Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode og ærlige behandler, jeg er meget glad for resultatet af min behandling. Kommer helt sikkert igen, kan varmt anbefales stedet😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Sskin Copenhagen er en stor klinik med det sødeste personale. Der er blevet taget imod mig med smilende personale som virkelig har sat mig ind i behandlingen. Jeg er igang med tatto removal hos... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

SSKIN Copenhagen er et fantastisk sted til selvforkælelse. Selve klinikken er så unikt og flot indrettet, og alle medarbejdere er veluddannet og professionelle. Jeg har både fået lavet bryn hos Sora M... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

SSKIN COPENHAGEN er et skønhedsunivers, der er skabt af meget passionerede og ambitiøse artister. Hos SSKIN COPENHAGEN er vi fans af skønhed, der ser naturligt ud og vi oplever, at de bedste resultater er de resultater, der skaber tvivl hos en forbipasserende om hvorvidt din skønhedsforbedring er noget som du er født med. Vi leder altid ivrigt efter nye behandlingsmetoder, nye trends, nye skønhedsidealer og endda gamle, som vi kan genopfinde. Vi er besat af skønhed – uanset om det er ægte eller fake – og vores førsteprioritet er at få dig til at føle dig smuk.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse, kan klart anbefales!

For mig var det en stor skridt i starten, men jeg følte mig tryg allerede fra første konsultation. Man kan sagtens mærke den høje viden og erfaring indenfor branchen samt professionalismen.

Behandlingen blev udført rigtig godt både når det gælder formning og farvning af bryn. Hele processen blev forklaret på en rolig og forståelig måde, så man hele tiden vidste, hvad der foregik.

Jeg er også virkelig glad for den ærlighed og klare rådgivning man får omkring både behandlingen og efterplejen. Man kan virkelig mærke at hun ønsker én det bedste resultat og er først tilfreds når kunden selv er, hvilket jeg også værdsætter meget.

Klinikken er både pæn og luksus med en hyggelig atmosfære, som gør oplevelsen endnu bedre.

Jeg er virkelig glad for resultatet og vil klart anbefale det.

2 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hos Sora bliver man taget varmt imod og…

Hos Sora bliver man taget varmt imod og føler sig tryg, så snart man åbner døren ind til klinikken. Jeg kom uden særlig meget bryn og gik ud med de pæneste bryn! Sora er enormt dygtig, ærlig og virkelig professionel. Kan varmt anbefale at få lavet en behandling hos Sora ❤️

27 janvier 2026

Bryn hos Sora

Jeg fik laver kombinationsbryn hos sora. Virkelig dygtig og grundig. Mig ansigt er symmetrisk og jeg havde aldrig troet, at jeg nogensinde skulle få permanent smukke bryn. Kæmpe anbefaling herfra

23 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har i flere år fået lavet…

Uden tvivl det absolut bedste sted at få lavet microblading.

Jeg har i flere år fået lavet microblading af Sora og det er altid en fornøjelse. Mine bryn er altid vanvittigt flotte når jeg går derfra og der er god vejledning både inden og efter behandlingen.
Stedet er stort og flot og jeg føler mig godt tilpas her.

Kæmpe anbefaling at få lavet bryn af Sora, hun VED hvad hun laver!

10 octobre 2025

Microblading i topklasse hos Sora

Jeg har fået lavet microblading hos Sora fra Sskincopenhagen, og allerede fra første konsultation følte jeg mig i de bedste hænder. Hun er utrolig dygtig til både at forme og farve brynene, og hun forklarer hele processen på en måde, så man føler sig tryg og godt informeret undervejs.

Selve klinikken er smuk, hyggelig og har en rigtig god stemning, hvilket gør oplevelsen endnu bedre. Jeg sætter især pris på, at Sora er ærlig og tydelig i sine svar, når man spørger ind til behandling og efterpleje.

Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale hende!

21 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Giv dig selv denne gave! Du fortjener nogle flotte bryn!

Jeg har fået lavet microblading hos Sskin Copenhagen og jeg er mega tilfreds med behandlingen! Fra start til slut følte jeg mig tryg og i de bedste hænder – både servicen og resultatet var helt i top.
Tak, Sora!

Mine bryn ser super naturlige og perfekte ud, og det er en kæmpe luksus at kunne stå op hver morgen og være klar til dagen uden at skulle tænke på brynene.

Jeg kan varmt anbefale Sskin Copenhagen til alle, der overvejer microblading – du vil ikke fortryde det!

24 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Sora er virkelig god til at få én til…

Sora er virkelig god til at få én til at føle sig tryg – især hvis man er lidt nervøs. Hun tager sig tid, er utrolig omhyggelig, og resultatet bliver smukt og naturligt. Man kan mærke, at hun går op i sit arbejde.

23 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk behandling og resultat!

Fantastisk behandling og resultat!
Jeg har netop fået lavet bryn, og jeg er simpelthen så tilfreds med både behandlingen og resultatet! Behandleren var utrolig dygtig, professionel og imødekommende – jeg følte mig tryg og godt vejledt hele vejen igennem. Mine bryn er blevet super flotte og præcis, som jeg havde ønsket mig. Jeg kan kun varmt anbefale stedet til andre – det bliver ikke sidste gang, jeg kommer!

26 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget glad og tilfreds!

Jeg har længe overvejet at få lavet microblading, men var lidt nervøs for resultatet. Efter at have set, hvor flotte bryn nogle af mine veninder og andre havde fået, besluttede jeg mig – og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger, jeg har taget!

Behandlingen blev udført af Sora, som virkelig fandt den perfekte form og farve, der passede til mit ansigt. Hun tog sig god tid til at tegne formen op og sikre, at jeg var tilfreds, inden selve behandlingen gik i gang.

Det gjorde ondt, men hele oplevelsen var behagelig, pga. det gode resultat. Efter behandlingen fik jeg vejledning om pleje, og helingen gik nemt og uden problemer.

Resultatet er fantastisk – mine bryn ser naturlige, veldefinerede og symmetriske ud, og jeg sparer så meget tid hver morgen. Jeg kan varmt anbefale microblading hos SSKIN COPENHAGEN til alle, der ønsker smukke bryn, der holder længe!

1 mai 2025

Altid 5 stjerner!

Jeg har fået microblading af Sora siden 2021 og jeg er altid SÅ glad for resultatet! Jeg ved jeg er i gode hænder og Sora forklarer altid hvad hun laver og hvad jeg skal gøre til efterbehandling. Jeg anbefaler hende til alle der gerne vil have microblading :)

10 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået lavet microblading hos…

Jeg har fået lavet microblading hos SSKIN Copenhagen af Sora, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hun er ekstremt dygtig, detaljeorienteret og utrolig professionel. Fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder, og resultatet er helt perfekt – naturligt og smukt! Klinikken er stilren og indbydende, og servicen er i absolut topklasse. Kan varmt anbefale Sora og SSKIN Copenhagen!

1 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

SSKIN Copenhagen den bedste!

Yderst professionel behandling hos SSKIN Copenhagen. Jeg takker Sora som er absolut så dygtig. Jeg var i gode og sikre hænder, og gik derfra med de smukkeste bryn, nogle gode produkter til at pleje dem og en kæmpe smil på læberne.
Kan helt klart anbefales med 5 stjerner.

9 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds hos min…

Jeg er meget tilfreds hos min microblading behandling hos Sora, hun er så professionel har været så glad for SSKIN COPENHAGEN, at jeg nu har booket en ansigtsbehandling hos sally, som jeg glæder mig så meget til. 10 stjerner herfra.

5 décembre 2024

Fremragende behandling

Fremragende behandling.
Jeg har fået lavet mine bryn hos SSKIN Copenhagen og kan uden tvivl anbefale dem.
Det absolutte bedste valg med henbklik på mine bryn.

8 novembre 2024

Stor anbefaling af SSKIN

Stor anbefaling af SSKIN. Altid behagelig og tryg behandling med smukt resultat som er naturligt og bliver komplimenteret i omgangskredsen. Kan varmt anbefale Sora som har behandlet mig i nu tre år.

21 août 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus