Hurtig levering. Produktet i top. Eneste lille minus. Hængslerne til ophængning er ringe kvalitet og kan ikke trække skabet ind til væggen og krogene er dobbelt så lange som nødvendigt.
Jag läste lite recensioner innan jag handlade här och upplevde att många gnällde på ljudet så jag hade inte så höga förväntningar på bluetooth högtalarens kvalitet . Men det var till och med sämre än... Voir plus
Ok men inte mer. Själva belysningen och kabeldragning går i en vanlig kabelkanal för 50 kr. Inga stöd i ytterkant på en halvcirkel spegel vilket skapar risk för skav och märken på väggar. Ljusslingan... Voir plus
Letar du efter en unik spegel? Du kan skapa den själv! Modern inredning för ditt badrum.
Podgórna, 64-200, Karpicko, Pologne
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs

Réponse de Speglarfordig
Snabb leverans, snygg produkt men vansinnigt monteringssätt samt för kort sladd till anslutning.

Réponse de Speglarfordig
Snabba leveranser fint paketerar och en fin produkt

Réponse de Speglarfordig
Jag har fortfarande inte mottagit mina produkter, inte heller har jag fått tillbaka mina pengar som jag efterfrågat.
Inte serviceinriktad. Läs alla regler som finns innan ni beställer. De regler som har skickas inte med i leveransen.
Als eerst geen order nummer ontvangen, daarna gelever maar niet gelukt dus return. Twee dagen later in het systeem was wel delivered. Toen ik contact nam was niet op mijn adress helemaal andere stad. Daarna ze hebben gestopt met emails. Geen geld terug. 😱😱😱😱😱😱
Katastrof med leveransen skjuter upp datum inget bra uppdatering från ups och hittar på om att dom inte kan se vart leveransen är
Väldigt dålig kvalitet. Spegeln har bara 20 cm resistans för att torka resten har inget. Knappar och lilla spegel monterar på fel mått.
Snyggt spegel lätt att montera perfekt ljus i hallen
Spegeln kom fram hel. MEN varken belysning, klocka eller värmemattorna fungerar!! Alla touchknappar står bara och blinkar. Ringer man till kundservice så hamnar man i Storbritannien och dom ber en bara att skicka ett mail istället för att ringa men mailen besvaras inte… så 13 000kr i sjön!
Allt funkat som man vill att det ska göra från beställning till leverans.
Snygga och prisvärda speglar!
Superbra packat, riktigt bra. Bra spegel med belysning. Krokar för upphäng har mer att önska, borde vara ett fäste, svårt att få spegeln rak med krokar.
Snabb leverans o en bra spegel till ett fint pris ! Så nöjd
Efter en miss av beställningen från min sida tog jag kontakt med företaget och fick bra respons och hjälp, Tacksamt!
// Nathalie