Tilasin astianpesukoneeseen koreihin uudet renkaat. Sain sen mitä tilasinkin ja olivat sopivat. Eikä hintakaan ollut hirveän kallis.
Made an order on their website and it said product is in stock but now it says on backorder for week. Tried to call them and no response. Seems like a scam website.
Kodinkoneiden ja suurtalouslaitteiden varaosien verkkokauppa. Valikoimissamme yli 10 miljoonaa artikkelia kaikille tunnetuille tuotemerkeille.
Valkkistentie 68, 37470, Vesilahti, Finlande
- +358207229071
- info@sparestore.com
- sparestore.com
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Nopea varaosa toimitus ja juuri sopiva…
Nopea varaosa toimitus ja juuri sopiva osa.
Seems like a scam

Réponse : Sparestore.com
I absolutely thank you for…
I absolutely thank you for manufacturing this product as my oven internal walls slightly expanded and my racks would not grip onto the sides. Unusual occurrence but the oven works just fine so this saved me replacing it. A real alternative Vs the suggestion I got from a silly greek to try and 'crush' the oven inwards... 😆
Fast delivery
Fast delivery.
Good quality.
Everything work, how I expected
Etsinnassa oleva imurin suulake…
Etsinnassa oleva imurin suulake löytyi,kiitos!
Jääkaapin kahva
Jääkaapin kahva oli helppo ostaa,vaikka niitä on malleja on satoja ja toimitus oli nopea. Kaikki meni siis just niinkuin pitikin.
Tilasin astianpesukoneeseen koreihin…
När PostNord tappade bort mitt paket så…
När PostNord tappade bort mitt paket så skickade SpareStore ett nytt till mig. Superbra service. Rekommenderar!
Liedelle uusi rlämä
Nopea toimitus tuotteet vastasivat tilausta , hinta myös kohtuullinen
Sopii suoraan
Nopea toimitus
Nopea toimitus, 35 v vanhaan liesituulettimen lampun suojalasi!
Hyvä palvelu
Selkeä verkkokauppa, yleiskoneen varaosa helppo löytää, nopea toimitus ja kohtuullinen hinta
Luotettava yritys !
Tilasin kumiholkin löystyneen tilalle
Tilasin kumiholkin löystyneen tilalle, irroitin vesisäiliön ja rutistin ampiliittimen laittaessani piuhoja takaisin. Motonetista pidemmät piuhat ja uudet liittimet. Seuraavaksi rikoin kapillaarilasiputken jonka tilasin teiltä myös. Js seuraavaksi murjoin kumiletkun paskaksi papukaijoilla ja tilasin teiltä uuden letkun. Nyt kaikki ok. Teillä palvelu on nopeaa. Kiitos vielä.

Réponse : Sparestore.com
Sivut selkeät ja helposti käytettävät
Sivut selkeät ja helposti käytettävät. Tuote tuli erittäin nopeasti ja hyvin pakattuna,kiitos. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun.

Nopea toimitus
Tämä oli yksinkertaista. Tarvitsin varaosan, löysin sen Sparestoresta. Tilasin ja se toimitettiin nopeasti. Kiitos!

Toimitus ihan ok
Toimitus ihan ok. Hinnan huomasin kilpaijalla olevan halvempi, myös verkkokauppa.

Réponse : Sparestore.com
Helppo tilata-Toimitus hyvin nopea.
Helppo tilata.Toimitus hyvin nopea.Hyvä tuote.