Oskäliga avtalsvillkor vid användning av bonus. Jag upptäckte de helt orimliga kraven efter ett tag och insåg att jag brutit mot dem. Kontaktade dem och frågade om de kommer att vägra att betala ut... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
De var bra, men !!!
Speedybet började bli sämre och sämre för några månader sedan.
Då gick det vinna på casinot.
Nu är det helt kört.
Personligen tror jag bolaget går helt kasst.
Så, nej här skulle jag inte lägga mina pengar.
Scam
Vilka scammers. Bonus är ju helt världelös. Låser mina pengar då så att man inte kan ta ut. Vann dock pengat på eran sida men kan inte ta ut allt. Hoppas ni går i konkurs. Helt världelösa. Tack för pengarna puckon
Dåliga rakt igenom nästintill
Dåliga rakt igenom nästintill.
Dom ville veta vart mina insättningar kom från (lön, pension med mera) detta utan att ens ha satt in ”mycket” glömde. När jag frågade varför blev jag avstängd.
Otrevlig kundtjänst. En ganska trög och dålig sida med ett väldigt begränsat utbud av betting.
Casinofronten är väl hyfsad.
I övrigt finns inget bra med dessa.
Jag loggade in häromdagen för första…
Jag loggade in häromdagen för första gången och la in 5000 kr på en kupong. Legat här i sängen i över en timma och kan omöjligt logga in. Får fram meddelandet att jag inte har Bank id men roligt nog funkade min Bank id när jag skulle sätta in pengar ! Jag känner mig så lurad att jag kommer gå vidare med det här !!!
Aldrig mer💩
Så dålig sida sjukt...man får knappt…
Så dålig sida sjukt...man får knappt bonus!!! Lika äckliga som Betinia!
Ta bort er licens ni förtjänar inte den.
SPELA INTE PÅ DENNA SIDA
❌❌❌❌❌
Vunnit och fick uttag snabbt via swish…
Vunnit och fick uttag snabbt via swish utan något krångligt.
Spela aldrig här
Spela aldrig här!
Har gjort uttag på 14 200kr, som dom låser och inte betalar ut!
Skickar ett mail där dem frågar varför jag la in pengar sedan tog ut dem, har mailat med underlag osv, dem har inte svarat på 9 dagar nu!!
Dem jobbar dessutom 08-16, endast vardagar, så glöm hjälp!
Smutsigaste jag varit med om
Smutsigaste jag varit med om. Ändrar antal hörnor efter att matchen är slut! Spelade på över 14,5 när det var 12 hörnor i matchen. Slutade på 15 hörnor. Men dem ändrar till 14 då dem hade lagt in fel när jag la mitt bet! SMUTS SMUTS SMUTS
Bluff bolag
ANVÄND INTE DETTA SPELBOLAG!! dem är kopplade med andra bolag som PAF, du kanske får vinna upp till 800 kr sen blir det bara förluster likaså deras betting system är helt dumt... jag har endast förlorat på ALLA spel. det går inte att vinna något och dem dem svarar inte ärligt i kund support.
Spela inte här
Spela inte här. Dom rättar spel efter sina egna behov. Om det innebär att du som spelare förlorar är det bara bra för dom. Enligt dom så gäller inte Uefa Champions Leagues officiella sida för när mål görs utan dom gör sin egna bedömning så att du ska förlora. Undvik denna skitsida, dem är smuts.
tjuvar
tjuvar, man skulle välja stämma de och bankerna som samarbetar med de och spelbolaget, de lurade mig under flera år
Luras på bonusar m.m.
Luras på bonusar, utkastad och behöver logga in med ca 5 minuters mellanrum. Usel inloggning via bankid, tar längst tid av alla spelsidor i branchen.
Stängde mitt spel och återbetalade…
Speedybet stängde mitt spel och återbetalade allt. Hade 1000 kronor på en 8-oddsare, som jag hade vunnit på.
Spela aldrig på speedybet.
Never ever play on speedybet.
Betrug und Abzocke, keine Gewinne möglich!
Betrug, Abzocke, unseriös, keine Freispiele, über 3000€ eingezahlt und nichts gewonnen! Intelligente Algorithmen, die so programmiert sind, dass man nie gewinnt! Solche unseriösen Anbieter gehören verboten!
Man wünscht niemanden etwas Schlechtes oder Böses, diesem Anbieter jedoch alles erdenklich Schlechte, um dem kriminellen Machenschaften das Handwerk zu legen!
Aber dieses Casino
Aber dieses Casino, ob man gewinnt oder verliert, arbeitet nicht mit so einer Taktik Geld einzahlen geht ,aber bei auszahlen sende mir mal alle Deine Daten.
Nein das brauche ich alles nicht da zahle ich ein und auf dem gleichen Weg erfolgt die Anzahlung .
Ohne schicke mal Dein Ausweis, Fahrerlaubnis,Stromrechnung,Kontoauszüge ,und haste noch was vom Arbeitamt oder Polizei 😂verstehe nicht was die ganzen online Casino damit wollen.
Wenn ich doch von meinem Konto 200€ aufs Spielerkonto überweise ,wo liegt das Problem dann 200€ oder auch 700€ zurück überweisen ,Damit kann man kein Geld waschen 🧽
Und wenn sie mein Ausweis sehen möchten, dann müssen sie den Ausweis verlangen bevor ich einzahlen werde ,aber nicht nur bei Auszahlungen,
Aber nein zahle mal ein auch wenn Du 13 Jahre alt bis ,Du darfst hier spielen aber nur wenn Du Gewinnst und Geld möchtest wollen wir Dein Ausweis.
Hammer Hammer hart
Also dürfte kein Casino One Ausweis Einzahlungen zulassen, aber nein das geht .
Und das rechne ich Dieses Casino hoch an ,das dieses Casino nicht mit so einer Taktik arbeitet .
Kein Ausweis keine Kontoauszüge,Keine Fahrerlaubnis,keine Telefonrechnung und und und und am besten alles 3 mal
Nein das ist hier nicht der Fall .
Melde Dich mit Deinem IBAN an und gut ist ,und wenn Du Glück 🍀 hast und gewinnst haben wir ja Deinen IBAN.
Dieses Casino macht es richtig ohne hunderte von tausenden sensiblen Daten zu sammeln.
Beste Ein und Auszahlungssystem was ich bisher kennen gelernt habe ,
Nicht einmal eine Email Adresse wird verlangt.
Glaubt mir wer da einzahlt und sollte Glück haben ,hat keine Probleme mit der Auszahlung,
Nur jeder wer auch spielt muss wissen das am Ende immer die Bank Gewinnt ,sonst würde kein Casino existieren.
Also nicht das Glück 🍀 erkaufen
Versteh es garnicht wie man sich über…
Versteh es garnicht wie man sich über so ein zuverlässigen Anbieter beschweren kann 50€ einzahlen und gleich meinen es ist Betrug habe 200€ eingezahlt und nicht gewonnen ...paar Tage später 100€ eingezahlt und boom 2400€ gewonnen bei the dog house :)
Not paying out
Depositing goes very easy, but I am still waiting weeks for my first withdrawal. It still isn't in my bank account. After all they don't pay you out and it's a big scam.
The website is atrocious
Haven't had a problem with the service or anything but the website is a joke. It crashed yesterday and didn't work for a few hours, same thing today. The site will not load at all or it will load and it will take me out because it says my session is expired. If you want this type of bookie take your business to fastbet because they do a much better job.
Nicht dieses Casino
Das Casino Zahlt selten und es gibt selten freispiele, aber viele Spiele laufen langsam was sehr stört. Was mir noch total auffällt ist das dass Casino mittlerweile kaum zahlt, da ich schon dort länger spiele und hin und wieder auch eine Auszahlung getätigt hab die dank Trustly sehr schnell verläuft, was keine 5 min dauert. Aber dennoch bei meine letzte 30 Einzahlung hab ich kaum freispiele erhalten und bin nie wirklich hoch gekommen daher spiele ich dort auch nicht mehr. Weil es dort einfach kein Spaß mehr macht da probiere ich es lieber wo anders