L'entreprise a répondu
We hebben al diverse malen voor ons bedrijfsteam van T.EN Netherlands bv een beroep gedaan op Bouman Sport. Het begint bij een snelle respons dan het meedenken en natuurlijk de snelle en correcte l... Voir plus
L'entreprise a répondu
Via Sportprijs.nl een bestelling geplaatst voor meerdere awards. Deze werden echt bijzonder snel geleverd inclusief gepersonaliseerde opdruk. Perfect verpakt, we zijn hier heel blij mee!
L'entreprise a répondu
Al jaren werken wij met de organisatie van de Leiden Marathon samen met Bouman. Altijd snel, enthousiast, meedenkend en betrouwbaar.
L'entreprise a répondu
Bouman Sport & RelaTex; leverancier van producten voor sport, promotie en marketing. Specialist met 47 jaar ervaring op het gebied van sportprijzen, awards, (custom-made) medailles, relatiegeschenken, eindejaarsgeschenken en textiel (zoals sportshirts en met opdruk). Levering in heel Nederland en Vlaanderen. Grote collectie, scherpe prijzen: www.sportprijs.nl
Oudendijk 3, 3265AD, Piershil, Pays-Bas
We hebben al diverse malen voor ons bedrijfsteam van T.EN Netherlands bv een beroep gedaan op Bouman Sport. Het begint bij een snelle respons dan het meedenken en natuurlijk de snelle en correcte levering.
We zijn er zeer tevreden mee.

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Zeer goede en snelle service, erg attent en denkt goed mee.
Prima kwaliteit.

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Er wordt altijd super snel gereageerd op mijn onverwachte vragen en alles wordt altijd heel snel geleverd.

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Wij werken al jaren samen met Jeroen voor onze wandelmedailles en kleding en dat is niet voor niets. Altijd snel geleverd, altijd meedenken en altijd bereikbaar als er iets geregeld moet worden. Dat geeft bij ons gewoon rust in de organisatie!
De prijzen zijn eerlijk en betaalbaar, zeker gezien de kwaliteit die je krijgt en wat het voor ons echt bijzonder maakt, zijn de gepersonaliseerde Gouda medailles. Ieder jaar weer prachtig en daar krijgen we ontzettend veel complimenten over van deelnemers.
Een betrouwbare partij die doet wat hij belooft en vaak zelfs nog een stap extra zet. Absoluut een aanrader!

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
GOEDE, SNELLE LEVERING, GOED MATERIAAL, SNEL EN PROFESSIONEEL GEREAGEERD OP MIJN VRAGEN EN EEN PRIMA PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING.

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Bedankt! En super jullie service waarmee de klant op de hoogte wordt gehouden en de snelheid van reageren!! Erg blij mee en ook met de producten!

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Voor de derde keer op rij bedrukte kleding besteld. Wederom prettig geholpen en zeer tevreden over het resultaat!

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Ik heb bekers, medailles, logo's, teksten e.d. besteld en ik ben fantastisch geholpen. Alles is supersnel geleverd en het ziet er allemaal top uit. Ik kan dit bedrijf aanraden!

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Bekers besteld voor het team van mijn dochter! Snelle verzending, goede service, perfect verpakt! Enige bedrijf welke snel kon leveren!

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Wij bestellen voor onze vereniging altijd bij Bouman! Geweldige service, mooie artikelen voor goede prijzen.

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Voor ons hardloopevenement "SilvercityRUN" hebben we contact opgenomen met Jeroen van Bouman Sport & RelaTex. Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij deze partij. De communicatie verliep snel en duidelijk, met korte lijntjes en een professionele aanpak.
Samen zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen voor onze medailles, en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Precies wat we gehoopt hadden!
Kortom, een betrouwbare partner met prachtige sportprijzen. Absoluut een aanrader!

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Jeroen is goed bereikbaar, geeft kundig en snel advies en zorgt voor tijdige levering. De keuze en mogelijkheden zijn precies wat je zoekt!

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Altijd al onze judo prijzen hier gekocht. Er wordt met je meegedacht, er is veel mogelijk en ook voor lastminute acties wordt er creatief naar oplossingen voor gezocht.

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Wij (Holland America Line - EU office) hebben meerdere opdrachten bij Bouman Sport & RelaTex neergelegd en die zijn allen naar volle tevredenheid uitgevoerd en de kwaliteit is goed. Ze denken graag met je mee en geen aanvraag is te gek. Ze houden je goed op de hoogte van de verzending en levering van de items en het is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik raad Bouman Sport & RelaTex van harte aan.

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Zeer betrouwbare en behulpzame leverancier die met je meedenkt. Wij hebben als Zeeuwse Fietsvierdaagse medailles besteld. Zeer goede kwaliteit, goed prijs en snelle levering.
Dit jaar gaan we wederom medailles bestellen.

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Gewone topgozer en topbedrijf. Weet veel, kan veel, goede ideeën, superenthousiast. Al vele jaren bestellen wij (Halve van Oostvoorne) spullen bij Bouman

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Wat een super fijn bedrijf. Wij als av Spark werken al jaren met jeroen samen. Waarom ? Je kan altijd bij hem terecht met vragen en hij denkt zelf ook altijd mee. De bestellingen zijn altijd op tijd. En dit voor een normale eerlijke prijs. Zijn ideeën zijn bij ons altijd zeer welkom. Wij hopen nog heel lang met jeroen samen te werken.

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
Tijdens de expo in Rotterdam, hebben we hele leuke brillen mogen schenken aan de marathon lopers. De zon scheen dit weekend ook heerlijk, dus het werd goed ontvangen. Via Bouman hebben we deze brillen kunnen bestellen. Bedankt daarvoor!

Réponse : Bouman Sport & RelaTex
En savoir plus sur les différents types d'avis.