Stark - Södertälje Avis

4,7

Ett av sveriges bästa gym enligt min åsikt, här finns allt och lite till, allt för nybörjaren till eliten inom gym och fitness. största maskinparken jag sett på ett gym, brett sortiment och bra utrust... Voir plus

Killarna (ägarna) är alltid så hjälpsamma och ser till att man får den bästa stunden där. Andra kunder är glada,trevliga, hjälper en gärna om man frågar något. Bra med blandade träningsredskap. Folk b... Voir plus

Hej jag är en äldre kille som har tränat i hela mitt liv på olika gym på olika platser! Men detta gym här känner man en solid vänskap och tillhörighet med alla som tränar 🏋️‍♀️ där! Gymmet är stort... Voir plus

Jättebra gym! Jag är, till skillnad mot de flesta andra, jättenöjd med Stark Gym & Fitness ! Har tränat där i många år på deras fina lokaler som ligger i Södertälje Wedavägern . Bra pass och fräscha... Voir plus

1. Salle de gym
  2. Centre de fitness

Ett gym som ser medlemmens behov, maskiner i absolut högsta klass, en lounge där du kan köpa shakes, proteinvåfflor och annat, njuta av av vänners sällskap eller bara ta det lugnt efter ett stenhårt pass.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Kanon gym

Ett bra gym med jättebra personal och gym utrustningen är av bra kvalitet.
Dessutom bjuds det på kaffe efter passet om man är sugen på det

Klockrent gym

Klockrent gym. Ett gym på riktigt!
Tycker ni ska öppna gym i Norrköping också 👏🏽🎉

Gym for working parents

really useful for working parents first its 24 hours, super clean and friendly gym staff. Can highly recommend to everyone, specially if you want to bring kids there is a TV area where they can spend some time

6 août 2022

Bästa gymmet!

Ett komplett gym som jag vill ha det. Stor yta många maskiner, inga köer men ändå trivsamt med många som tränar i olika åldrar och nivåer. Trevlig personal och grymt bra öppettider.
Stort plus för att det är ett fristående gym som inte ingår i någon kedja.

Ett sjukt bra gym

Ett sjukt bra gym! Bra utrustning,bra stämning och kunnig personal! Ett bra byggargym men samtidigt tror jag att en vanlig motionär också skulle trivas.

27 août 2022