk for 5-stjerner og en flott tilbakemelding! Vi gjør alltid vårt ytterste for å levere bestillinger til våre kunder raskt. Vi setter stor pris på at du har lagt igjen en så hyggelig omtale.

Litt treg levering

Litt treg levering

2 décembre 2024

Hei Arne,

Takk for 4-stjerner og tilbakemelding vedrørende forsendelsetid. Det kan være naturlige forklaringer til det du opplever - Desember er en måned som typisk betyr svært mange bestillinger og forsendelser på tvers av alle butikker med tanke på høytiden, som kan føre til noe lenger leveringstid enn normalt.

Hurtig svar på henvendelser

Hurtig svar på henvendelser, og bestilte varer kom etter noen få dager. Veldig god service 👍

5 décembre 2024

Hei!

Tusen takk for en god omtale om oss. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe våre kunder raskt og effektivt og er glade for at du har hatt en så god opplevelse.

Du er hjertelig velkommen tilbake for nok en god handel hos oss.

Jeg stoler på produktene deres

Jeg stoler på produktene deres
Vennlig personlig kontakt med Msgne

15 novembre 2024

Hei!

Tusen takk for en meget god tilbakemelding til oss. Vi setter pris på at du har en god opplevelse både når det gjelder produkter og kundeservice. :)

Helt grei erfaring med Sparelys.no

Eneste som kunne ha vært bedre er bestillings / ordre bekreftelse. Fikk ikke noen bekreftelse før jeg mottok epost fra Posten om at pakken var på tur.
Så langt har jeg kun positiv erfaring med Sparelys.no

8 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus