Spirekassen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig glad og tilfreds fra start til slut. God hjemmeside med foreslag og pakker til årstiderne plus enkeltvis . God inspiration og beskrivelse under de enkelte kategorier . Hurtig leve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte hvidløg til efterårsplantning og narcisser, og alt var fint og i god kvalitet. Jeg blev især glad, da jeg også fik en lille pose blomsterfrø med som gave. 🌱🌸 Det var en virkelig sød og b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

189 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget smukt indpakkede frø og tilbehør!

Hurtig ekspedition!-flotte varer!
Som at modtage en gave!-Indbydende indpakning og særlige frøposer med den nødvendige info!
Meget flot hjemmeside med stort udvalg til gode priser!
Nu “kribler”det i fingrene for at komme i gang med at så!

4 février 2026

Kære Lise!!! TAK for din fine anmeldelse💚Hilsen Christine

God hjemmeside.

God hjemmeside.
Nemt at bestille
hurtig levering
og ovenikøbet en lille ekstra gave

27 janvier 2026

Kære Karin TAK for din fine anmeldelse🌱Hilsen Christine

Hurtig håndtering af ordren

Hurtig håndtering af ordren, fin pakke og umiddelbart fine frø. Glæder mig til at så dem i foråret!

Kære Cille, TAK💚 Hilsen Christine

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig og fint indpakket pakke…

Super hurtig og fint indpakket pakke med forårs/sommerdrømme. Og en ekstra lille gave med blomsterfrø🙏🏼 Tak.

Kære Mia, TAK fordi du gav dig tid til at anmelde os! Hilsen Christine

hurtig levering

Har hentet min bestilling og er overrasket hvor fin den er pakket og så også lidt ekstra frø, mange tak.

24 janvier 2026

Selv tak💚Hilsen Christine

Super hurtig levering

Super hurtig levering, kom dagen efter jeg havde bestilt dem. Glæder mig til at så frøene og de smukke blomster til sommer

23 janvier 2026

Réponse de Spirekassen

Hej Britt, JA vi trænger til forår ganske snart! TAK for din anmeldelse, det betyder meget for os som en lille virksomhed. Hilsen Christine

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode frø, kvalificeret vejledning og god service

Kære Anni, TAK fordi du gav dig tid til at anmelde os🌱 Hilsen Christine

Super fin hjemmeside

Super fin hjemmeside. Fin beskrivelse af de forskellige blomster.
Ekspeditionen er hurtig, indpakningen smuk. Ikke noget som helst at klage over.

Réponse de Spirekassen

Kære Trine TAK for at du gav dig tid til at give os en anmeldelse💚Hilsen Christine

God, hurtig service

Har modtaget min bestilling indenfor 4 dage - og så var der lige en lille overraskelse med.
Fint indpakket og god vejledning
Det bedste er dog de mange frø der er i hver pose
Ikke sidste gang jeg handler hos sparekassen

Réponse de Spirekassen

Hej Pia!!! Hvor er vi glade for at du har haft en god oplevelse. JA der er nemlig mange frø i poserne fordi vi køber større ind og kan nu indkøbe til en lavere pris. Det skal komme vore kunder til gode! Hilsen Christine

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, fine poser.

Hurtig levering og fine poser med god information. Har købt hos spirekassen før og det har været gode frø der spirer. Kan varmt anbefale dette firma.

Åhhh Lena, TAK. Hilsen Christine

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og der var medsendt en lille overraskelse. En morgenfrue, og i en farve jeg ikke havde i forvejen 😊👍

Réponse de Spirekassen

Hej Sanne, og den morgenfrue er så fin! Tak for din anmeldelse. Hilsen Christine

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige modtaget en fin lille æske fra…

Har lige modtaget en fin lille æske fra Spirekassen - glæder mig til at tage hul på foråret, smukt indpakket og med god vejledning .

At I så også tager socialt ansvar og har plads til medarbejdere som ikke bare passer ind i fuldtids kasser taler ind i mit hjerte, som bløder lidt, hvis der ikke er plads til den slags . ♥️♥️❤️‍🩹❤️‍🩹

Tak for jer.

15 janvier 2026

Réponse de Spirekassen

Kære Maja...bare TAK! ja vores hjertebarn er frø og rummelighed for alle. Tak for din søde anmeldelse. Hilsen Christine

Noté 5 sur 5 étoiles

Glæder mig altid til at modtage noget…

Glæder mig altid til at modtage noget fra Spirekassen. Der er hurtig forsendelse, en lille ekstra ting med og altid pakket så fint ind.
Derudover har de gode beskrivelser af hvor og hvordan man sår og planter❤️🌺🌹🌷

13 janvier 2026

Réponse de Spirekassen

Kære Christina, TAK for din finde anmeldelse. Det betyder meget for en lille virksomhed. Hilsen Christine 💚

Unik oplevelse

Spirekassen gør køb af frø til en unik oplevelse, hvor du føler nærvær og dedikation i alt fra selve indpakningen, de fine vejledninger på poserne, hurtig ekspedition og en lille gave. De gør lige dét ekstra, og jeg bliver glad hver gang!

10 janvier 2026

Réponse de Spirekassen

Kære Dorte, hvor er det dejligt at vide. Det vil jeg fortælle til mine kollegaer. Hilsen Christine

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus