Fremragende service, rigtig god købeoplevelse, meget brugervenlig hjemmeside! Har bestilt mine varer d.29.maj og fik min bestilling d.01.juni. Varerne er af en rigtig god kvalitet. Vil anbefale Spo... Voir plus

Jeg har købt et kegle-start sæt hos jer, gaven er til julegave og er derfor ikke nået til slutforbrugeren endnu ;-) Så min vurdering af Sportimport bliver ud fra hjemmesiden og bestillingen. Je... Voir plus

Super. Vi købte nogle fodboldkegler i forskellige farver til min søn (som han i øvrigt er vildt begejstret for og har brugt meget - da de er rigtig gode til fodboldtræning). Vi bestilte på nettet... Voir plus

Let bestilling og hurtig levering. Til vores cykleklub købte jeg kinahatte til at forbedre de unge rytteres færdigheder på cyklen. De 50 farverige hatte ser ud til at kunne holde til dette og til... Voir plus

1. Magasin d'articles de football

Informations provenant de diverses sources externes

SportImport er et dansk firma, der sælger træningsudstyr, sportstøj, kunstgræs og sportsplejemidler. Vi sælger til private, erhverv, klubber, foreninger og skoler. En lang række varer importerer vi selv, og derfor kan vi sælge varerne – uden fordyrende mellemled – til en meget attraktiv pris. Vi forhandler kvalitetsvarer fra anerkendte mærker som bl.a. Errea, Sportdoc, Masita, Reusch, Sportquip, BSN, Skullcandy, Molton og Edel Grass. SportImports administration og lager er beliggende i Sorø. Som fragtleverandør har vi valgt at samarbejde med GLS, PostNord og Danske Fragtmænd. Blandt vores kunder findes en række af landets førende fodbold- og håndboldklubber. Udover at tilbyde kvalitetsvarer til en attraktiv pris, er det også vigtigt for os, at yde god kundeservice og hurtig levering.

4,9

Bestilte et søegebind

Bestilte et søegebind. Mens det er alt for småt. Ønsker de var i forskellige størlser

16 septembre 2022
Logo de SportImport

Réponse : SportImport

Hej Jan, jeg er ked af at høre at sørgebindet var alt for småt til dig. Vi har målt dem vi har på lager og de er over 15 cm i diameter ved ganske almindelig brug, så med mindre der er sket en fejl i produktionen af sørgebindet så vil jeg mene de fleste mennesker kan smutte deres arm i vores sørgebind. Det er korrekt vi har kun den ene størrelse, men jeg synes måske det er voldsomt at kvittere med kun 2 stjerner på grund af det. god dag