SpeedbaadenAvis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er lige kommet hjem i dag med bestået speedbåds eksamen her d. 07-06-2026, efter et sublimt kursus forløb👌🏻 Vi havde Patrik som er super god og på sin helt egen rolige måde får praktikken hel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Et firma som har styr på tingene, både det tilsendte teoretiske materiale som skulle klares hjemmefra og instruktøren i den praktiske del. 5 stjerner herfra 🥳

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg tog mit Speedbådskørekort hos Speedbaaden i København, og hele forløbet var utrolig professionelt. Teorimaterialet var til at forstå, og den praktiske del på vandet var rigtig god. En særlig stor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling! 🤩 En kammerat og jeg tog vandscooter bevis hos Patrick i dag. Patrick er en kanon instruktør, som besidder en god energi og evne til at lære fra sig. Det var en en hyggelig, sjov og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de navigation
  2. Cours
  3. Zone d'évènements nautiques
  4. École
  5. Service de soutien scolaire

Écrit par l'entreprise

Undervisning til Speedbådskørekort, vandscooterbevis og Duelighedsbevis. ⚓ Danmarks bedst anbefalede Speedbådsskole. 💪 Vi er den eneste E-mærkede Sejlerskole. som garanter dig vi overholder gennemsigtighed med priser, samt overholdelse af markedsføringsloven ✔ Hos os betaler man ikke for skjulte gebyrer som mange af vores konkurrenter gør. (prøv at sammenlign prøvegebyrer med vores konkurrenter) 💸 Vi har branchens dyreste og lækreste både. med alt i udstyr der kan forventes på et seriøst kursus. 🚤 Vi er den eneste Sejlerskole som har undervisningsmateriale der er 100% video baseret, hvilket egner sig til personer med indlæringsvanskeligheder samt dysleksi. Alle vores kurser tager udgangspunkt i at vores elever intet kender til sejlads, og vi derfor pædagogisk gradvis bygger læringen op om div. Emner. Når vi underviser i et emne er målet at man efterfølgende kan anvende sin viden brugbart i virkeligheden, og ikke bare har lært hvad man skal sige til en prøve for at bestå på et minimum niveau. Her får du markedets bedste produkt, og til en meget konkurrencedygtig pris. Kurser over hele sjælland. og faste lokationer i København, Køge, Helsingør, og Frederiksværk. Her får du beståelse garanti samt pris garanti. Vi tilbyder oplæring i sejlads i din egen båd, og havn. hvis dette skulle være et behov.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En god oplevelse

Tak for en spændende, og lærerig dag.
Og ikke mindst tak til vores underviser Micky, der tålmodigt og professionelt guidede os igennem de forskellige manøvre, også selv om vejret viste sig at være lidt til den friske side.

Teorimaterialet man får udleveret er rigtig fint, let forståeligt ved læsning og/eller video med løbende quizzer så man er rigtig godt forberedt til den teoretiske prøve.

Kun gode anbefalinger herfra
Jesper.

10 mars 2024

Réponse de Speedbaaden

Mange tak for din anmeldelse og tillykke med dit speedbådsbevis der nu er i hus.
vi er glade for at høre at du kunne lide vores setup på kursuset. ☺

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Stor ros til vores instruktør, Mickey, var virkelig god til at lære fra sig og med god tålmodighed og humor.
Kan klart anbefales herfra
/Ole

10 mars 2024

Kære Ole
Mange tak for din anmeldelse. den sætter både Mickey og jeg meget pris på 🤩

Fed oplevelse

Fed oplevelse, med god hjælp fra vores instruktør Micky

9 mars 2024

Réponse de Speedbaaden

Mange tak for din anmeldelse! den sætter vi meget pris på.
Patrick og Mickey

Noté 5 sur 5 étoiles

Super materiale og undervisning både…

Super materiale og undervisning både selvstudiet og ved selve prøven.
God atmosfære og en meget venlig instruktør Mickey tog os godt med hele vejen. Jeg havde aldrig sejlet før og der var meget vind, så var ret nervøs, men alt gik godt - i øvrigt også en meget behagelig censor

9 mars 2024

1000 tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 😊
Patrick og Mickey

Godt og seriøst kursus

Var på kursus her i weekenden. Havde ingen erfaring fra tidligere. Teorimaterialet var virkelig godt og nemt at bruge. Det blev forklaret virkelig godt.
Den praktiske del var på Amager Strandpark. Fint gennemgået så alle kursister var trygge ved det der skulle ske. Det blev også fint afspejlet i prøven, hvor alle klarede det helt perfekt.
Et meget professionelt setup, hvor alle får en masse med hjem. Tak for en helt igennem god oplevelse.

Ohøj Jesper.
tusinde tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for at høre at du kunne lide både teori delen og dagen på vandet.
Håber vi ses til dueligheds kursus næste gang :-)

Lærerigt kursus

Patrick som var instruktør på vores kursus, havde sørgede for, at vi fik et godt forståeligt materiale på mail i form af video og tale, så vi var bedst rustet til teorien. Patrick hjalp os alle til at kunne fører båden bedst muligt inden censor ankom.
Censor var en utrolig behagelig mand, og gjorde vores praktiske prøve til en lærerig oplevelse uden at vi som kursister blev nervøse over den praktiske prøve.

Kære Michael
Tak for sidst og
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde speedbåden.
det er værdsat 😊

Top professionel undervisning

Top professionel undervisning, seriøs og grundig, tak for en god dag på vandet.

selv tak, og Mange tak for din anmeldelse ☺

Speedbådscertifikat i Køge…

Speedbådscertifikat hos Speedbåden er opbygget med rigtigt godt og lærenemt videomateriale og test til den forudgående ‘hjemmeundervisning’. Det er rart, at man får mere viden end blot det lovpligtig.
Tak til Patrick for at ringe og følge op dagen før den praktisk øvelse og prøve ift. påklædning og spørgsmål/ forventninger.
Praktiks øvelse var i dag med Mickey i Køge lystbådehavn - tak Micky for god og betryggende øvelser i båden på havet og ved kajen. Lige tilpas for mig, som aldrig har stået bag rattet på en båd OG derfor skulle plane for første gang.

Kære Louise
tak for din anmeldelse. vi er glade for at høre at du var tilfreds med konceptet og havde et godt kursus og prøve.

Noté 5 sur 5 étoiles

Undervisning på højt niveau. Kan varmt anbefales!

Har taget speedbådscertifikat hos Speedbåden. Rigtig godt materiale.
Har været til praktiks øvelse med Mickey og efterfølgende prøve i dag Rigtig god oplevelse.
En særlig tak til Mickey for støtte og betryggende gennemgang.
Føler mig klar til at begive mig ud på vandet.

Kære Mai
Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde speedbåden.
det sætter Mickey og jeg pris på ☺

Rigtig god oplevelse 😊

Rigtig god oplevelse 😊
Mine drenge og jeg glæder os til at komme på vandet, og føler at vi er klædt godt på, efter godt kursus og herefter sikker prøve. Tak for i dag 👍

25 février 2024

Réponse de Speedbaaden

Kære Lars Mange tak for din anmeldelse . Den er meget værdsat :-)

Duelighedsbevis

Var idag til duelighedskursus,der var godt tid til at gennemgå emmet og det materiale man har øvet sig på hjemmefra er super og er forklaret så alle kan være med, Patrick er super god underviser og god til at forklare stoffet. Kan kun varmt anbefale dette sted, har også taget speedbådskørekort sidste år.
Begge kurser er bestået første gang

7 février 2024

Hej Bjørn
Tak for sidst og mange tak for anmeldelsen. jeg talte med censor og tilsynsførende efter du gik. og begge var enige i at du klarede det rigtigt godt til prøven, og de kunne mærke at du var godt inde i stoffet. 💪
Mvh.

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig godt kursus

Rigtig godt kursus. Kan varmt anbefales

27 janvier 2024

Réponse de Speedbaaden

Tak for din anmeldelse, og tak for sidst

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en super fantastisk dag på…

Tak for en super fantastisk dag på vandet. Patrick er god til at undervise på en forståelig måde. Kan kun anbefale Seedbaaden..

27 janvier 2024

Kære Michael.
Tak for sidst, og ikke mindst tak fordi du tog dig tid til at anmelde Speedbåden. godt klaret med bestået prøve 👍

Min allerstørste anbefaling

Min allerstørste anbefaling. Kompetencer og service er forrygende højt.

23 septembre 2023

Réponse de Speedbaaden

mange tak for din anmeldelse, den er meget værdsat 😊

Godt undervisningsmateriale mv.

Virkelig godt undervisningsmateriale. Det fungerede godt med videoer og små test efter videoerne.
Den praktiske træning på vandet var super. Patrick var opmuntrende og tålmodig.
De bedste anbefalinger herfra.

30 septembre 2023

Kære Signe.
Tak for sidst og tillykke med dit nye speedbådsbevis 😊
Jeg sætter virkelig pris på at du har taget dig tid til at anmelde speedbåden!
God vind

Tak til Johan

Tak til Johan

Det var en super oplevelse, vi har bestået, og har været ude at sejle allerede. Kan helt klart anbefale speedbåden.dk
Håber Johan bliver som instruktør for altid virkelig venlig, hjælpesom og megettttt tålmodig mand.

Tusind tak for alt.

Hilsen

Deniz og Jamal ( hold fast :))

1 septembre 2023

Kære Deniz og Jamal
mange tak for jeres anmeldelse. den sætter vi meget pris på :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev undervist på den bedste empatiske…

Blev undervist på den bedste empatiske og pædagogiske måde af instruktør Johan.
Da jeg ikke kører bil ej heller bryder mig om “fart”, var jeg nok lidt / meget nervøs ved at skulle plane og give båden gas.
Et klap på skulderen og opmuntrende ord gjorde hele forskellen.
Det blev jo sjovt, og certifikatet kom i hus.
Tusind tak for en dejlig dag på vandet.
Speedbåden får vores varmeste anbefalinger.
Helle & Bent

19 septembre 2023

Kære Helle & Bent
Tillykke med jeres nye speedbådsbevis.
I skal have tak fordi i tog jer tid til at anmelde speedbåden. det sætter vi virkelig pris på 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Høj faglighed og kyndig vejledning

Før i dag har jeg aldrig været i nærheden af at styre en speedbåd eller en båd overhovedet… I dag har jeg deltaget i Speedbaaden.dk’s kursus med forberedelse online op til i dag med teoriprøve og praktisk prøve. Jeg kan kun anbefale kurset - der er høj faglighed, kyndig vejledning og en god portion, nødvendig humor.

17 septembre 2023

Kære Tanja
tak for igår, og tillykke til dig og din datter med bestået speedbådsprøve. jeg håber vi ses på vandet 😊
mvh

Noté 5 sur 5 étoiles

De allerbedste anbefalinger til…

De allerbedste anbefalinger til Speedbaaden.dk
Selvstudiet i teori var bygget op af en række meget pædagogiske og let forståelige videoer efterfulgt af test.
Virkeligt godt materiale - her lærte man ikke kun, hvad man skulle sige, men fik baggrund og forklaring relateret til de situationer, man vil stå i.
I søndags gik turen til Amager Strandpark med super undervisning af Johan i den praktiske håndtering af en speedbåd. Johan med imponerende tålmodighed, positivitet og tydelig feedback i alle situationer.
Dagen afsluttet med både teoretisk og praktisk prøve med censor…..nu klar til at sejle😄
De allerbedste anbefalinger herfra.
Martin

10 septembre 2023

Kære Martin
Tusinde tak for din anbefaling, den sætter vi virkelig pris på.
God vind 😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus