Beställde ett par leggings till frugan, dessa skulle levereras med early bird direkt i brevlådan, får en notis att leveransen ska vara genomförd, men till min stora förvåning hittar jag inget paket i... Voir plus

Ni vill att jag ska bedöma erpch jag inte ens fått min order, och ni har tagit betalt oxå. Och ni svarar inte på mail heller. Detta ärimail nr 3 eller 4. Vänlig hälsning Evy

Jag beställde en mini robotdammsugare som inte sög upp ett damkorn ens. Returnerade samma dag och har inte varken blivit krediterad på Klarna eller fått svar från mail till kundtjänst. Dvs luren... Voir plus

Får en levbekräftelse och en spårningslänk att mitt paket är på väg. Tre dagar senare går det fortfarande inte att spåra pga inte överlämnat till transportören. Vilseledd, javisst! Börja göra som ni... Voir plus

1. Magasin de nouveautés

Sparnet är en av Sveriges ledande hem- och fritidsbutiker med över 500 000 kunder. Sedan starten har vi förverkligat smarta produkter och lösningar inom hem, teknik, sport & fritid till hundratusentals kunder i Norden. Upptäck produkter som luftkylare, magnetiska myggnät, reflexvästar och wifi-förlängare. Vi jobbar alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar för dig som kund. Varmt välkommen att handla smart och enkelt på Sparnet.se!

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

2 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

VARNING - BLUFF

Efter en månad har jag fortfarande inte fått hela min order, jag fick en liten del av den efter att jag hört av mig och efterfrågat den, men inte det jag verkligen väntar på. De svarar inte heller på mail eller ger besked om leveranstid. Det finns inte någon kontaktuppgift för hur man ska göra för att avbeställa den redan betalade ordern (pengar ska enligt uppgift dras 3-5 dagar före eller efter leverans men de drogs för flera veckor sen och jag har sen dess inte hört ett ljud från dem.

22 avril 2025

Tandborsthuvud

Köpte tandbosthuvud och dem passade inte min tandborste.
Returnerade det enligt instruktionerna och har inte hört något av dem .det var i början av januari.För en vecka sedan meilade till dem och inget svar.
Oseriös säljare,rekommenderar inte 😡

8 mars 2025

nästan som bedrägeri

beställde m expressleverans, varan tog 11 dagar.
efter 5 gångers användning slutade den fungera, mailade om retursedel, från 27/01 tills idag har jag mailat varje dag om det. som tur var använde jag Klarna för då kunde köpet stoppas dels när leverans försenades och sen när det var en reklamation.
de svarade direkt 27/01 när jag skrev att jag kontaktar Klarna, sen dess inte ett livstecken. förrän idag när jag redogjort tydligt med skärmdumpar om uteblivet svar. Då gick det undan, de drog av pengarna för den trasiga produkten.

17 février 2025

Beställde med express leverans 18 dec

Beställde med express leverans 18 dec. Paketet kom inte före jul. Ville då returnera och skrev på deras hemsida ett meddelande då det inte finns en e-post sida. Skickade returen enl instruktion på hemsidan, men den hämtar de inte ut så den går i retur! De Ghostar en och svara över 1 mån senare. Nu kan jag inte bevisa min kontakt med sparnet så klarna vill ha betalt. aldrig igen att jag handlar av sparnet !!

4 février 2025
Avis spontané

Order a Christmas present that was…

Order a Christmas present that was supposed to be in stock and delivered in 3-5 business days. One and half months later the package arrived. They never respond when I contact them and they want full payment for the gift. Never order from here again!

31 décembre 2024
Avis spontané

Ett företag som jag aldrig kommer att rekommendera.

Jag beställde julklappar den 13 december med löfte på hemsidan att "beställ idag få till jul" beställde dessutom extra prioriterad expressfrakt. Den 27 december kom ett meddelande att varorna var på väg. Jag meddelade via mail att jag inte var intresserad av varorna eftersom tiden för julklapp hade gått ut och talade om att jag tänkte använda möjligheten att ångra köpet vilket jag gjorde den 4 januari då jag fått varorna i min brevlåda dagen innan. Telefonnummer till kundtjänst var 0123456789, det gick alltså inte att ringa. Jag har inte hört ett ljud från Sparnet eller Stores For You AB annat en orderbekräftelse och att varorna var på väg, besvarade båda mailen men inget hört.

Avis spontané

Absolut det sämsta sämsta företaget att…

Absolut det sämsta sämsta företaget att handla på! Beställde varor den 14 nov men fortfarande 60 dagar efter beställningen inte fått någon vara + att dom inte gör någon återbetalning trots ca 10-15 mail! Nu har jag anmält ärende till Konsumentverket!

14 novembre 2024
Avis spontané

Beställde en julklapp hos…

Beställde en julklapp hos Sparnet10/12-24. Utlovad leverans till jul! 22/12 mailade jag- ännu inga varor- inget svar.
1/1-2025 argt Mail från mig. 5/1 svar: tråkigt att varan är försenad, nu är den skickad!
Kundservice?? Varför fick jag inte min vara till jul? Meddela dröjsmål tack!
9/1 meddelar Schenker att varan finns att hämta hos ombud..

10 décembre 2024

Bara bluff

Bara bluff! Returnerat och mailat 4 gånger! Nu kom dessutom en betalnings påminnelse. Handla inte av dem!!!

8 janvier 2025

Ingen leverans

Jag gjorde en beställning på 3 spel, order 4180689, lovad leverans 1-3 dgr med betald expressleverans. Jag har fortfarande inte fått spelen. Det skulle varit en julklapp och vill nu dom annullerar beställningen då jag köpte andra julklappar. Har skickat meddelande till kundtjänst men får ingen återkoppling.

29 décembre 2024
Avis spontané

Mycket sen leverans om jag får den?

Beställer ett spel den 11/12 med uppgifter på 1-5dagars lev tid.
Den27/12 får jag ett mail om att den skall skickas med early bird men dom har inte hämtat den så när jag får den är det väl januari?och inget ljud ifrån leverantören,dåligt!
Nästa problem blir early birds och deras leverans rutiner?
Idag 30/12 fortfarande inget paket.2/1inget paket och ingen kontakt med Sparnet trots mail. företag utan kundtjänst?.

Returnerade varan enligt beskrivning

Returnerade varan enligt beskrivning, där det då ingick att betala 49 kr i porto. Sparnet bekräftar dock aldrig returneringen och svarar inte på mejl varför jag nu har fått betala fullpris plus porto för varor jag inte har.

Fel leverans

Fel leverans! Ett antal mail till dem utan svar!
Verkar inte ha någon seriös kundtjänst utan vara ett bluff företag enligt mångas omdöme!

20 décembre 2024