Sparkling People Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Gereageerd op vacature, whatsapp vragen in gevuld. Wordt je gebeld door een botte jongen van een recruiter (als je dat zo mag noemen), die zijn huiswerk niet gedaan heeft, domme vragen stelt etc etc.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Recent ben ik bemiddeld naar een nieuwe leuke baan door Michelle. De contacten verliepen goed. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Tevens heeft zij een goede match gezien en dit overgebracht aan opdrac... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

De recruiters van Sparkling People zijn enthousiast, denken met je mee, en zijn open en transparant in hun advies. Ook wanneer een vacature je niet enthousiasmeert, dan wordt er niet gepusht maar ju... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoeken naar je nieuwe dream job is samen met Claire oprecht een leerzaam feestje! Al vanaf de intake geeft Claire je veel vertrouwen en inzichten in je kwaliteiten. Dankzij al haar tips & tricks... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de recrutement
  2. Agence d'intérim
  3. Agence de recrutement

Écrit par l'entreprise

Sparkling People brengt leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar! We onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door onze persoonlijke en enthousiaste benadering. We bemiddelen vooral in marketing, sales en service functies, maar we hebben ook regelmatig andere vacatures online staan! Neem je snel een kijkje op onze website?

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super bedrijf!

Via Gina van Sparkling people aan een hele leuke baan gekomen. Kan het iedereen aanraden! Leuk contact, ze helpen en denken zeker met je mee! Een erg fijn bedrijf dat mensen en bedrijven met elkaar connect, en erg persoonlijk.

4 octobre 2022

Réponse de Sparkling People

Wat een mooi compliment! Dank je wel :) Heel veel succes en natuurlijk plezier bij je nieuwe baan. Team SP

Noté 5 sur 5 étoiles

Louise heeft mij erg leuk geholpen met…

Louise heeft mij erg leuk geholpen met mij nieuwe baan bij Sanitair winkel Rotterdam.
Was heel behulpzaam en kon alles aan haar vragen.
Nogmaals bedankt voor alle hulp.

3 octobre 2022

Réponse de Sparkling People

Hi Sandra, wat leuk om je bericht te lezen! Dank voor je mooie woorden en heel veel succes bij je nieuwe baan :) Team SP

abulkasım

heel goed en vriendlijk

27 septembre 2022

Bedankt voor je review! Heel veel succes in je nieuwe job :) Team SP

Goede begeleiding

Fijn gesprek en begeleiding gehad door een van de reqruiters

14 septembre 2022

Hi Mari-Lynn, wat leuk om te lezen! Heel veel plezier in je nieuwe job. Team SP

Noté 5 sur 5 étoiles

Zijn bij sparkling people heel erg…

Zijn bij sparkling people heel erg betrokken bij de kandidaten en gaan echt een proces met je door. Yenssi is echt een topper!

8 septembre 2022

Réponse de Sparkling People

Hi Yasmeen, dank je wel voor je mooie woorden! Wij vinden Yens ook een topper ;) Team SP

Zeer goed

Zeer behulpzaam, ontzettend vriendelijke recruiter en uiteraard de baan voor mij gevonden waar ik naar op zoek was

2 septembre 2022

Réponse de Sparkling People

Hi Stijn, wat fijn om te lezen! Heel veel plezier én succes in je nieuwe baan :) Team SP

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer tevreden!

Ik ben geholpen door natasja en ze is een zeer behulpzaam contactpersoon!

8 juillet 2022

Hi Hibo, bedankt voor je mooie review! Team SP

Zeer positief

Het contact was professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Voelde een oprechte betrokkenheid bij het vinden van een passende werkplek. Ben heel blij met hoe ik ben geholpen.

Bedank voor je mooie review! Team SP

Noté 5 sur 5 étoiles

hulp en advies op het hoogste niveau

hulp en advies op het hoogste niveau. heel leuk gesprek

Réponse de Sparkling People

Hi Joanna, wat fijn om te lezen! We wensen je heel veel plezier en succes in je nieuwe baan. Team SP

Super tevreden!

Baan gevonden via Claire van Sparkling People, ze heeft me heel fijn en goed begeleid! Erg tevreden en blij!

Réponse de Sparkling People

Wat fijn om te lezen! Heel veel succes én plezier in je nieuwe baan. Team SP

Super goed geholpen

Natasja heeft me erg goed geholpen met het vinden van een nieuwe baan. Ze stond altijd voor me klaar en de communicatie was super fijn. De gesprekken waren erg prettig en ze luistert ook eens veel naar je persoonlijke wensen en capaciteiten.

Bedankt Natasja en Sparkling People!

27 juin 2022

Réponse de Sparkling People

Bedankt voor je mooie review Younes! Heel veel plezier in je nieuwe baan. Team SP

Fijne samenwerking

Tibor van sparkling people heeft mij goed geholpen met een leuke baan. Er word goed met je mee gedacht naar mogelijkheden en er wordt ruimte gemaakt voor persoonlijke aandacht. Ook is de communicatie lekker vlot en wordt er doorgepakt na het gesprek kon ik. Dezelfde week meteen beginnen, super fijn! Thanks sparkling people

25 juin 2022

Réponse de Sparkling People

Hi Patryk, dank voor je mooie woorden! Heel veel succes én plezier in je nieuwe baan. Team SP

Top service

Ik ben nadat ik ben benaderd, goed geinformeerd en goed geholpen.
Ik heb hele fijne en prettige gesprekken gehad en had al binnen 24 uur een baan.
Heel erg blij met jullie :-)

22 juin 2022

Réponse de Sparkling People

Hi Deborah, wat een mooie woorden! Heel veel succes én plezier in je nieuwe job. Groetjes, Team SP

Fijn gesprek

Fijn gesprek. Veel persoonlijke aandacht en komen afspraken goed na!

21 juin 2022

Hi Maarten, wat fijn om te lezen! Heel veel succes in je nieuwe job :) Team SP

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over Sparkling…

Ik ben erg tevreden over Sparkling people! Ze helpen je met alles waar nodig is en blijven ook helpen indien nodig is. Alles qua informatie en informatie opsturen gebeurt super snel. Je kan ze altijd bellen en staan dan ook ieder moment voor je klaar. Zeer zeker een aanrader!

20 juin 2022

Réponse de Sparkling People

Hi Kayra, wat fijn om te horen! Dank je wel voor je mooie review en veel succes in je nieuwe functie :) Team SP

Echt een top bedrijf

Echt een top bedrijf. Helpen je daar waar nodig is om de juiste functie te kunnen vinden waar jij bij past. Ik wil Yens persoonlijk bedanken voor de goede communicatie en de fijne gesprekken.

20 juin 2022

Hi Fabian, wat fijn om te lezen! Heel veel plezier en succes :) Team SP

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus