Sportsbuddy Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

Beställde en blå smart watch (Vision Smart)i augusti 2025, fick en svart. Efter två veckor sprack glaset. Önskade att de skulle laga glaset, mailkorrespondansen var onödigt utdragen. Sportsbuddy ifråg... Voir plus

Klockan fungerade fint för stegräkning (tror jag), men felaktigt för puls och sömn. Sämsta var dock kundservice som var svåra att kommunicera med, inte särskilt servicinriktade och som fortfarande har... Voir plus

Visserligen snabb service men jag fick två paket, mitt och även en annan kunds vara. Den var också adresserad till mig men inuti låg hennes följesedel, så jag skickade vidare den till henne. Uppdat... Voir plus

Undvik detta företag! Beställde en aktivitetsklocka till mitt barnbarn i julklapp. Tyvärr visade sig storleken på armbandet vara för stor, varför jag skickade tillbaka varan. Till min förvåning fick... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

143 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans, endast två dagar från Danmark till min lilla håla. Sen även en bra, snygg och smidig vara! Supernöjd!

17 août 2020

Hej Malin

Tack för din anmälan. Jag är glad för, att du är tillfredsställd med din beställning.

Aske

Jag är nöjd med produkten

Jag är nöjd med produkten, men jag hade föredragit om det hade gått att välja språk. Hade föredragit svenska istället för engelska

8 août 2020

Hej Gunvor

Aske

Amazing customer service and super fast…

Amazing customer service and super fast delivery. Had some requests related to delivery which the site didn't support. Contacted customer service on the chat, and in less than five minutes, by order was placed and my requests were taken care of. Will highly recommend SportsBuddy!

28 juillet 2020

Hej Martin

Aske

Absolut inget att klaga på

Absolut inget att klaga på. Snabbleverans.

17 juillet 2020

Hej Östen

Bra!

Snabb leverans, bra produkt till rätt pris. Supernöjd!

20 juin 2020

Hej Pelle

Aske

Väldigt trevlig kundtjänst och en…

Väldigt trevlig kundtjänst och en genuint trevlig köpupplevelse.

15 juin 2020

Hej Claes

Aske

Snabb leverans och tydlig information…

Snabb leverans och tydlig information om vart jag kan hitta instruktioner och annat som hör till klockorna jag köpte.

8 juin 2020

Hej Ninna

Snygg och funktionell

Snyggt och prisvärt funktionsarmband. Saknade dock bruksanvisning, men det gick att googla fram.

1 juin 2020

Hej Ghassan

Säger bara WOW

Säger bara WOW. Prisvärd, enkel! Lite svår att få av armbandet första gången men i övrigt. SÅ NÖJD!

31 mai 2020

Hej Nina

Snabb leverans/bra kvalitet

Snabb leverans. Bra information om produkten. Mycket bra kvalitet på produkten. Mina barn älskar sina nya aktivitetsklockor

29 mai 2020

Hej Anna

Lätt att beställa

Lätt att beställa, snabb leverans och bra produkt till bra pris

22 mai 2020

Hej Elin

Yrket bra service

Mycket bra service, Snabb leverans. Nöjd med klockan och företaget. Kunde inte vara bättre.

20 mai 2020

Hej Margit

Fin smidig klocka

Fin smidig klocka som kommer att sitta på en 8-årigs arm.
Färgen blå som vi beställde stämde inte riktigt överens med hemsidan men fin ändå.

20 mai 2020

Hej Lisa

10 mai 2020

Hej Merina

Snabb och smidig leverans

8 mai 2020

Hej Per

Nöjd med mitt köp

Nöjd med mitt köp! Snabb och bra leverans 🚚 enkelt att beställa👍🏻

2 mai 2020

Hej Berit

Helt klart värd pengarna

Helt klart värd pengarna, smidig och snygg! Super bra att man kan ställa in klockan på olika aktiviteter. Så nöjd!

1 mai 2020

Hej Irma

Toppen!

Toppen! Snygg och lätt att bära

30 mars 2020

Hej Anneli