Met spoed hadden wij in het weekend een buggy nodig. SpirePets is dan helaas niet open, maar ze hadden wel de buggy die wij graag wilde hebben. Toch contact gezocht en ik kreeg al vrij snel react... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goed materiaal, jammer dat de aanbieding weer weg is.... Tofu Macha voor de poopy nano 3 gebruikt......super....!!!
L'entreprise a répondu
In het begin ging het wat moeizaam maar nu fantastisch 👏👏 Rolf is de meest fantastische verkoper die ik ooit tegenkwam. Nooit deed iemand zoveel voor een kleine bestelling met zoveel toewijding... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goeie overzichtelijke site met veel keuze. Krabpaal voor mijn kat werd snel geleverd en is van prijs kwaliteit top! Kleine attentie bijgekregen wat aangename verrassing was. Ik raad SpirePets ten zeer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij Spirepets.nl bieden we een uitgebreid assortiment benodigdheden voor zowel jouw trouwe viervoeter als je geliefde kat. Onze online winkel is gekend om de topkwaliteit van onze producten en onze aantrekkelijke prijzen. Vertrouw op ons als jouw betrouwbare online winkelbestemming voor alle honden en katten benodigdheden!
Havenweg 16, 6006 SM, Weert, Pays-Bas
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Spirepets heeft mij heel goed geholpen. Ik zocht een ligkussen voor mijn hond en die vond ik hier bij SpirePets. Een grote en zachte ligkussen voor weinig geld. Prima kwaliteit en mijn hond ligt er altijd blij en gelukkig op dit kussen. SpirePets hartelijk dank namens mijn hond en mij.

Réponse de SpirePets
Verzending van jullie kant was goed alleen bezorging via dhl weer eens niet!
Alles ziet er leuk uit, maar in elkaar te zetten is niet makkelijk. Gaten komen niet overeen. Schroeven die afbreken. Een gebruiksaanwijzing die wat uitgebreider mag. Uiteindelijk wel in elkaar gekregen en de katten zijn er blij mee

Réponse de SpirePets
Kussen was zoals beschreven mijn puppy vind het heerlijk, ging meteen in de bench liggen, keurig bezorgd en verpakt. Zeker een aanrader!!

Réponse de SpirePets
Aanvankelijk wat terughoudend want ik kende het bedrijf totaal niet, maar supercontent over de levering, verzendtijd, service. Echt een aanrader!

Réponse de SpirePets
snelle levering / goede communicatie /paal zoals omschreven netjes afgeleverd gls

Réponse de SpirePets
Ten eerste kon ik via Klarna betalen. Dat vond ik erg sympathiek aangezien ik nog nooit besteld had bij SpirePets. Ten tweede was de levering supersnel en de communicatie duidelijk en correct. Ten derde was het product prachtig. Het in elkaar zetten van de luxe kattenbak duurde even maar het is een supermooi product. Niets op aan te merken.

Réponse de SpirePets
Heb er lang op moeten wachten maar dankzij service deze als pre order te plaatsen was ik in ieder geval zeker van een exemplaar.
Ben er heel blij mee. Mooi design en geen last meer van lekken. Een echte aanrader!

Réponse de SpirePets
Ik had Spirepets klantendienst gecontacteerd omdat mijn sisal-krabpalen kapot waren. Deze waren niet apart te koop. Dus heeft de medewerker me 20% korting gegeven op een nieuwe krabpaal. De paal die ik wilde bestellen was uitverkocht. Toen ik dat aangaf aan de klantendienst hebben ze de paal als preorder beschikbaar gesteld zodat ik deze toch kon bestellen. Tijdens het wachten op de levering werd ik op de hoogte gehouden over de wachttijd. Alle tussentijdse vragen werden snel en op een correcte manier beantwoord door de klantendienst. Topservice!

Réponse de SpirePets
Leuk kattenspeelhuis voor mijn kat.
Snel besteld, niet duur. In elkaar zetten even met z'n tweeën gedaan, erg stevig huisje! Mijn kat is er gek op en duikt er steeds in om te krabbelen!

Réponse de SpirePets
Ik heb een krabpaal besteld bij Spirepets en die werd snel en goed geleverd. Het is een zeer stevige krabpaal die er nog mooi uitziet ook. Zeer goede prijs/kwaliteit.

Réponse de SpirePets
Ontzettend fijn dat deze kar snel geleverd kon worden ivm operatie van mijn hond, helaas na aantal dagen de bodem stuk.. deze wagen is bestemd voor 40 kilo maar dit is niet helemaal waar, helaas geen tegemoet koming vanuit het bedrijf ons te helpen.
Wij konden geen nieuwe bodem plaat ontvangen ivm vakantie en de wagen hard nodig te hebben helaas zelf nog meer kosten moeten uit geven aan nieuwe bodem maken…ipv deze kosten vergoeden konden korting krijgen op een volgende bestelling 😯 dat is geen hulp!
Hopelijk na het lezen van deze review als nog hulp?
Ja is contact opgenomen en we hebben een vergoeding gekregen van €15 euro
Na 3 maanden en heeel veel mailtjes verder ik koop hier niks meer.

Réponse de SpirePets
Twee klimpalen voor mijn katten hier besteld. Goede prijs voor ook goede kwaliteit. Ik hecht er niet zo aan, maar voor 14:00 uur besteld is morgen binnen, maken ze ook waar. Ik vind het een aanrader.
En….de katten gebruiken de klimpalen ook daadwerkelijk, dat is altijd maar afwachten. Win, win situatie. 😄
Ik heb nog een tweede bestelling in pre order staan bij dit bedrijf, maar ga er vanuit dat dit ook goed gaat komen. 🙂
Update: Ook de pré order is netjes afgeleverd. Alle materialen kompleet, makkelijk in elkaar zetten en erg degelijk. Ik vind het goede kwaliteit voor de prijs en ze zien er ook nog leuk uit met dat blanke hout en crème kleurige kussens. 👍🏼
Wij hebben een fijne mand voor onze hond gekocht en zijn spirepets tegen gekomen via Google.
Een mooie handige mand voor een mooie prijs ook nog.
De kleur Antraciet lijkt eigenlijk meer blauw maar maakt het niet minder mooi.
Product ook snel geleverd en service erg goed zal deze shop zeker aanbevelen.

Réponse de SpirePets
Op de foto lijkt die kleur veel mooier. Helaas in het echt is het minder mooi kwa kleur. Maar de eigenaar/personeel was heel vriendelijk en had mij een coupon voor volgende bestelling gegeven. Helaas heb niks anders gevonden die ik heel graag wou.

Réponse de SpirePets
En savoir plus sur les différents types d'avis.