Jeg har fået gennemrenoveret mine tænder hos Spar Tands klinik i Gdansk. Jeg er fuldstændig målløs over resultatet. En af mine fortænder var flækket på langs og på tværs og blev kun holdt sammen af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg var på ferie i Gdansk denne helgen og var uheldig med at den ene tannen min knakk. Kontaktet da Spartand.dk og fikk raskt svar og en time til tannlegen der nede. Tannlegen var veldig hyggelig, ga... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god oplevelse. Sødt personale. Vi vil klart anbefale at bruge spartand. Lejligheden vi boede i var lækker, der var alt man skulle bruge, vaskemaskine opvasker osv.. byen er også hyggelig, en... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bedste og billigste tandlæge i udlandet
Torunska 15/16, 80-748, Gdansk, Pologne
Aucune trace de demande d’avis
Super god oplevelse. Sødt personale. Vi vil klart anbefale at bruge spartand.
Lejligheden vi boede i var lækker, der var alt man skulle bruge, vaskemaskine opvasker osv.. byen er også hyggelig, en lille gåtur på omkring 10-15 min. Der ligger også et flot storcenter som man kunne shoppe lidt i til okay billig penge.
Maden kan vi heller ikke klage over. Det smagte rigtig godt stort set alt vi fik. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
De varmeste anbefalinger Dorthe & Diana.😊

Réponse de SparTand.dk
Fem stjerner til Spartand.dk og fem til tandklinikken i Gdansk, super søde tandlæger og assistenter.. Det hele er gjort så let for en som muligt, meget professionelt. Det er ikke sidste gang jeg bruger Spartand.dk ✌️

Réponse de SparTand.dk
Jeg har godt nok ikke været hos tandlægen i Gdansk, men har talt med dem vedr tandarbejde, utrolig venlig og meget hjælpsom med at give info omkring mine muligheder, var villige til at forsøge at få mig ind mellem jul og nytår, men pga tidspres osv fra min side, valgte jeg at få det lavet hos min egen tandlæge denne gang, er sikker på jeg i fremtiden vil gøre brug af deres gode services og tilbud

Réponse de SparTand.dk
God service. De svarer altid hurtigt på spørgsmål og vender altid hurtigt tilbage :)

Réponse de SparTand.dk
God service hele vejen igennem forløbet.
Er super godt tilfreds.

Réponse de SparTand.dk
Hurtig tilbagemelding. Kompetent forløb beskrevet på mail. Lækker klinik med en god beliggenhed i centrum Gdansk. Hele forløbet meget professionelt.

Réponse de SparTand.dk
Flot klinik meget dygtigt og imødekommende personale.

Réponse de SparTand.dk
Veldig bra service og flotte priser. Kommer igjen neste år og fille leppene mine.. er veldig fornøyd 💋💋

Réponse de SparTand.dk
Min bedste tandlæge oplevelse nogensinde. Fra start til slut en kompetent affære. Inden afrejse fik jeg et udførligt rejseprogram, fra SparTand, med alle info, jeg havde brug for. Ejeren af klinikken Kate og hendes tandlæger udførte behandlinger til UG og var de i tvivl om noget blev andre eksperter inddraget i behandlingen. Resultatet er jeg fuldt ud tilfreds med, ikke mindst fordi polske tandlæger åbenbart gør rigtig meget for at resultatet også bliver æstetisk. Mine bedste anbefalinger herfra.
Ps. Gdansk er en rigtig dejlig by hvor prisniveauet på mad og drikke er ca. det halve af det danske.
Mvh
Ole Dyrlund

Réponse de SparTand.dk
Okay tandlægearbejde, klinikken ikke meget for at bruge de billige kroner så føler lidt man tager en chance når man forlanger dem.
Dårligt råd at tage euro med til at betale med,der forsvinder for meget i kurstab.
Mvh Kjeld Levorsen

Réponse de SparTand.dk
Rigtig god tandklinik. Super dygtige specielister, og meget modern klink, stærkt anbefalet

Perfekt service. Alle aftaler overholdes til ug +
det gælder både for priser og tider, afrejse, ankomst til polen, hjælp til
indkvartering,som var pefekt med fantastisk beliggenhed i forhold til klinikken.
det er mange år siden vi har følt os så trykke på en tandklinik, meget rare
og oplysende om hele behandlingen.
og ikke mindst har vi sparet en masse kr.
normalt glæder vi os ikke til et tanlæge besøg, det gør vi nu. og skal snart afsted igen. Inge & Claus Strunge
tilbage igen.

Réponse de SparTand.dk
Fik tandpine midt i Polen tirsdag morgen
Tirsdag aften var den fixet på ny og moderne klinik i midten af Gdansk.
Rodbehandling meget professionelt ordnet af de 3 dygtige piger på klinikken.
Da alt var lidt hektisk lejede jeg også en lejlighed ved siden af.
De ordnede det hele.
Prisen er også beskrevet på hjemmesiden.
Dem vil jeg gerne bruge igen

Réponse de SparTand.dk
"Jeg har været i Gdansk gennem Spartand.dk og fået lavet implantater, tandbroer, tandkroner. Jeg er meget tilfreds med resultatet samt rigtig glad for personalet i klinikken. Klinikken er klinisk ren og helt ny. Er blevet så glad for byen Gdansk at jeg tager afsted igen på sommerferie i Gdansk med mine børn her til Juli. Jeg kan varmt anbefale tandbehandling gennem Spartand.dk samt Gdansk er absolut et besøg værd."

Réponse de SparTand.dk
Meget dyktig og hyggelig personale, moderne utstyrt klinikk, rent, nytt, vakkert, behagelig atmosfære. Tannlegeskrekken ble omgjort til en sann fornøyelse. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Med vennlig hilsen Linda

Réponse de SparTand.dk
Fantastisk lejlighed og hele proceduren vedr. bestilling og hjælp til opholdet i byen.
Var dog ikke til tandlæge, men nød lejligheden og den skønne by.
Kan bestemt anbefale både spartand.dk og et ophold i Gdansk.
/Dorte og Ole

Réponse de SparTand.dk
Jeg var hos tannlegen i Gdansk. Det har bare vært veldig hyggelig og en veldig god behandling. Service på et meget høyt nivå.

Réponse de SparTand.dk
Vi fik hjælp og vejledning og god behandling hele vejen igennem. 5 stjerner herfra. Meget professionelt med bekræftelse som fremsendes inden fremmøde til konsultation.

Réponse de SparTand.dk
Jeg dro til Polen for å fikse tennene. Nå har det gått flere uker men det iser og gjør vondt!! De kommer med unnskyldninger hele veien på mail. Anbefaler IKKE denne plassen !! Styr unna!

Réponse de SparTand.dk
Super oplevelse hele vejen igennem. Gennemført og et hyggeligt sted i Gdansk. Prisen blev anslået ved konsultation og den holdte ved endt behandling. Klinikken virker helt ny og virkelig pinligt rent over alt. Kan varmt anbefales.

Réponse de SparTand.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.