God pris, kontakt til meget venlig og serviceorienteret medarbejder og enormt hurtig ekspedition! Jeg havde udfordringer ved placering af min ordre og fik hjælp af en meget venlig medarbejder, som... Voir plus
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Sparpaavvs. Jeg bestilte et toilet gennem dem, og hele processen forløb fuldstændig problemfrit. Bestillingen var nem at lave, leveringen kom til tiden, og... Voir plus
Skulle bruge en Gemina Termix, de havde to modeller en billig unden udvendig display og en lidt dyrere med udvendig display. Valgte den lidt dyrere da jeg fortrækker at kunne se hvis der... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er firmaet mon under konkursbehandling ? De svarer ikke mails og afviser kontakt via telefon. Man oplyser ved opkald at man er underbemandet, har sygdom eller bare for travlt til at svare. Har prøvet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Vi er en af Danmarks billigste internet-butikker indenfor vores fag med et stort vareudvalg og den hurtigste levering. Kontakt os på telefon eller e-mail, vi har åbent i dagtimerne og er altid klar til at rådgive dig.
Skjulhøj Allé 20, 2720, Vanløse, Danemark
- info@sparpaavvs.dk
- sparpaavvs.dk
A répondu à 55 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Har for 13 dage siden bestilt varer for…
Har for 13 dage siden bestilt varer for over 11.000,- på jeres webshop og har stadig ikke modtaget ordren.
Har forsøgt flere gange at komme igennem på telefon samt sendt mail, dog uden tilbagemelding fra jer.

Réponse de Sparpaavvs.dk
Fornuftige priser og leveringstid.
Har handlet gentagne gange og har altid haft en positiv oplevelse.
Det er fornuftige priser ift mange andre butikker og leveringstiden har også været fin.
Så de er helt klart på min favoritliste.

Réponse de Sparpaavvs.dk
Hurtigt levering til gode priser.
Hurtigt levering til gode priser.
Bestemt en god oplevelse.
Handler gerne her igen.

Réponse de Sparpaavvs.dk
Det kom hurtig med posten
Det kom hurtig med posten. Tingene var som de skulle være. Vil uden tvivl handle der igen..;-)

Réponse de Sparpaavvs.dk
Leverans gick snabbt och smidigt
Leverans gick snabbt och smidigt, även till Sverige. :)

Fremragende service
Fremragende service. Sparpåvvs gav mig en udsøgt behandling. Jeg skulle købe en radiator med tilbehør, som jeg fik til en rigtig god pris. Da jeg så havde bestilt, havde jeg alligevel købt en forkert ventil. Jeg blev ringet op af lageret, som gjorde mig opmærksom på at den ventil ikke kunne bruges til den radiator jeg havde købt. Lageret sørgede for jeg fik den rigtige ventil til min radiator. Det er virkelig god gammeldags service, hurra for firmaets medarbejdere på Sparpåvvs😁

Réponse de Sparpaavvs.dk
1 vare kom aldrig frem. Ok kommunikation.
2 af 3 var kom fejldrit frem, mens den tredje aldrig kom - så vi endte med at måtte køre rundt en søndag i flere timer samt ringe rundt til forskellige butikker mandag fordi vores murer stod og ikke kunne komme i gang. Kommunikationen har været ok og priserne fine, men at den vigtigste af de 3 varer ikke var kommet frem efter 3 uger trods jeg har rykket flere gange, resulterer i 2 stjerner.
Forkert vare IGEN IGEN...
NU STOPPER DET!
Sidste uge skulle jeg bestille et spejlklemmesæt, som skulle bruges et par dage senere (vigtigt). Jeg bestilte det på daværende tidspunkt fra en anden side end sparpaavvs.dk. Varen kom dagen inden jeg skulle bruge den, hvilket var fint. Dog til min store skuffelse, var det det forkerte spejlklemmesæt... Jeg skrev til dem og fik pengene refunderet med det samme, hvilket var fint, bortset fra at jeg ikke havde varen til tiden...
Nu kommer så min endnu større skuffelse. DET PRÆCIST SAMME SKER IGEN!
Jeg bestiller spejlklemmesættet fra en anden side, nemlig denne (sparpaavvs.dk). Varen kommer 2 dage inden jeg nu skal bruge denne, hvilket er fint. MEN DET ER IGEN DET FORKERTE... Altså hvordan kan det ske, at jeg fra to forskellige hjemmesider modtager den samme forkerte vare????
Jeg har kigget på varenummer på pakken og den stemmer overens, så man skulle tro at det var den rigtige, men altså det er simpelthen ikke det der ligger i posen???
Jeg bestilte spejlklemmesættet med navnet: "Spejlklemmesæt 4 styk", med varenummeret 771790000.
Men i posen er indholdet med varenummeret 771792000 (navn: "Spejlklemmer forkromet").
I må simpelthen (begge hjemmesider) have byttet rundt på jeres varenummer, fordi det stemmer ikke overens, med det man modtager... For dårligt...