DSC Promotion x Sport & Profil Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom lidt tilfældigt forbi denne lille biks og forventet ikke noget. Men er blevet taget i hånden fra start til slut, har fået udarbejdet logo til virksomheden, alt hvad jeg kunne ønske af muligh... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en kæmpe fornøjelse at handle med Loui fra sport og profil. Vi bruger ham til alt fra arbejdstøj, sponsortøj, mercandise etc - super serviceminded og altid klar til at hjælpe i en snæver vending... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service! Jeg bestilte en fødselsdagsgave til min kæreste, men desværre var den ikke helt den ønskede model. Efter meget fornemt service fra Michael fik jeg hjælp til at få leveret en and... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Sport&Profil kender og er interesseret i deres kunder! Rimelige priser, god kvalitet i de mange tekstilvarer. Firmaet er ikke påtrængende m.h.t. køb af nye/andre varer. Ærlig snak. Godt sted.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles promotionnels
  2. Imprimeur
  3. Magasin de vêtements imprimés
  4. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

Stærk og solid samarbejdspartner indenfor sport, profil- og arbejdsbeklædning, reklameartikler, tryksager og gaver.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super vejledning omkring muligheder ved køb

Super lækre og gode varer. Man bliver vejledt i købet og ender med at være tilfreds med hele forløbet.

26 août 2021

Hej Max

Mange tak for de fine ord. Dem er vi meget glade for :-) Vi glæder os til at se dig igen i vores showroom.

Du må have en god dag :-)

Fantastisk og hurtig service

Fantastisk og hurtig service. De varmeste anbefalinger herfra ♥️

22 août 2021

Hej Nete

Mange tak for din dejlige anmeldelse :-) Vi glæder os se dig og dine dansere i tøjet :-)

Noté 2 sur 5 étoiles

4 ugers levering.

Levring sker uden kontakt til mig af nogen form og bliver ikke leveret til aftalte sted.
Fik udleveret tøjet efter 4 uger, ved at jeg spurgte min fitness center hvor det blev af.

-opdatering:
Jeg har set jeres besvarelse og ændrer anmeldelsen til 2 stjerner pga tøjet er i en rigtig god kvalitet.

26 juin 2021

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg beklager det forløb der har været omkring din bestilling. Og som du selv skriver lavede vi desværre en fejl i forbindelse med klargøringen af din bestilling - og det beklager vi selvfølgelig meget.

Normalt plejer vores system at sende en besked ud når ens bestilling er færdig med info om den er sendt eller klar til afhentning. I situationen med din bestilling ved jeg den har lavet en fejl - og vi samtidig lavede en fejl.

Vi har efterfølgende været inde og rette op i vores system og processen omkring bestillinger til fitnesscenteret så det gerne skulle gå lettere igennem fremover og med lidt tydeligere information om ordren er sendt ind til centeret eller om den er sendt med GLS eller om den kan hentes her hos os. Dette er selvfølgelig også gjort som en valgmulighed - så man som kunde selv kan bestemme, så man har mulighed for at vælge det der passer bedst til en selv.

Jeg er selvfølgelig klar over, at det ikke er noget der hjælper på den oplevelse du har haft med os. Men den har fået os til at tænke over den måde vi gør tingene på så vi kan gøre det bedre fremover.

Ud over alt bøvlet der har været med leveringen så håber jeg at tøjet lever op til dine forventninger.

Har du andre kommentarer er du altid velkommen til at kontakte mig - kun ved at få ting som dette at vide kan vi gå ind og se hvor vi skal gøre det bedre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Lover en masse men kunne overholde…

Lover en masse men kunne ikke
overholde noget af det hverken design af flere gange eller deadline.
Piv ringe oplevelse.

6 avril 2021

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Jeg er selvfølgelig rigtig ked af du har haft en dårlig oplevelse ved at handle hos os - det er bestemt ikke meningen.

Jeg vil gerne følge op på sagen og håber du har lyst til at kontakte mig. Vi vil gerne blive bedre, så derfor er vi også interesserede i at vide hvad der er gået galt i denne sag.

Du kan kontakte mig direkte på mads@sportogprofil.dk - hvis du sender mig dit telefonnummer vil jeg gerne ringe dig op :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid et godt tilbud til den rigtige…

Altid et godt tilbud til den rigtige pris, og dejlig personlig service.

27 mars 2021

Hej Henrik

Tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for :-) Vi håber du bliver glade for skoene.

Vi glæder s til at se dig igen her i vores showroom :-)

Kun gode anbefalinger herfra

Alt blev gjort til min udelte tilfredshed og til en særdeles rimelig pris. Jeg fik endda en lille rundvisning.
Jeg kan ikke sætte en finger på noget :)

27 mars 2021

Hej Søren

Tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for. Vi glæder os til at se dig igen her i vores showroom - jeg er sikker på Bernt godt vil give dig en rundvisning mere :-)

Hej Claus

Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for. Vi glæder os til at se dig igen her i vores showroom :-)

Super god service

Super god service!

Jeg bestilte en fødselsdagsgave til min kæreste, men desværre var den ikke helt den ønskede model. Efter meget fornemt service fra Michael fik jeg hjælp til at få leveret en anden model i stedet for. Vi fandt frem til en god løsning, og jeg føler mig godt behandlet ved Sport & Profil, der går en ekstra meter for deres kunder. Jeg anbefaler gerne stedet.

4 mars 2021

Hej Linda

Tak for din anmeldelse og de pæne ord. Jeg er glad for vi fandt frem til en løsning der kunne bruges :-)

Jeg håber du får en god dag.

mvh
Michael, Sport & Profil

Altid en fornøjelse💪

Vejledningen er altid god, produkter er gode og S&P er altid hurtige med leveringen. Bedste anbefalinger herfra

3 février 2021

Hej Rune

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for :-) Jeg har sendt din anmeldelse rundt til resten af team Sport & Profil, så de også kan læse den :-)

Altid hurtig

Altid hurtig, god vejledning og høj faglig betjening.
Kan varmt anbefales

10 décembre 2020

Hej Carsten

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for - jeg har sendt den videre til resten af team Sport & Profil, så de også kan læse den :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Det forløb som ventet.

9 décembre 2020

Hej Thomas

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god service og hurtig…

Altid god service og hurtig tilbagemelding.

23 novembre 2020

Hej Peter

God og hurtig service

15 novembre 2020

Hejsa

Tusind tak for jeres anmeldelse. Jeg har sendt den rundt til resten af team Sport & Profil - så de også kan se den :-)

Noté 3 sur 5 étoiles

Ved godt vi har Corona lige nu

Ved godt vi har Corona lige nu, men der går desværre TIT for lang tid inden man kan hente tingene.
Som en almindelig klub dragt, der er gået 4 uger nu. Meget træls.

Selvfølgelig er der nogen ting man kan få næsten med det samme.

9 novembre 2020

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Vi er altid interesserede i hvor vi kan gøre tingene bedre, derfor tager vi det selvfølgelig også seriøst når vi får en anmeldelse som den du nævner her. Kun ved at få information som din kan vi gøre tingene bedre :-)

Lige nu kan der desværre være lidt længere leveringstider på nogle produkter - da nogle leverandører har haft leveringsproblemer pga. situationen omkring corona. Hvilket jo er rigtig træls.

Har du mulighed for at sende mig lidt information eller ordrenr på den/de ordre hvor du har oplevet lange leveringstider på? Så kan vi nemlig undersøge hvad der er gået galt - så vi undgår det en anden gang.

For ifølge de data jeg har på baggrund af ordrenummeret der kommer her fra anmeldelsen så var der en leveringstid på 7 hverdage fra vi fik bestillingen. Så jeg tænker det næsten må være en anden ordre du henviser til hvor der er har været en lang leveringstid.

Du må meget gerne sende det til min mail: mads@sportogprofil.dk - så følger jeg op på det :-)

super service.

16 octobre 2020

Hejsa

Tak for din dejlige anmeldelse. Vi håber i bliver glade for de nye flag :-)

Fantastisk service

Fantastisk service - hver gang man handler hos Sport& Profil😊

12 octobre 2020

Hejsa

Tak for din fine anmeldelse. Jeg har sendt den rundt i huset så de andre også kan læse den :-)

Super god service!

11 octobre 2020

Hejsa

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt sted at handle

Super godt sted at handle, fantastiske sælgere og super gode designere og vigtig af alt super hurtig levering, tak for det

26 septembre 2020

Hej Kaare

Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for :-)

Mads Rasmussen
Sport & Profil

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus