Gereageerd op vacature, whatsapp vragen in gevuld. Wordt je gebeld door een botte jongen van een recruiter (als je dat zo mag noemen), die zijn huiswerk niet gedaan heeft, domme vragen stelt etc etc.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Recent ben ik bemiddeld naar een nieuwe leuke baan door Michelle. De contacten verliepen goed. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Tevens heeft zij een goede match gezien en dit overgebracht aan opdrac... Voir plus
L'entreprise a répondu
De recruiters van Sparkling People zijn enthousiast, denken met je mee, en zijn open en transparant in hun advies. Ook wanneer een vacature je niet enthousiasmeert, dan wordt er niet gepusht maar ju... Voir plus
Zoeken naar je nieuwe dream job is samen met Claire oprecht een leerzaam feestje! Al vanaf de intake geeft Claire je veel vertrouwen en inzichten in je kwaliteiten. Dankzij al haar tips & tricks... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sparkling People brengt leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar! We onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door onze persoonlijke en enthousiaste benadering. We bemiddelen vooral in marketing, sales en service functies, maar we hebben ook regelmatig andere vacatures online staan! Neem je snel een kijkje op onze website?
Coordonnées de contact
Lichtfabriekplein 1, 2031TE, Haarlem, Pays-Bas
- 0237440504
- info@sparklingpeople.nl
- sparklingpeople.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Super bedrijf!
Via Gina van Sparkling people aan een hele leuke baan gekomen. Kan het iedereen aanraden! Leuk contact, ze helpen en denken zeker met je mee! Een erg fijn bedrijf dat mensen en bedrijven met elkaar connect, en erg persoonlijk.

Réponse de Sparkling People
Louise heeft mij erg leuk geholpen met…
Louise heeft mij erg leuk geholpen met mij nieuwe baan bij Sanitair winkel Rotterdam.
Was heel behulpzaam en kon alles aan haar vragen.
Nogmaals bedankt voor alle hulp.

Goede begeleiding
Fijn gesprek en begeleiding gehad door een van de reqruiters

Réponse de Sparkling People
Zijn bij sparkling people heel erg…
Zijn bij sparkling people heel erg betrokken bij de kandidaten en gaan echt een proces met je door. Yenssi is echt een topper!

Zeer goed
Zeer behulpzaam, ontzettend vriendelijke recruiter en uiteraard de baan voor mij gevonden waar ik naar op zoek was

Zeer tevreden!
Ik ben geholpen door natasja en ze is een zeer behulpzaam contactpersoon!

Réponse de Sparkling People
Een super betrokken en lief persoon…
Een super betrokken en lief persoon heeft mij hier aan een baan geholpen!

Zeer positief
Het contact was professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Voelde een oprechte betrokkenheid bij het vinden van een passende werkplek. Ben heel blij met hoe ik ben geholpen.

Réponse de Sparkling People
hulp en advies op het hoogste niveau
hulp en advies op het hoogste niveau. heel leuk gesprek

Super tevreden!
Baan gevonden via Claire van Sparkling People, ze heeft me heel fijn en goed begeleid! Erg tevreden en blij!

Super goed geholpen
Natasja heeft me erg goed geholpen met het vinden van een nieuwe baan. Ze stond altijd voor me klaar en de communicatie was super fijn. De gesprekken waren erg prettig en ze luistert ook eens veel naar je persoonlijke wensen en capaciteiten.
Bedankt Natasja en Sparkling People!

Fijne samenwerking
Tibor van sparkling people heeft mij goed geholpen met een leuke baan. Er word goed met je mee gedacht naar mogelijkheden en er wordt ruimte gemaakt voor persoonlijke aandacht. Ook is de communicatie lekker vlot en wordt er doorgepakt na het gesprek kon ik. Dezelfde week meteen beginnen, super fijn! Thanks sparkling people

Réponse de Sparkling People
Ik vond het erg leuk om met Sparkling…
Ik vond het erg leuk om met Sparkling People bij werken omdat ze snel en goed reageerde.

Top service
Ik ben nadat ik ben benaderd, goed geinformeerd en goed geholpen.
Ik heb hele fijne en prettige gesprekken gehad en had al binnen 24 uur een baan.
Heel erg blij met jullie :-)

Fijn gesprek
Fijn gesprek. Veel persoonlijke aandacht en komen afspraken goed na!

Réponse de Sparkling People
Ik ben erg tevreden over Sparkling…
Ik ben erg tevreden over Sparkling people! Ze helpen je met alles waar nodig is en blijven ook helpen indien nodig is. Alles qua informatie en informatie opsturen gebeurt super snel. Je kan ze altijd bellen en staan dan ook ieder moment voor je klaar. Zeer zeker een aanrader!

Echt een top bedrijf
Echt een top bedrijf. Helpen je daar waar nodig is om de juiste functie te kunnen vinden waar jij bij past. Ik wil Yens persoonlijk bedanken voor de goede communicatie en de fijne gesprekken.

L’expérience Trustpilot