Lisez les avis des autres
2 unge drenge kommer ud uden nogen som helt rengøringserfaring og opholder sig i mit hjem i 50 min. De har tilsyneladende ikke fået at vide, hvilken service SRS multiservice har tilbudt mig. De for... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos SRS Multiservice tilbyder vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, hvor vi sætter en ære i at imødekomme netop jeres unikke behov. Vi specialiserer os i grønne rengøringsløsninger og effektive serviceydelser, der skaber et rent og sundt miljø, uanset om det drejer sig om privatboliger eller erhvervslokaler. Vores mål er at levere den bedst mulige service, tilpasset jeres ønsker og krav, så I kan få et resultat, der lever op til jeres forventninger. SRS Multiservice er mere end bare et rengøringsfirma – vi tilbyder service, kvalitet og fleksibilitet som kerneværdier, uanset om vi servicerer jeres hjem eller arbejdsplads. Vores mission er at lette hverdagen for både private og virksomheder ved at levere pålidelige og stabile services præget af høj kvalitet. Hos os møder du engagerede og pålidelige medarbejdere, der leverer professionel rengøring skræddersyet til netop dine behov.
Coordonnées de contact
Gefionsvej 8F, 3400, Hillerød, Danemark
- Srservice@srsmultiservice.dk
- srsmultiservice.dk
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Virksomheden kommer altid til tiden
Virksomheden kommer altid til tiden, men ind imellem er der rengøringspersonale der ikke er særlig grundige. Hos os kommer der 2 personer hver gang og sidste gang brugte de kun 35 min på at gøre rent på 90 kvm. De kommer måske over alle de flader som står beskrevet, men er der skidt der sidder ekstra fast på f.eks. gulvet, må vi selv fjerne det efterfølgende.
Hurtig og grundig rengøring i planlagt…
Hurtig og grundig rengøring i planlagt tidsrummet.
God service og venlig betjening
I svigter af og til så 5 stjerner…
I svigter af og til så 5 stjerner kræver at alt er godt.
Der bliver gjort ren …
Rengøringen er super, og jeg er bestemt tilfreds. Når der kun bliver til 4 stjerner skyldes det, at efter rengøringen skal jeg sætte ting tilbage på rette pladser. Men modsat tyder der jo blot på, at de har været grundige. Så en anbefaling herfra.
SRS multiservice yder meget fin…
SRS multiservice yder meget fin kundeservice. Derimod kan det godt knibe med rengøringspersonalet. Taler dårligt dansk og knap nok engelsk bortset fra få medarbejdere.
Rengøringsniveauet er svingende
Min oplevelse er lidt "op og ned"
Min oplevelse er lidt "op og ned", Nogle gange er jeg meget tilfreds, men der er også nogle af jeres teams jeg ikke er så glad for.
Fin service og rengøringen fejler ikke…
Fin service og rengøringen fejler ikke noget :)
Det ville dog være rart, hvis man fik en sms ved forsinkelser. Og at man fik et ca. tidspunkt for hvornår I ankommer. Så man bedre kan planlægge sin dag :)
Altid god service
Altid god service
Personalet er flinke og rare, og tager hensyn til min kone som lider af demens
Godt at de kører ud i par
Jeg er generelt godt tilfreds med SRS multiservice. Det passer mig godt, at de kommer ud i par, og de er generelt godt uddannede, hurtige og effektive. Dog oplever jeg, at når de skrifter team, skal vi lige "skyde os ind på hinanden", så det tager et par ganges rengøring, inden jeg er helt tilfreds. De er dog rigtig lydhøre for min feedback og tager den til sig.
De dukker ikke op efter aftale
De dukker ikke op efter aftale, og de svarer ikke på mail, så det er umuligt at aftale noget som helst. Sidst, da jeg spurgte, hvorfor de ikke dukkede op, svarede de, at de ikke kunne finde parkeringsplads. De prøvede hverken at ringe eller at skrive en mail.
2 unge drenge kommer ud uden nogen som…
De har tilsyneladende ikke fået at vide, hvilken service SRS multiservice har tilbudt mig. De forstår hverken engelsk eller dansk, så jeg kan ikke oplyse dem om mine forventninger eller aftaler med SRS Multiservice
De får intet fra hånden og badeværelset springes helt over og der er ikke tegning på brug af vand eller fugtige klude, da de fleste overflader er uden aftørringen eller fjernelse af støv. Der synes ikke på nogen måde at være brugt vand i rengøringen.
Mangelfuld og overfladisk rengøring.
Mangelfuld og overfladisk rengøring.
Dårlig kommunikation.
Sender faktura efter opsagt abonnement.
Kan ikke anbefales.
Servisen varierer for meget
Servisen varierer for meget. Nogle gange ok (men aldrig fantastisk) andre gange skal jeg jeg selv bruge en time på at gøre rent når jeg kommer hjem. Det er blevet dårligere inden for det sidste år.
Helt horribel rengøring og service. Kæmpe tidsspild.
Vi havde rengøring fra oktober til december 2025 i København. Rengøringen var sjusket og der blev ikke udført de ting, som skulle laves ifølge aftalen. Vi skulle klage hver gang og brugte utroligt meget tid på det. Der blev lovet videokontrol, hvilket ikke blev lavet. Der blev lovet ekstra rengøring, hvilket blev udført lige så utilfredsstillende én gang. Vi sendte billeder efter den sidste "rengøring", som vi ikke betalte for, fordi der ingenting var lavet. Vi opsagde samtidigt. Siden da har SRS dukket op hver 14. dag igennem nu tre måneder selvom vi igen og igen skriver og ringer at vi har opsagt. Det virker ikke som om der er nogen kommunikation mellem hovedkontor og rengøringsteamsene. Komplet spild af tid. Den tid vi har spildt på det, har ikke været rengøringen værd.
SRS rengøring må frarådes
SRS rengøring kan ikke anbefales.
Vi har brugt dem i 1 år, hvor der ikke sker forbedringer af deres manglende rengøring. De er svære at italesætte, og følger ikke klagerne til dørs.
Der kommer nye ansatte alt for ofte, og de er ½ time om at rengøre et helt hus. Rengøringen foregår i løb. De ansatte taler ikke dansk og forstår heller ikke dansk.
Men sætte prisen op, det kan de!
Lyttede ikke til os
Vi skrev at vi ønskede at finde rengøringshjælp som var grundig og vi var klar til at betale ekstra for det. SRS kom tilbage med et tilbud der så alt for billigt ud. Vi ville stadig give dem en chance og takkede ja, og den rengøring vi fik var så desværre af ret ringe kvalitet.
Deres kommunikation har også været meget ringe, de er meget kortfattede og staver ikke pænt.

Réponse : SRS Multiservice
Hjælp til at flytte tidspunkt for rengøringen
Vi har brugt SRS i et års tid, og det har været lidt svingende med udførelsen af de aftalte opgaver, og mange forskellige teams. Men siden august har SRS været virkeligt samarbejdsvillige til at hjælpe os med at flytte vores rengøring, så det passer med at vi har mulighed for at være hjemme, når de kommer. Vi har nemlig købt hund, og hun er bange for støvsuger mm, og er også en aktiv legende hund, der ligenu stadig synes det er en fest at bide i strømper og ankler, og det vil vi selvfølgelig ikke byde personalet. Men hver gang jeg har ringet har SRS været i stand til at finde en løsning ud fra vores ønsker, og det har været så skønt. For med en hundehvalp i huset, har vi da endnu mere brug for rengøringen end før. Det har virkelig været en stor hjælp og hver gang er det blevet gjort med smil i stemmen, når jeg ringede op. Stor ros til SRS for det.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.