Specialdogsshop Avis 351

4,1

Jeg fik virkelig god vejledning over telefonen til de rigtige produkter, for der er meget at vælge mellem, og oplevede hurtig ekspedition af varerne. Min hund er normalt småtspisende, men er helt vild... Voir plus

En fornøjelse simpelthen. Fine produkter, ok hurtig levering, flot indpakning og så der, hvor man går lige et ekstra skridt for sin kunde: En fin lille pakke med godbidder til hunden og også en (ret l... Voir plus

jeg elsker at shoppe online i denne butik. Jeg har bare utrolig svært ved at styre købelysten når jeg først er igang. kurven bliver meget hurtigt fuld. Altid fantastisk hurtig service. Og KÆMPE udv... Voir plus

Bien

Aucune trace de demande d’avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

13 år gammel shampoo med klumper i og den var harsk

Har for nyligt købt en Choca-DOODLE 2 i 1 shampoo/balsam, som jeg først tog hul på i dag, den var fyldt med klumper og den lugtede harsk, da jeg fik kigget nærmere på holdbarshed datoen stod der 080911, en 13 år gammel shampoo. Den røg direkte i skraldespanden.
Føj hvor klamt.
Kig godt efter når i køber noget der.

25 février 2024
Logo de Specialdogsshop

Réponse de Specialdogsshop

Hej Heidi. Fabrikanten af produktet oplyser at det tal du oplyser, IKKE en dato, men et produkt nr. Der er ikke dato på shampoo. Produktet har kun været på markedet få år. Husk at ryste produktet før brug, da det er et blandings produkt mellem Balsam og shampoo. Har du ellers problemer med produktet er du velkommen til at henvend dig til os på 30556171. Mvh Specialdogsshop

De skal helt klart have 5 stjerner

De skal helt klart have 5 stjerner, det er som altid en fornøjelse at handle hos specialdogs, det bestilte kommer hurtigt og kvaliteten er altid i orden, så de kan klart anbefales herfra, jeg har handlet her i gennem de sidste 10 år og har altid fået en super service.

4 janvier 2022

Super god oplevelse med at handle her

Super god oplevelse med at handle her! Jeg havde et spørgsmål, så jeg sendte en besked d. 26/12 og fik svar samme dag. Jeg bestilte varer dagen efter og fik dem inden for et par dage. Virkelig god service.

3 janvier 2022