Sportisgood Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Trochę obawiałam się zakupu na stronie której nie znam. Jednak jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, szybkością realizacji zamówienia i jakością przedmiotu. Koszty wysyłki wysokie, jednak jak porównam... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Robiłem pierwszy raz zakup. Jestem bardzo zadowolony , ponieważ szybko i na bieżąco otrzymywałem wiadomość zwrotną, co się dzieje z przesyłką. Informacje dawały poczucie, że paczka rzeczywiście jest... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem zadowolona z zakupu,buty piękne i wygodne, jedyny minus to w razie zwrotu towaru wysokie koszty przesyłki, które niestety musiałam ponieść z powodu wybranego przeze mnie złego rozmiaru (but... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Miałam wątpliwości co do tego czy paczka przyjdzie ale ku mojemu zdziwieniu buty przyszły bardzo szybko, o wszystkim bylam informowa mailowo na bieżąco także polecam bardzo, wszystko zgodne z opisem,... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

124 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Witam Panią Urbanską,

Informujemy, że uwzględniliśmy Pani opinię i odnotowaliśmy problem. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby sytuacja ta nie powtórzyła się w przyszłości.

Pragniemy poinformować, że próbowaliśmy skontaktować się z Panią telefonicznie w dniu dzisiejszym, jednak bezskutecznie.
Aby rozwiązać problem i zapewnić Pani satysfakcję, wysłaliśmy również wiadomość e-mail.
Mamy nadzieję, że zapozna się Pani z jego treścią i że nasze działania pozwolą Pani uzyskać bardziej pozytywne doświadczenia jako klientka.
Jeśli jednak zechce Pani skontaktować się z nami w inny sposób, prosimy o wysłanie wiadomości na adres customer@spacefoot.com

Produkt zgodny z opisem.

Produkt zgodny z opisem.
Sprawna dostawa.
Wszystko ok.

24 novembre 2025

Witam! Dziękujemy za opinię i lojalność!

Cieszymy się, że nasze produkty przypadły Państwu do gustu i że dostawa spełniła Państwa oczekiwania!

Spacefoot dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wyjątkową obsługę i szybką dostawę, a Państwa pozytywna opinia potwierdza, że jesteśmy na dobrej drodze.

Szybko i sprawnie

19 novembre 2025

Réponse de Sportisgood

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony(a).

Mamy nadzieję, że wkrótce znów nas odwiedzisz!

Cały zespół obsługi klienta Spacefoot życzy Ci miłego dnia

Szybka realizacja

Szybka realizacja, konkurencyjne ceny

20 novembre 2025

Witaj,
Dziękujemy za pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby zaoferować Ci najbardziej konkurencyjne ceny.

Cieszymy się, że dostawa spełniła Twoje oczekiwania! Spacefoot dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wyjątkową obsługę i szybką dostawę, a Twoje pozytywne opinie potwierdzają, że jesteśmy na dobrej drodze.
Cieszymy się, że podobała Ci się Twoja wizyta.
Mamy nadzieję, że wkrótce znów się zobaczymy!
Miłego dnia! 😘 Zespół Obsługi Klienta Spacefoot

Noté 5 sur 5 étoiles

Wszystko zgodnie z przesłanymi…

Wszystko zgodnie z przesłanymi informacjami, polecam.

12 novembre 2025

Dzień dobry,

Cieszymy się, że Twoja wizyta u nas była przyjemna i mamy nadzieję, że wkrótce znów nas odwiedzisz!

Dzień dobry Daniel,

Dziękujemy za tę opinię!

Miło nam to słyszeć, to bardzo motywujące dla zespołów Spacefoot!

A przede wszystkim dziękujemy za docenienie stosunku jakości do ceny, o który walczymy każdego dnia, aby zaoferować najlepsze ceny! Satysfakcja naszych klientów jest dla nas priorytetem! 😀

Super sklep.

Super sklep. Towaru nie mogłem znaleźć w Polsce, a znalazł się we Francji i to w bardzo dobrej cenie. Polecam.

17 novembre 2025

Witam,

Cieszymy się, że nasze produkty przypadły Państwu do gustu i dziękujemy za pozytywną opinię.

Pragniemy zapewnić, że dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty w najbardziej konkurencyjnych cenach.

Cieszymy się, że doświadczenie było dla Państwa przyjemne.

Mamy nadzieję, że wkrótce znów nas Państwo odwiedzą!

Życzymy miłego dnia 😘
Zespół obsługi klienta Spacefoot.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówiłem buty z lekka obawa ale przyszły polecam

Zamówiłem buty z lekka obawa czy nie feke bo nigdzie ich nie było ,ale oni mieli i przyszly w 3 dni

12 novembre 2025
Avis spontané

Super zakupy

Super zakupy. Wszystko w porządku.

5 novembre 2025

Wszystko OK

W moim przypadku wszystko było w porządku. Dobre ceny, szeroki asortyment produktów, szybka odpowiedź na zapytanie w sprawie produktu, wysyłka i dostawa w terminie.

6 novembre 2025

Cześć!
Dziękuję Tomasz Adamski za Twoją opinię i lojalność!

Cieszymy się, że podobają Ci się nasze produkty i dowiadujemy się, że Twoje doświadczenie z dostawą spełniło Twoje oczekiwania!
Spacefoot stara się zapewnić wyjątkową obsługę i szybką dostawę, a Twoje pozytywne opinie potwierdzają nam, że jesteśmy na dobrej drodze.
Pamiętaj, że robimy wszystko, co w naszej mocy, aby zaoferować Ci najbardziej konkurencyjne ceny.

Nie wahaj się regularnie wracać na strony Spacefoot!
Nowe produkty i niskie ceny są codziennie! 😘

Produkt prawidłowy

Produkt prawidłowy , szybka wysyłka polecam

5 novembre 2025

Cześć!
Dziękuję Kliencie za Twoją opinię i lojalność!

Nie wahaj się regularnie wracać na strony Spacefoot!

Nowe produkty i niskie ceny są codziennie! 😘

Szybka dostawa i kozaczki mega fajne

Szybka dostawa i kozaczki mega fajne

28 octobre 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony/a z zakupów oraz naszych produktów. To Twoja satysfakcja motywuje nas do oferowania najlepszych kolekcji. Wróć do nas szybko, aby odkryć nowości ;)

Życzymy pięknego dnia! 😃

oryginalne markowe produkty

Uczciwa firma. Produkty oryginalne , markowe . Sprawdzona jakość.

8 octobre 2025

Witam Pani Górecka,

W celu rozwiązania problemu i zapewnienia Pani satysfakcji wysłaliśmy Pani wiadomość e-mail.
Mamy nadzieję, że zapozna się Pani z jej treścią i że nasze działania pozwolą Pani uzyskać bardziej pozytywne doświadczenia jako klientka.
Jeśli jednak chcą Państwo skontaktować się z nami w inny sposób, prosimy o wysłanie wiadomości na adres customer@spacefoot.com

Super produkt.

Super produkt.
Szybko dostarczony

3 novembre 2025

Wszystko super :)

27 octobre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam, sprswna i szybka wysylka

29 octobre 2025

Witaj,

Cieszymy się, że dostawa spełniła Twoje oczekiwania! Spacefoot dąży do zapewnienia wyjątkowej obsługi i szybkiej dostawy, a Twoja pozytywna opinia potwierdza, że jesteśmy na dobrej drodze.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją satysfakcją 😀

Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie na stronach Spacefoot

Wszystko ok

29 octobre 2025

Réponse de Sportisgood

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony(a).

Mamy nadzieję, że wkrótce znów nas odwiedzisz!

Cały zespół obsługi klienta Spacefoot życzy Ci miłego dnia

Noté 1 sur 5 étoiles

Błędna rozmiarówka kolejny raz !

Dostałem spodnie nie w tym rozmiarze co zamawiałem i to po raz kolejny. Jak w takim razie cokolwiek u was zamówić jak zawsze przychodzi coś innego ?

21 octobre 2025

Witam Panie Tarnowski,

Informujemy, że uwzględniliśmy Pańską opinię i odnotowaliśmy problem. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby sytuacja ta nie powtórzyła się w przyszłości.

W celu rozwiązania Pańskiego problemu i zapewnienia satysfakcji wysłaliśmy do Pana wiadomość e-mail.
Mamy nadzieję, że zapozna się Pan z jej treścią i że nasze działania pozwolą Panu uzyskać bardziej pozytywne doświadczenia jako klient.
Jeśli jednak zechce Pan skontaktować się z nami w inny sposób, prosimy o wysłanie wiadomości na adres customer@spacefoot.com

Noté 5 sur 5 étoiles

Zakupiona kurtka doszła szybciej niż…

Zakupiona kurtka doszła szybciej niż myślałam. Idealny rozmiar zgodny z tabelą

24 octobre 2025

Dzień dobry,

Zapraszamy do przetestowania nowości!

Zespół Spacefoot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus