3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Dårlig andesteg

Vi var 3 personer der valgte at holde vores mortens aften her - det gør vi ikke mere - man fik 1 stykke bryst og tror det var gumpen af anden andet stykke - det var ikke andet end knogler - føj - køkkenet fik tallerken retur pga uspiselig knogle - tallerken kom retur bare med endnu en uspiselig knogle - maden var ikke rigtig varm- sovsen var alt tyk - når man spiser sådan en ret skal der ikke serveres en kniv der kan skære - og en kniv til at spise smørrebrød med

10 novembre 2025

Super madsted i Rønne

Vi har spist her mange gange +50 , hver gang har det været absolut i top - dejlig mad og personale ved hvad god service er - stedet kan anbefales på det kraftigste

7 mars 2025

Klam og udpint julebuffet

Jeg har aldrig oplevet så ulækker og afmålt en julebuffet. Fadene og gryderne var kastet direkte ind fra køkkenet på et lille snusket bord ved indgangen uden nogen form for omhyggelighed, pynt eller skyggen af anretning. Der manglede næsten alle retter, man normalt forbinder med et dansk julebord. Kun én slags sild (formentlig direkte fra glas), ingen æg og rejer, ingen varm leverpostej med bacon og champignon, ingen medister, ingen frikadeller, ingen rigtig flæskesteg, men kun en mishandlet fed ribbensteg med en ulækkert tyk brun sovs serveret direkte i gryden, dertil brændte brunkartofler som var uspiselige. Der var sågår intet smør, hvilket vi måtte bede særskilt om, hvorefter vi allernådigst fik udleveret ca. 15 ml smør til et bord på tre personer. Fadene var tomme det meste af tiden, og køkkenpersonalet opholdt sig i restauranten i beskidt og plettet tøj.

7 décembre 2024

Fik 2 pariserbøffer der var så…

Fik 2 pariserbøffer der var så tørstegte så de knasede,
Sendte dem retur og fik 2 næsten magen til.
Da vi skulle betale kunne servicetricen ikke finde ud af at splitte regningen i 2, så kom en meget ubehagelig chef og påstod på en særdeles ubehagelig måde at vi ikke ville betale for den ene bøf, direkte usandt, da vi påtalte hans ubehagelighed var svaret “ sådan er jeg.
Der kommer vi aldrig mere.

5 septembre 2024

Rygning var tilladt - pøj.

Maden var OK, men vi sad udendørs, og rygning var tilladt, der var askebæger på alle borde og der sad 3 personer ved bordet ved siden af (ca. 2 meter væk) og pulsede løs på cigaretter - det var ikke behageligt, da vinden bar røgen over til os medens vi spiste.
Når man bestiller rødvin til bøffen, skal den komme samtidig med bøffen, og ikke 10 minutter senere, efter man har rykket for den; bortset fra det var betjeningen i TOP.

9 septembre 2023

Supergod mørbradgryde..

Vi fik mørbradgryde... nøj den smagte godt og så blev den serveret med en mangochutney med en lille note af chili ... alt sammen blev serveret med god betjening og et godt smil...😁👍

8 août 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit