Jag fick ingen bensin eftersom jag avbröt pga att jag tryckte fel pumpnummer. Stoppade in mitt kort igen, till svar fick jag ”inga köp medges”. Tomt på kontot!?!?!? Jag kollade, St1 hade dragit... Voir plus

Se upp! De reserverade nästan 3000kr utan att jag fick en enda liter bensin. Det var förmodligen slut i deras tank. Det borde fungera så att har dom slut på bensin så ska kunden inte kunn... Voir plus

I reklamen skyltar ni lediga läsglasögon, bara billig bensin... Ni har ingenting utöver bensin och diesel; inga toaletter eller korv/dricka etc. Dock är er bensininte ett öre billigare än era kon... Voir plus

Nu när jag jar läst omdömen ska jag väljer Ingo istället även om jag har företagets kort jag tycker dom som har inte möjlighet att ladda ner appen ska inte vara tvungen att skaffa det för att tank... Voir plus

1. Station-service

Informations provenant de diverses sources externes

Rena trolleriet! Betala tankningen direkt med mobilen.

• Löfströms allé 5, 172 66, Sundbyberg, Suède

• st1.se

1,7

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

116 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,7

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skulle tanka hos st1

Skulle tanka diesel med diesel pumpen men det var tydligen bensin i istället och har då förstört hela bilens motor och st1 vägrar betala eller hjälpa till. Hade gett minus tio om det fanns. TANKA EJ HOS ST1 om ni inte vill få i er och behöva betala 100 tusen eller mer!

2 juillet 2025
Avis spontané

Hur kan det vara lagligt att St1…

Hur kan det vara lagligt att St1 reserverar ett belopp motsvarande 2fulla tankar och låter kunden åka iväg skinnad på pengar. Förr kunde man knappa in på en pump hur mycket man vill tanka för. Om man fixade det enkla systemet kan man kollas upp om det finns den summan på kortet. Alla nöjda.
Skamligt att bli rånad på det här sättet. Vem får räntan på de pengarna?

11 août 2025
Avis spontané

Skimning och fel på pump, blev dyrt

Det dras 1500kr från kortet men pumpen startas inte. Kundtjänst kan inte fixa detta. Kan inte tanka på andra ställen då pengarna är låsta i minst tre bankdagar så får ställa bilen över helgen. Tack St1 för ingenting.
Från trogen kund sedan ni lanserades till idag. Aldrig mer Skimning & Taskigsupport 1 =st1

6 août 2025
Avis spontané

Skulle tanka men pumpen i stationen i…

Skulle tanka men pumpen i stationen i Norrköping va fel på, och jag kunde ej tanka. Ett större belopp blev reserverat i mitt bankkonto och ställde till det i budget. Absolut sista gången jag tankar hos dom. När jag ringde dom så skyllde dom allt på min bank men i själva verket så är det dom som styr reservationen i min bank. Gått 3 dagar nu och jag har ej fått tillbaka mina pengar

15 juillet 2025

Uselt bränsle 98 oktan

Uselt bränsle från Shell mackar där deras V-Power blivit allt sämre de senaste åren.
Extra uselt i år. Min motorcykel började spika våldsamt på ST1 98 och även Shell V-Power vilken troligtvis är precis samma som ST1 98 "less power". 2 olika bensinstationer ca: 80 km från varandra.

Tömde tanken och fyllde på med CircleK miles + 98.
Det löste problemet. Senare tankade jag på OKQ8 och deras 98.
Motorcykeln fungerar bättre än vad den gjort de senaste åren. Från jämnare tomgång och uppåt.

Även min bil får nu bättre bränsle.
Den har tidigare haft problem med lambda sonderna vilket jag nu funderar kan bero på uselt bränsle.

Det känns som bränslet var max 95 oktan med extra dos av etanol.
En analys kan nog visa det usla receptet som är skadligt för motorer.

Aldrig mer St1 bränsle!

12 mai 2025
Avis spontané

Var och tankade i Nynäshamn på St1…

Var och tankade i Nynäshamn på St1 Tankade för 263 kr Gick in och köpte varor för 101 kr Mina köp drogs på kortet Inga problem Sen reservera det ytterligare 2000 kr på mitt kort Fast dom hade dragit av för mina köp Upptäckte det några timmar senare när jag skulle handla Då var det 1800 kr minus på kortet Pratade med kundtjänst på St1 Som sa att det är deras policy att reservera pengar Men ni har ju redan fått betalt för mina köp Varför skall ni reservera ytterligare 2000 kr Dom skyller på kortföretaget Och så var det med det Dom lånade 2000 kr av mig i ett dygn Jag fick föra över 2000 kr för att inte få en straffavgift av banken Har aldrig varit med om det Har tankat på St1 en gång och aldrig mera En fråga Om man betalar med 300 kr på St1 kontant Måste man ha ytterligare 2000 kr med sig i kontanter Så dom är riktigt säkra på att dom får betalt

29 avril 2025
Avis spontané

Varför avskaffade dem kort?

Varför avskaffade dem kort?! Hade mindre skuld på kortet hos dem, betalade en summa varje månad, men nej, de krävde att betala hela summan. Jag missade detta och fortsatt att betala som förut. De bussade inkasso på mig. Fy! Dem kan gå till... med sin app!

25 février 2025

Omständig app och kundservice

ST1

Det här är förmodligen just nu Sveriges sämsta bensinstation av flera olika anledningar. Men inleder kort varför valet föll på ST1.

Av principskäl så gillar jag inte Preems diverse försök till propaganda. Då har jag försökt ta ställning som kund att tanka uteslutande på Shell/St1 stationer då OKQ8/Cirkle K/Preem sitter i knät på varandra då dem har samma raffinaderi, dels Preem. Inge ont om OKQ8 och Cirkle K då dessa bensinstationer egentligen är serviceinriktade generellt.

ST1 då, har stationer där man som medlem alltså måste tanka med en app. Det är ett modernt grepp där man sagt att kunderna föredrar appar istället för kort. För att dra nytta av eventuella rabatter, medlemsföremåner osv så måste man ha en app och dessutom BankID varje gång man tankar. Det går absolut inte att koppla medlemskap till de egna visa kortet, men du måste alltså koppla egna visa kortet till appen och det verkar ju helt vansinnigt bakvänt.

Jag tankade ett par gånger och processen är knäckande psykiskt påfrestande att genomföra. Sista gången var på julafton. Appen bestämde att jag tankat färdigt efter 18 liter. Sen var det färdigtankat. 3 försök med appen och jag blir alltså spärrad från att tanka mera. Prövar tanka med bara visa kortet utan app. App, app, app det fick jag inte. Spärrad där med. Snacka om omständigt.

Sedan lades en reservation på 2000 kr som låg kvar från 24/12 -24 och den togs bort idag 10/1 -25 det är alltså över 2 veckor.

Jag frågade ST1 via kundservice om det är ett rimligt förfarande att ligga ute med tusentals kronor om man tankar flera gånger som man ofta gör på långresor. Fick bara hänvisning att det är bankens fel. Vilket Skandia bekräftade skriftligt att dem inte alls var skyldiga. ST1 i enlighet med deras egna särintresse har säkert eget motiv till detta strul, även om dessa hävdar att det är Visa/Mastercard som ställt kraven så är det garanterat appen som inte bekräftar betalningen till St1 men drar pengarna oavsett. Ska man ha kvar kunderna så kanske man inte ska hänvisa att starta om appen som spärrar köp. Så fruktansvärt oproffsigt, i synnerhet när konsekvenserna blir att kunden får åka till ett annat bensinbolag för att tanka resten.

Lösningar:
1. Låt kunderna ha ett Shell/St1 kort igen att tanka med. Åtminstone ett medlemskort.

2. Dem kunder som vill ha appen kan ha detta som komplement.

3. Sparka alla kundservice medarbetare som hänvisar till "Vanliga frågor och svar" och som beter sig som att det bara är o starta om appen när man loggat in på bankid för 3e gången i rad när man står i 15 minusgrader intill en bensinpump för att tanka.

4. Om ni någonsin får för er att börja med bensinkort för privatpersoner igen så kommer folk börja tanka hos er igen inklusive jag.

Efter ert strul och sämsta tänkbara bemötande så får jag gå tillbaka till Cirkle K igen. Kanske till och med börjar tanka på Skoogs bränsle om jag hittar en mack med bensin. Dem har ju...kort för privatpersoner.

10 janvier 2025
Avis spontané

Reserverade mina pengar i 4…

Reserverade mina pengar i 4 arbetsdagar.
Kontaktade deras "kundtjänst" och 4 dagar senare skickade de ett standard mail som svar som inte ens svarade på min fråga.

27 décembre 2024
Avis spontané

It ens 1 stjärna mannen alldrig öppet…

It ens 1 stjärna mannen alldrig öppet 10ggr i rad testad. Kan it hålla officiella öppetider som kundservicen förlitar sig på och säger t dig det e öppet👏👎👎👎👎👎👎👎🤢🤮

22 novembre 2024
Avis spontané

Dropp läcker diesel när man tankar

Dropp läcker diesel när man tankar, det droppar från pump handtaget och ner på bilen. Har ringt och fel anmält 2ggr utan resultat. Tankstoppen funkar ej, felanmält detta oxå utan resultat. Finns inget papper att torka bort dieseln med så man stinker hela dagen efter en tankning på St1. Gäller station vid vid årsta fältet.

28 octobre 2024

Usel app

Usel app! Har misslyckats med tankning ett par ggr på relativt kort tid. Irriterande! Dags att byta bolag.

11 novembre 2024
Avis spontané

If you're using foreign debit card to…

If you're using foreign debit card to pay, avoid this gas station! We tanked & the fuel cost around sek179 but then they debited Sgd200 (usd150) from my account, as 'reserve'. It will be returned but will take a few days, which is a hassle.

10 novembre 2024
Avis spontané

Det går inte att ladda ner kvittona…

Det går inte att ladda ner kvittona från appen. Enligt kundservice ska det finnas möjlighet att dela kvittot via bland annat mail. Det är bara det att det finns inte den möjligheten. Man påstår att jag behöver förminska texten i mobilen för att se de alternativen. Nope, det är ingen lösning. Jag ville även byta mailadress, men det går inte heller. Då behöver jag skapa ett nytt konto, vilket innebär att jag ska behöva ha två konton för att komma åt mina gamla kvitton i original. St1 har en hel del att jobba på minst sagt!
Skärpning, det kan inte vara rocket sience att 2024 skapa en användarvänlig app av ett företag som omsätter 43 miljarder och gör en vinst på 1,7 miljarder. Det borde finnas utrymme för att göra saker rätt!

27 août 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit