DSC Promotion x Sport & Profil Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom lidt tilfældigt forbi denne lille biks og forventet ikke noget. Men er blevet taget i hånden fra start til slut, har fået udarbejdet logo til virksomheden, alt hvad jeg kunne ønske af muligh... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en kæmpe fornøjelse at handle med Loui fra sport og profil. Vi bruger ham til alt fra arbejdstøj, sponsortøj, mercandise etc - super serviceminded og altid klar til at hjælpe i en snæver vending... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service! Jeg bestilte en fødselsdagsgave til min kæreste, men desværre var den ikke helt den ønskede model. Efter meget fornemt service fra Michael fik jeg hjælp til at få leveret en and... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Sport&Profil kender og er interesseret i deres kunder! Rimelige priser, god kvalitet i de mange tekstilvarer. Firmaet er ikke påtrængende m.h.t. køb af nye/andre varer. Ærlig snak. Godt sted.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles promotionnels
  2. Imprimeur
  3. Magasin de vêtements imprimés
  4. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

Stærk og solid samarbejdspartner indenfor sport, profil- og arbejdsbeklædning, reklameartikler, tryksager og gaver.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Godt arbejde.

Varens kvalitet og tryk.Grunden til 4 sjerner,en manglende tilbagemelding.

5 décembre 2023

Hej Preben

Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot. Og tak for din feedback - vi bestræber os altid efter, at se hvor vi kan gøre det bedre. Og feedback som din er vigtigt - Vi er klar over der desværre gik lidt tid før du fik et svar på din henvendelse til os. Det beklager og vi bestræber os efter at gøre det hurtigere næste gang :-)

Igen - tak fordi du har brugt tid på at anmelde os. Vi håber at se dig igen i vores showroom.

God kundeservice!

Sport&Profil kender og er interesseret i deres kunder!
Rimelige priser, god kvalitet i de mange tekstilvarer.
Firmaet er ikke påtrængende m.h.t. køb af nye/andre varer. Ærlig snak.
Godt sted.

8 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi vil gerne takke Sport&Profil for et…

Vi vil gerne takke Sport&Profil for et fantastisk samarbejde og en fremragende service! Personalet var utroligt hjælpsomme og professionelle, og de gjorde alt for at imødekomme vores behov. Jeg kan varmt anbefale Sport&Profil til alle, der søger kvalitetsprodukter og en enestående kundeservice. Tak igen for et fremragende samarbejde!"

2 novembre 2023

Alt var som aftalt

Alt var som aftalt. og hurtigt lavet

10 octobre 2023

Hej Peter

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Hvor er det dejligt at læse, at alt var som det skulle være og leveringen også gik som aftalt.

Vi glæder os til at se dig igen herinde.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Ville helt sikkert handle der igen.

6 octobre 2023

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot :-)

Hvor er det dejligt, at læse du har haft en god oplevelse med at handle hos os og dejligt du har oplevet en god service. Vi glæder os til at handle med dig igen.

Håber du får en dejlig dag :-)

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt, at læse du har haft en god oplevelse med at handle med os.

Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en høj service og levere produkter i god kvalitet. Så det er altid dejligt når vi får feedback tilbage.

Igen - tusind tak for din anmeldelse og fordi du har givet dig tid til at skrive den.

Hej Ilhan

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot - og tak fordi du har taget dig tid til at skrive den. Det betyder meget for os.

Og hvor er det dejligt at læse du har oplevet en venlig betjening. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder gode oplevelser når de handler med os og være konkurrence dygtige på priserne og samtidig have fokus på god kvalitet.

Jeg håber du får en dejlig dag - og igen - tak for din anmeldelse.

Kæmpe anbefaling

Super god kundeservice og lækre produkter til fornuftige priser!

6 septembre 2023

Réponse de DSC Promotion x Sport & Profil

Tusind tak for jeres anmeldelse af os her på Trustpilot - og tak fordi i har taget jer tid til at sende en anmeldelse :-D

Jeg håber i havde et fedt event i Svendborg.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og meget behjælpelig…

God service og meget behjælpelig personale samt professionel

28 août 2023

Hej Natasas

Tusind tak for din anmeldelse - vi er utrolig glade for du er tilfreds med den service vi har leveret og du har haft en god oplevelse ved at handle med os.

Vi glæder os allerede til at se dig igen i vores showroom og hjælpe med andre opgaver.

Rigtig god dag :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus